Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Happy har blivit mor till 7st vackra barn

Av Jaxgård - 17 maj 2009 18:05

I Fredags natt började Happy att bädda och ha sig så jag förstog att valpningen var i faggorna..hon var dålig på att äta den sista tiden men det tryckte väl. Så i går på eftermiddan så började hon valpa och fick 8st bebisar men tyvärr så klarade sig inte den sista tiken som föddes vid 11 tiden på kvällen. Det var kraftiga och otroligt livskraftiga valpar i kullen och fördelningen blev 2 gula tikar, 2 svarta tikar, en svart hane (560g) och 2 gula hanar...alla valparna vägde mellan 460-560gr...så inte undra på att Happy var riktigt rund....men allt gick bara bra och nu ligger mor och barn i valplådan och vilar och allt är helt tyst och lungt i huset.

Happy visade sig vara en lika duktig mor som alla våra andra avelstikar och sköter om de små kärleksfullt och med omsorg...så nu blev vår Gilda mormor....grattis Gilda min älskling...jag är så lycklig för nu fick jag en tik som ska bo kvar hos oss och som är efter min Gildas linjer...min svarta tjej ska heta "Jade" till vardags och jag har döpt henne efter  den vackra flickan  "Jade" som sjöng igår för England i melodifestivalen...vi får hoppas att min flicka blir lika vacker och duktig som den tjejen...både husse och lillhusse tyckte om namnet..

Idag så har vi haft kalas för sonen i det andra huset som vi hyr ut...vi har turats om så någon var hemma med Happy och bebisarna hela tiden.

Startade dénna blogg med tanke på våra valpköpare så de kan följa sina valpars framfart och nu har jag ju mycket att skriva om.

Träffade Macy nyss och hon är redan rejält kraftig.

Skriver snart igen och återkommer med nya bilder

Trevlig Söndag

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Jaxgård - Söndag 20 maj 07:49

Igår kunde man sluta lite tidigare på jobbet för skulle ju till vår son på 25 års kalas.... underbart god catering på Thaimat var beställt och tårta därtill... Vi hade tur med vädret så hela gänget kunde sitta på terassen och äta ... med var Vickes ...

Av Jaxgård - Fredag 18 maj 23:56

Och husse och jag har firat vår 35 bröllopsdag ... Yupeeee.... blev bjuden på oxfilé och gott vin efter jobbet och igår var vi till Stockholm och jag fick en Nissan quashqai Suv i present och den var vit som jag ville... 4 hjulsdriven och hög som et...

Av Jaxgård - Tisdag 15 maj 19:23

Och en underbar varm ljuvlig dag... jag och husse var en vända till Annuals kennel igen då husse som ju är bilhandlare köpte Lenas gamla bil till försäljning..... Lena frågade ju mig då jag var där och parade Lilly om husse var intresserad så då hjäl...

Av Jaxgård - Söndag 13 maj 10:02

Det här kallar jag livskvalité när man vaknar en helt underbar solig morgon och det enda man hör är fåglarna som kvittrar när man knallar runt kvarteret med vovvarna.... hos sonen verkade alla sova men bror min var ute i trädgården och fixade lite d...

Av Jaxgård - Fredag 11 maj 10:20

Äntligen har Lillys löp ebbat ut och det är lungt igen här hemma... damen ifråga har verkligen hållt igång och den lyckliga pojken Poncho har väl aldrig haft en villigare brud hemma hahaaaaa...... Vår snart 12 årige Elias tyckte Lilly varit skitdry...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se