Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Happy har blivit mor till 7st vackra barn

Av Jaxgård - 17 maj 2009 18:05

I Fredags natt började Happy att bädda och ha sig så jag förstog att valpningen var i faggorna..hon var dålig på att äta den sista tiden men det tryckte väl. Så i går på eftermiddan så började hon valpa och fick 8st bebisar men tyvärr så klarade sig inte den sista tiken som föddes vid 11 tiden på kvällen. Det var kraftiga och otroligt livskraftiga valpar i kullen och fördelningen blev 2 gula tikar, 2 svarta tikar, en svart hane (560g) och 2 gula hanar...alla valparna vägde mellan 460-560gr...så inte undra på att Happy var riktigt rund....men allt gick bara bra och nu ligger mor och barn i valplådan och vilar och allt är helt tyst och lungt i huset.

Happy visade sig vara en lika duktig mor som alla våra andra avelstikar och sköter om de små kärleksfullt och med omsorg...så nu blev vår Gilda mormor....grattis Gilda min älskling...jag är så lycklig för nu fick jag en tik som ska bo kvar hos oss och som är efter min Gildas linjer...min svarta tjej ska heta "Jade" till vardags och jag har döpt henne efter  den vackra flickan  "Jade" som sjöng igår för England i melodifestivalen...vi får hoppas att min flicka blir lika vacker och duktig som den tjejen...både husse och lillhusse tyckte om namnet..

Idag så har vi haft kalas för sonen i det andra huset som vi hyr ut...vi har turats om så någon var hemma med Happy och bebisarna hela tiden.

Startade dénna blogg med tanke på våra valpköpare så de kan följa sina valpars framfart och nu har jag ju mycket att skriva om.

Träffade Macy nyss och hon är redan rejält kraftig.

Skriver snart igen och återkommer med nya bilder

Trevlig Söndag

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se