Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Nu har alla Happys valpar flyttat

Av Jaxgård - 12 juli 2009 14:19

I dag så flyttade sista valpen i Happys kull till sin nye familj och det har väl lungnat ner sig lite..vår Jade var lite ledsen när sista syrran "Siri" flyttade för de var såna fina kompisar, men hon har ju 10 valpar kvar att leka med...hon är tillsammans med Macys valpar och det har gått sååå bra....de är ju lugna när de är i valphagen men Jade får naturligtvis vara själv med oss också.

Bilder på alla Happys valpköpare kommer med under nyheter på min hemsida inom kort...alla har fått så rara och omtänksamma hussar och mattar så det värmer verkligen....

Väntar nu på att mina tidigare valpköpare Ingrid från Gävle som har "Skilla" o dottern Sammi och Maj som har Skillas kullsyster "Tinya" ska komma på besök..vi brukar ha en "familjeträff" varje sommar så hundarna får träffas och leka...sedan ska vi ju kolla på Macys valpar också förstås.. 

På Tisdag åker jag och sonen till Finland på en vecka och då får ju Per Olof fullt upp här hemma men Marie har lovat att hjälpa till också så det går nog bara bra....

Nä nu skiner solen...helt otroligt...det har regnat och regnat hela veckan.


Ha en fortsatt trevlig Söndag...

hinner nog sätta in lite fler bilder innan vi åker

 
ANNONS
 
Ingen bild

malin

12 juli 2009 22:21

hej Milton har gjort sig hemmastad här hos oss Cash tänkte inte dela sängplats med nykommlingen det gjorde han klart på en gång inte heller några leksaker men han har smällt lite nu, katten har ett vakande öga på Milton hela tiden,det är jobbigt,tycker katten lite ovant med smått i huset igen men jätteroligt.har lånat Antons dator en sväng för att se din blogg.kram Malin

 
Leila

Leila

13 juli 2009 09:21

Hej du!!
det är inte så lätt i början för Cash kanske att acceptera en ny liten "terrorist" som kommer och flänger runt ha haa...de kommer att bli superkompisar ska du se. Nu har jag bara Jade kvar här hemma från kullen, men hon är med Macys valpar och det går jättebra.
Kram på er och hoppas på bättre väder framöver.Vi höres när jag kommit hem från Finland.

http://countrylooks

 
Ingen bild

Fam Gradin

13 juli 2009 11:27

Hej Leila Wilma smög in och kollade läget här hemma sen tog hon över alla hundsaker hon kunde hitta och Flisan tittade förbryllat på, Flisan vet inte riktigt vad hon skall tycka om den lilla bulldozern men hon har inte sagt ifrån ordentligt heller :o))
Vi testade bilåkning igår och det gick riktigt bra visst var Wilma en sångfågel men hon gav upp efter en stund.
Ha det skönt i Finland och kort kommer på Wilma framöver bara hon är still så länge att hon fastnar hihi...

 
Leila

Leila

13 juli 2009 12:29

Hejsan i Falun..vad skönt att den lille är framåt och att det går bra med allting. Flisan och bulldozern blir nog kompisar snart ska du se. Ser framemot att få bilder på henne sen.Krama om Wilma från oss allihopa
ha en fortsatt trevlig semester
Leila

http://countrylooks

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 18 juli 11:19

I morgon fyller våra smultronknoppar 2 veckor och då ska vi ha stor fotografering igen.... kanske en liten live film också på bloggen annars finns den på min FB.. Allt fortfarande lungt men ögonen har inte riktigt hunnit öppna sig ännu... de föddes ...

Av Jaxgård - Tisdag 17 juli 08:57

Tiden går men det är fortfarande lugnt i vår valphage... vi väntar på att ögonen ska öppnas inom kort och de har redan börjat öppna sig lite.., De har precis ätit sig proppmätta och sussar helt lugnt i son hage igen... Det kommer att bli en super...

Av Jaxgård - Måndag 16 juli 17:42

Natten har varit lugn och tror att jag bara vaknade till ett par gånger och kikade att allt var bra...Lilly är så duktig och rör inte en fena så det är bara för valpisarna att besöka mjölkbaren när de blir hungriga... Idag har jag varit på shopping...

Av Jaxgård - Söndag 15 juli 09:59

Vaknade till ännu en underbar solig dag och säger bara... vilken sommar vi har och vilken tur att vi har det svalt och skönt inne med tanke på småttingarna... Mitt liv kretsar mest just valparna såklart men tänkte besöka en kompis en stund så husse ...

Av Jaxgård - Lördag 14 juli 14:17

Allt så superlungt i hagen.. de äter och sover och verkar helnöjda med livet... bara att hålla rent och att mamma har mjölkbaren öppen för gänget.... var med Lilly och Elias och plockade hallon och jag tror att de hann äta lika mycket som jag fick i ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se