Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Nu har alla Happys valpar flyttat

Av Jaxgård - 12 juli 2009 14:19

I dag så flyttade sista valpen i Happys kull till sin nye familj och det har väl lungnat ner sig lite..vår Jade var lite ledsen när sista syrran "Siri" flyttade för de var såna fina kompisar, men hon har ju 10 valpar kvar att leka med...hon är tillsammans med Macys valpar och det har gått sååå bra....de är ju lugna när de är i valphagen men Jade får naturligtvis vara själv med oss också.

Bilder på alla Happys valpköpare kommer med under nyheter på min hemsida inom kort...alla har fått så rara och omtänksamma hussar och mattar så det värmer verkligen....

Väntar nu på att mina tidigare valpköpare Ingrid från Gävle som har "Skilla" o dottern Sammi och Maj som har Skillas kullsyster "Tinya" ska komma på besök..vi brukar ha en "familjeträff" varje sommar så hundarna får träffas och leka...sedan ska vi ju kolla på Macys valpar också förstås.. 

På Tisdag åker jag och sonen till Finland på en vecka och då får ju Per Olof fullt upp här hemma men Marie har lovat att hjälpa till också så det går nog bara bra....

Nä nu skiner solen...helt otroligt...det har regnat och regnat hela veckan.


Ha en fortsatt trevlig Söndag...

hinner nog sätta in lite fler bilder innan vi åker

 
ANNONS
 
Ingen bild

malin

12 juli 2009 22:21

hej Milton har gjort sig hemmastad här hos oss Cash tänkte inte dela sängplats med nykommlingen det gjorde han klart på en gång inte heller några leksaker men han har smällt lite nu, katten har ett vakande öga på Milton hela tiden,det är jobbigt,tycker katten lite ovant med smått i huset igen men jätteroligt.har lånat Antons dator en sväng för att se din blogg.kram Malin

 
Leila

Leila

13 juli 2009 09:21

Hej du!!
det är inte så lätt i början för Cash kanske att acceptera en ny liten "terrorist" som kommer och flänger runt ha haa...de kommer att bli superkompisar ska du se. Nu har jag bara Jade kvar här hemma från kullen, men hon är med Macys valpar och det går jättebra.
Kram på er och hoppas på bättre väder framöver.Vi höres när jag kommit hem från Finland.

http://countrylooks

 
Ingen bild

Fam Gradin

13 juli 2009 11:27

Hej Leila Wilma smög in och kollade läget här hemma sen tog hon över alla hundsaker hon kunde hitta och Flisan tittade förbryllat på, Flisan vet inte riktigt vad hon skall tycka om den lilla bulldozern men hon har inte sagt ifrån ordentligt heller :o))
Vi testade bilåkning igår och det gick riktigt bra visst var Wilma en sångfågel men hon gav upp efter en stund.
Ha det skönt i Finland och kort kommer på Wilma framöver bara hon är still så länge att hon fastnar hihi...

 
Leila

Leila

13 juli 2009 12:29

Hejsan i Falun..vad skönt att den lille är framåt och att det går bra med allting. Flisan och bulldozern blir nog kompisar snart ska du se. Ser framemot att få bilder på henne sen.Krama om Wilma från oss allihopa
ha en fortsatt trevlig semester
Leila

http://countrylooks

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se