Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Nu har alla Happys valpar flyttat

Av Jaxgård - 12 juli 2009 14:19

I dag så flyttade sista valpen i Happys kull till sin nye familj och det har väl lungnat ner sig lite..vår Jade var lite ledsen när sista syrran "Siri" flyttade för de var såna fina kompisar, men hon har ju 10 valpar kvar att leka med...hon är tillsammans med Macys valpar och det har gått sååå bra....de är ju lugna när de är i valphagen men Jade får naturligtvis vara själv med oss också.

Bilder på alla Happys valpköpare kommer med under nyheter på min hemsida inom kort...alla har fått så rara och omtänksamma hussar och mattar så det värmer verkligen....

Väntar nu på att mina tidigare valpköpare Ingrid från Gävle som har "Skilla" o dottern Sammi och Maj som har Skillas kullsyster "Tinya" ska komma på besök..vi brukar ha en "familjeträff" varje sommar så hundarna får träffas och leka...sedan ska vi ju kolla på Macys valpar också förstås.. 

På Tisdag åker jag och sonen till Finland på en vecka och då får ju Per Olof fullt upp här hemma men Marie har lovat att hjälpa till också så det går nog bara bra....

Nä nu skiner solen...helt otroligt...det har regnat och regnat hela veckan.


Ha en fortsatt trevlig Söndag...

hinner nog sätta in lite fler bilder innan vi åker

 
ANNONS
 
Ingen bild

malin

12 juli 2009 22:21

hej Milton har gjort sig hemmastad här hos oss Cash tänkte inte dela sängplats med nykommlingen det gjorde han klart på en gång inte heller några leksaker men han har smällt lite nu, katten har ett vakande öga på Milton hela tiden,det är jobbigt,tycker katten lite ovant med smått i huset igen men jätteroligt.har lånat Antons dator en sväng för att se din blogg.kram Malin

 
Leila

Leila

13 juli 2009 09:21

Hej du!!
det är inte så lätt i början för Cash kanske att acceptera en ny liten "terrorist" som kommer och flänger runt ha haa...de kommer att bli superkompisar ska du se. Nu har jag bara Jade kvar här hemma från kullen, men hon är med Macys valpar och det går jättebra.
Kram på er och hoppas på bättre väder framöver.Vi höres när jag kommit hem från Finland.

http://countrylooks

 
Ingen bild

Fam Gradin

13 juli 2009 11:27

Hej Leila Wilma smög in och kollade läget här hemma sen tog hon över alla hundsaker hon kunde hitta och Flisan tittade förbryllat på, Flisan vet inte riktigt vad hon skall tycka om den lilla bulldozern men hon har inte sagt ifrån ordentligt heller :o))
Vi testade bilåkning igår och det gick riktigt bra visst var Wilma en sångfågel men hon gav upp efter en stund.
Ha det skönt i Finland och kort kommer på Wilma framöver bara hon är still så länge att hon fastnar hihi...

 
Leila

Leila

13 juli 2009 12:29

Hejsan i Falun..vad skönt att den lille är framåt och att det går bra med allting. Flisan och bulldozern blir nog kompisar snart ska du se. Ser framemot att få bilder på henne sen.Krama om Wilma från oss allihopa
ha en fortsatt trevlig semester
Leila

http://countrylooks

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 18 sept 19:41

Har varit med Shakira till stan idag och shoppat... hon har varit så duktig och klagade inte en endaste gång fast matte var till Ikea och allt ... efter det så fick hon komma ut på en promis och gissa hur poppis hon blev...ett helt gäng kom fram och ...

Av Jaxgård - Måndag 17 sept 18:20

Har städat och fejat hela dan och städat ut efter valphagen ute... tagit undan tält och tvättat allt så det känns så skönt och ha det gjort så att allt är rent och fint igen... Har knallat runt kvarteret med vovvarna och jag och Shakira var och häls...

Av Jaxgård - Söndag 16 sept 00:21

Efter en mycket trevlig dag så sitter jag framför teven och njuuuter... husse har gått och lagt sig ... Idag kom Sture Och Helen?e hit i sin husbil med Shakiras kullbror Bronco och vi har haft en underbar dag vid deras husbil och blivit bjudna på mi...

Av Jaxgård - Torsdag 13 sept 09:14

Ligger och slöar i soffan en stund före jobbet... Shakira är så duktig och har sovit andra natten i rad bredvid Elias utan att klaga förran vid 6 snåret och då var hon hungrig.. lika igår och var tvungen och gå ner och kolla om allt var ok men de bar...

Av Jaxgård - Måndag 10 sept 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrad...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se