Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Happy har blivit mor till 7st vackra barn

Av Jaxgård - 17 maj 2009 18:05

I Fredags natt började Happy att bädda och ha sig så jag förstog att valpningen var i faggorna..hon var dålig på att äta den sista tiden men det tryckte väl. Så i går på eftermiddan så började hon valpa och fick 8st bebisar men tyvärr så klarade sig inte den sista tiken som föddes vid 11 tiden på kvällen. Det var kraftiga och otroligt livskraftiga valpar i kullen och fördelningen blev 2 gula tikar, 2 svarta tikar, en svart hane (560g) och 2 gula hanar...alla valparna vägde mellan 460-560gr...så inte undra på att Happy var riktigt rund....men allt gick bara bra och nu ligger mor och barn i valplådan och vilar och allt är helt tyst och lungt i huset.

Happy visade sig vara en lika duktig mor som alla våra andra avelstikar och sköter om de små kärleksfullt och med omsorg...så nu blev vår Gilda mormor....grattis Gilda min älskling...jag är så lycklig för nu fick jag en tik som ska bo kvar hos oss och som är efter min Gildas linjer...min svarta tjej ska heta "Jade" till vardags och jag har döpt henne efter  den vackra flickan  "Jade" som sjöng igår för England i melodifestivalen...vi får hoppas att min flicka blir lika vacker och duktig som den tjejen...både husse och lillhusse tyckte om namnet..

Idag så har vi haft kalas för sonen i det andra huset som vi hyr ut...vi har turats om så någon var hemma med Happy och bebisarna hela tiden.

Startade dénna blogg med tanke på våra valpköpare så de kan följa sina valpars framfart och nu har jag ju mycket att skriva om.

Träffade Macy nyss och hon är redan rejält kraftig.

Skriver snart igen och återkommer med nya bilder

Trevlig Söndag

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Jaxgård - Tisdag 25 sept 18:55

Igår tog man tåget och Uppsala och opererade sitt andra öga mot grå starr och det verkar ju ha gott bra... ögat jag opererade förut fick man 100 procent syn på... man tackar... är långledig nu då man inte får jobba och ska pyssla om vovvarna . Lilla...

Av Jaxgård - Tisdag 25 sept 18:30

Igår tog man tåget till Uppsala och opererade sitt andra öga mot grå starr.. och oj.. vadbra man ser redan och ögat man tidigare opererat har man10 ...

Av Jaxgård - Fredag 21 sept 20:49

Har jobbat hela dan och oj vad mycket kunder vi haft... husse har gjort hasselbackspotatis med en köttbit till och efter maten ska man bara slöa framför teven... Shakira är på bushumör och hoppar upp och ner på sin stackars morfar Elias... men vi...

Av Jaxgård - Tisdag 18 sept 19:41

Har varit med Shakira till stan idag och shoppat... hon har varit så duktig och klagade inte en endaste gång fast matte var till Ikea och allt ... efter det så fick hon komma ut på en promis och gissa hur poppis hon blev...ett helt gäng kom fram och ...

Av Jaxgård - Måndag 17 sept 18:20

Har städat och fejat hela dan och städat ut efter valphagen ute... tagit undan tält och tvättat allt så det känns så skönt och ha det gjort så att allt är rent och fint igen... Har knallat runt kvarteret med vovvarna och jag och Shakira var och häls...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se