Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Bilder på blivande mamman "Allis"

Av Jaxgård - 18 oktober 2009 20:56

Det har redan hunnit bli Söndag kväll och så fort denna helg gled förbi...

I Fredags så var vi ute med vänner och åt middag och hade ett härligt födelsedagskalas för Gilda på kvällen..

I går då solen äntligen lyste så var jag och vovvarna ute och plockade lite ljung och granris och pyntade ute med lite höstmys....var till min syster häromdagen och såg hur fint hon hade gjort det på sin terass så jag fick lite nya ideér om hur man kan göra utan att det kostar nåt...hon hade klämt röda äpplen i sina krukor så nu har jag också gjort det och vi får väl se hur länge hundarna tycker att det ska  förbli så...yeaaaah

På lördag kväll så var det bara slappar kväll..."gud så sköönt" för snart är det väl full fart igen för nu står det inte på förran Allis ska till att föda..troligen nästa helg..

Sätter in ett par bilder på henne för jag vet att det är många som sitter och väntar på att få se henne..

Damen ifråga mår ALLDELES YPPERLIGT...så rörlig och en av mina absoluta favorittjejer, hon är PRECIS så som jag tycker att en avelstik ska vara.

Nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra.

Mera nyheter kommer allt eftersom det händer något på torpet...just nu är allt lungt och fridfullt i hela huset, alla ligger i sina bäddar utom Gilda (matadoran själv) som ligger i soffan och myser...hon gör ju som hon själv vill numera....

Sätter in lite bilder på Allis         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se