Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Bilder på blivande mamman "Allis"

Av Jaxgård - 18 oktober 2009 20:56

Det har redan hunnit bli Söndag kväll och så fort denna helg gled förbi...

I Fredags så var vi ute med vänner och åt middag och hade ett härligt födelsedagskalas för Gilda på kvällen..

I går då solen äntligen lyste så var jag och vovvarna ute och plockade lite ljung och granris och pyntade ute med lite höstmys....var till min syster häromdagen och såg hur fint hon hade gjort det på sin terass så jag fick lite nya ideér om hur man kan göra utan att det kostar nåt...hon hade klämt röda äpplen i sina krukor så nu har jag också gjort det och vi får väl se hur länge hundarna tycker att det ska  förbli så...yeaaaah

På lördag kväll så var det bara slappar kväll..."gud så sköönt" för snart är det väl full fart igen för nu står det inte på förran Allis ska till att föda..troligen nästa helg..

Sätter in ett par bilder på henne för jag vet att det är många som sitter och väntar på att få se henne..

Damen ifråga mår ALLDELES YPPERLIGT...så rörlig och en av mina absoluta favorittjejer, hon är PRECIS så som jag tycker att en avelstik ska vara.

Nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra.

Mera nyheter kommer allt eftersom det händer något på torpet...just nu är allt lungt och fridfullt i hela huset, alla ligger i sina bäddar utom Gilda (matadoran själv) som ligger i soffan och myser...hon gör ju som hon själv vill numera....

Sätter in lite bilder på Allis         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Måndag 19 nov 22:56

Så är helgen slut och har varit ?Nanny? åt mitt barnbarn Alicia hela helgen hos dem.... min lilla Shakira blev överlycklig när matte kom hem igen och pysslar om henne ... Nu har vi en lugn och fin kväll hemma... eldar i kaminen och har lite tända lj...

Av Jaxgård - Fredag 16 nov 23:43

Är just nu barnvakt i 3 dagar åt lilla Alicia.... och det är fullt upp med en 9 månaders baby... och förresten .... har ju två babys och både den tvåbenta samt fyrbenta stoppar allt i munnen som de kommer åt.. idag har vi varit till Coopen och handla...

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig...

Av Jaxgård - Måndag 12 nov 08:28

Igår var vi på utställning i Rättvik igen då och det gick lika strålande för min Shakira(Country Looks Rich And Lovely) Hon blev Bästa valp med HP och senare i BIS ringen BEST IN SHOW för andra dagen i rad ... helt otroligt och bilen blev full med p...

Av Jaxgård - Lördag 10 nov 18:51

Idag har vi varit på utställning i Rättvik och det gick ju överförväntan för min lilla Shakira ... Hon blev BIR VALP först och senare under dagen BEST IN SHOW med massor av presenter ... så himla roligt Brossan Bronco var också med och blev 2 Bästa...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se