Direktlänk till inlägg 26 maj 2010

En underbar dag att vakna till...Jade är röntgad och friiiii

Av Jaxgård - 26 maj 2010 08:54

Den BÄSTA dagen att vakna till var just idaag...är sååå lycklig och så glaad...

För den 16 Maj fyllde ju Jade och hennes syskon 1 år och bara 2 dagar efter det så åkte vi till Blixbo och röntgade min Jade...och så i dag när jag vaknade så kollade jag i Kennelklubben om hennes testresultat var klara...vågade knappt titta men min lilla lilla tjej var till min oerhörda gläde fri och med det allra bästa A-A höfter och fria armbågar...det känns så himla skööönt och härligt.

Denna lilla pigga tjej har aldrig någonsin visat någon hälta fast hon far fram som en virvelvind hela tiden i hälarna på hennes stora "idol" Elias men man kan ju ALDRIG vara säker..kommer att ta nya bilder på henne inom kort ..hon har fällt precis...och det kommer en egen sida på henne på min hemsida.(mamma till Jade är "Happy" och pappa Winnies Frank Zappa)....

I går när vi var ute på en härlig lång promenad så var hon alldeles "skogstokig" sprang runt i alla vattenpölar och diken som hon såg och sen la hon sig ner i anfalls ställning och kollade var Elias var och så fram med världens fart för att reta honom...ha haa underbart att se en sån glad och lycklig tjej...för jag är så OERHÖRT kär i min lilla tjej..mjuk och kärleksfull i sitt sätt...hon och min bror Putte är de allra bästa vänner ..Jade blir överlycklig när hon ser honom och det är ömsesidigt...

I morgon kommer ju Elsa hit som ska paras med Elias i helgen så nu får Jade en ny kompis att vara med...Elias får campa med sin mormor Gilda under tiden hon är här...

Nu lär jag göra mig iordning för jobbet igen...men är ledig i helgen.,,har anmält mig till utställning i helgen med Jade men vet ej om jag åker för vi har även firmafest på jobbet..ja vi får se...

Ha en fin Onsdag..här skiner solen iallafall idag               

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pixie med matte

5 juni 2010 01:29

Jättegrattis till friröntgade höfter och armbågar!!! Kram från 08-orna : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se