Direktlänk till inlägg 26 maj 2010

En underbar dag att vakna till...Jade är röntgad och friiiii

Av Jaxgård - 26 maj 2010 08:54

Den BÄSTA dagen att vakna till var just idaag...är sååå lycklig och så glaad...

För den 16 Maj fyllde ju Jade och hennes syskon 1 år och bara 2 dagar efter det så åkte vi till Blixbo och röntgade min Jade...och så i dag när jag vaknade så kollade jag i Kennelklubben om hennes testresultat var klara...vågade knappt titta men min lilla lilla tjej var till min oerhörda gläde fri och med det allra bästa A-A höfter och fria armbågar...det känns så himla skööönt och härligt.

Denna lilla pigga tjej har aldrig någonsin visat någon hälta fast hon far fram som en virvelvind hela tiden i hälarna på hennes stora "idol" Elias men man kan ju ALDRIG vara säker..kommer att ta nya bilder på henne inom kort ..hon har fällt precis...och det kommer en egen sida på henne på min hemsida.(mamma till Jade är "Happy" och pappa Winnies Frank Zappa)....

I går när vi var ute på en härlig lång promenad så var hon alldeles "skogstokig" sprang runt i alla vattenpölar och diken som hon såg och sen la hon sig ner i anfalls ställning och kollade var Elias var och så fram med världens fart för att reta honom...ha haa underbart att se en sån glad och lycklig tjej...för jag är så OERHÖRT kär i min lilla tjej..mjuk och kärleksfull i sitt sätt...hon och min bror Putte är de allra bästa vänner ..Jade blir överlycklig när hon ser honom och det är ömsesidigt...

I morgon kommer ju Elsa hit som ska paras med Elias i helgen så nu får Jade en ny kompis att vara med...Elias får campa med sin mormor Gilda under tiden hon är här...

Nu lär jag göra mig iordning för jobbet igen...men är ledig i helgen.,,har anmält mig till utställning i helgen med Jade men vet ej om jag åker för vi har även firmafest på jobbet..ja vi får se...

Ha en fin Onsdag..här skiner solen iallafall idag               

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pixie med matte

5 juni 2010 01:29

Jättegrattis till friröntgade höfter och armbågar!!! Kram från 08-orna : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 17 okt 18:17

Efter kryssningen till Helsinki så är man hemma igen med vovvarna som har haft det så bra härhemma med vår bästaste hundvakt Marie.... Shakira var så glad när matte kom hem igen och idag har vi tränat på att stå fint då jag anmält unga fröken till s...

Av Jaxgård - Fredag 12 okt 08:39

Fredag morgon och sitter här med en kopp kaffe och kollar på lilla Shakira när hon håller på att terrorisera sin gamla morfar men gamla gubben verkar bara tycka att det är roligt hehee.... Det var skillnad i början när han kom på att detta lilla riv...

Av Jaxgård - Måndag 8 okt 00:37

Har jobbat och slitit i 3 dar nu och kvällen avslutades med en stor Söndagsmiddag härhemma med vår son och Nan och hennes mor o far o syster som fortfarande är här ett par veckor... husse har varit så duktig och gjort en rejäl älgstek de ville bjuda...

Av Jaxgård - Torsdag 4 okt 22:34

Har varit långledig men ska nu jobba i 3 dar i rad och har fått mycket gjort här hemma... målat både väggar trappor och 2 vitrinskåp ... tvättat fönster och pysslat om mina vovvar... den lilla terroristen Shakira håller förnärvarande på att terrorise...

Av Jaxgård - Måndag 1 okt 15:25

Matte och Shakira har varit till stan idag och shoppat och tränat unga damen men hon är bara så cool... inget stress härinte... Hon ligger i sin bur och snarkar just nu medans matte lagat mat och strykit en massa kläder... Snart ska vi ut i det vac...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se