Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Bilder på blivande mamman "Allis"

Av Jaxgård - 18 oktober 2009 20:56

Det har redan hunnit bli Söndag kväll och så fort denna helg gled förbi...

I Fredags så var vi ute med vänner och åt middag och hade ett härligt födelsedagskalas för Gilda på kvällen..

I går då solen äntligen lyste så var jag och vovvarna ute och plockade lite ljung och granris och pyntade ute med lite höstmys....var till min syster häromdagen och såg hur fint hon hade gjort det på sin terass så jag fick lite nya ideér om hur man kan göra utan att det kostar nåt...hon hade klämt röda äpplen i sina krukor så nu har jag också gjort det och vi får väl se hur länge hundarna tycker att det ska  förbli så...yeaaaah

På lördag kväll så var det bara slappar kväll..."gud så sköönt" för snart är det väl full fart igen för nu står det inte på förran Allis ska till att föda..troligen nästa helg..

Sätter in ett par bilder på henne för jag vet att det är många som sitter och väntar på att få se henne..

Damen ifråga mår ALLDELES YPPERLIGT...så rörlig och en av mina absoluta favorittjejer, hon är PRECIS så som jag tycker att en avelstik ska vara.

Nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra.

Mera nyheter kommer allt eftersom det händer något på torpet...just nu är allt lungt och fridfullt i hela huset, alla ligger i sina bäddar utom Gilda (matadoran själv) som ligger i soffan och myser...hon gör ju som hon själv vill numera....

Sätter in lite bilder på Allis         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 16 jan 11:52

Om ni någonsin kommer till Pattaya och Mikes Shopping Mall så måste man bara besöka den Japanska ansiktsmassagen med Ånga som är helt fantastisk ... man känner sig minst 10 år yngre och huden blir len som sammet... har besökt den här salongen i minst...

Av Jaxgård - Söndag 13 jan 04:43

Igår tog vi färjan över till Koh Lan för andra gången på denna resa och den här gången bokade jag 2 hotellnätter på ett mysigt hotel vid hamnen... här finns inga bilar förutom flaktaxi utan alla åker moppe mellan alla fina beachar... idag är vi på hu...

Av Jaxgård - Fredag 11 jan 05:18

Monica meddelade att min fodertik Luna började löpa i Onsdags och ska paras senare... kanske jag själv hinner hem när det är dags annars har ju Monica lovat att åka med henne till Annuals kennel... Bra och veta för er som är intresserade av en valp ...

Av Jaxgård - Tisdag 8 jan 18:59

Sitter just nu på balkongen och njuter efter en utflykt till Pattaya och Walkingstreet... herrejesus vilket liv det är där med folk från världens alla hörn och det är mer folk nu än vid jultiden tycker jag... husse har slocknat in men jag sitter här ...

Av Jaxgård - Måndag 7 jan 02:20

I förrgår så kom vi hem hit till vårt longstay hotel igen då efter en underbar vecka i Koh Chang.... toppenväder och ett helt perfekt hotel alldeles vid beachen... som tur var så var vi ju på rätt sida så stormen märkte vi ju inte av som dragit fram ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se