Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Happy har blivit mor till 7st vackra barn

Av Jaxgård - 17 maj 2009 18:05

I Fredags natt började Happy att bädda och ha sig så jag förstog att valpningen var i faggorna..hon var dålig på att äta den sista tiden men det tryckte väl. Så i går på eftermiddan så började hon valpa och fick 8st bebisar men tyvärr så klarade sig inte den sista tiken som föddes vid 11 tiden på kvällen. Det var kraftiga och otroligt livskraftiga valpar i kullen och fördelningen blev 2 gula tikar, 2 svarta tikar, en svart hane (560g) och 2 gula hanar...alla valparna vägde mellan 460-560gr...så inte undra på att Happy var riktigt rund....men allt gick bara bra och nu ligger mor och barn i valplådan och vilar och allt är helt tyst och lungt i huset.

Happy visade sig vara en lika duktig mor som alla våra andra avelstikar och sköter om de små kärleksfullt och med omsorg...så nu blev vår Gilda mormor....grattis Gilda min älskling...jag är så lycklig för nu fick jag en tik som ska bo kvar hos oss och som är efter min Gildas linjer...min svarta tjej ska heta "Jade" till vardags och jag har döpt henne efter  den vackra flickan  "Jade" som sjöng igår för England i melodifestivalen...vi får hoppas att min flicka blir lika vacker och duktig som den tjejen...både husse och lillhusse tyckte om namnet..

Idag så har vi haft kalas för sonen i det andra huset som vi hyr ut...vi har turats om så någon var hemma med Happy och bebisarna hela tiden.

Startade dénna blogg med tanke på våra valpköpare så de kan följa sina valpars framfart och nu har jag ju mycket att skriva om.

Träffade Macy nyss och hon är redan rejält kraftig.

Skriver snart igen och återkommer med nya bilder

Trevlig Söndag

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Jaxgård - Tisdag 17 juli 08:57

Tiden går men det är fortfarande lugnt i vår valphage... vi väntar på att ögonen ska öppnas inom kort och de har redan börjat öppna sig lite.., De har precis ätit sig proppmätta och sussar helt lugnt i son hage igen... Det kommer att bli en super...

Av Jaxgård - Måndag 16 juli 17:42

Natten har varit lugn och tror att jag bara vaknade till ett par gånger och kikade att allt var bra...Lilly är så duktig och rör inte en fena så det är bara för valpisarna att besöka mjölkbaren när de blir hungriga... Idag har jag varit på shopping...

Av Jaxgård - Söndag 15 juli 09:59

Vaknade till ännu en underbar solig dag och säger bara... vilken sommar vi har och vilken tur att vi har det svalt och skönt inne med tanke på småttingarna... Mitt liv kretsar mest just valparna såklart men tänkte besöka en kompis en stund så husse ...

Av Jaxgård - Lördag 14 juli 14:17

Allt så superlungt i hagen.. de äter och sover och verkar helnöjda med livet... bara att hålla rent och att mamma har mjölkbaren öppen för gänget.... var med Lilly och Elias och plockade hallon och jag tror att de hann äta lika mycket som jag fick i ...

Av Jaxgård - Fredag 13 juli 11:53

Vaknade tidigt i morse för Lilly ville ha maaaat!!!!!! hungrig hungrig efter att ha legat hela natten på samma fläck och mjölkbaren helt öppen för hela gänget.... Sedan fick de vila lite i mammas extra bädd medans matte bäddade rent.... Efter lite ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se