Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Happy har blivit mor till 7st vackra barn

Av Jaxgård - 17 maj 2009 18:05

I Fredags natt började Happy att bädda och ha sig så jag förstog att valpningen var i faggorna..hon var dålig på att äta den sista tiden men det tryckte väl. Så i går på eftermiddan så började hon valpa och fick 8st bebisar men tyvärr så klarade sig inte den sista tiken som föddes vid 11 tiden på kvällen. Det var kraftiga och otroligt livskraftiga valpar i kullen och fördelningen blev 2 gula tikar, 2 svarta tikar, en svart hane (560g) och 2 gula hanar...alla valparna vägde mellan 460-560gr...så inte undra på att Happy var riktigt rund....men allt gick bara bra och nu ligger mor och barn i valplådan och vilar och allt är helt tyst och lungt i huset.

Happy visade sig vara en lika duktig mor som alla våra andra avelstikar och sköter om de små kärleksfullt och med omsorg...så nu blev vår Gilda mormor....grattis Gilda min älskling...jag är så lycklig för nu fick jag en tik som ska bo kvar hos oss och som är efter min Gildas linjer...min svarta tjej ska heta "Jade" till vardags och jag har döpt henne efter  den vackra flickan  "Jade" som sjöng igår för England i melodifestivalen...vi får hoppas att min flicka blir lika vacker och duktig som den tjejen...både husse och lillhusse tyckte om namnet..

Idag så har vi haft kalas för sonen i det andra huset som vi hyr ut...vi har turats om så någon var hemma med Happy och bebisarna hela tiden.

Startade dénna blogg med tanke på våra valpköpare så de kan följa sina valpars framfart och nu har jag ju mycket att skriva om.

Träffade Macy nyss och hon är redan rejält kraftig.

Skriver snart igen och återkommer med nya bilder

Trevlig Söndag

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se