Direktlänk till inlägg 26 maj 2010

En underbar dag att vakna till...Jade är röntgad och friiiii

Av Jaxgård - 26 maj 2010 08:54

Den BÄSTA dagen att vakna till var just idaag...är sååå lycklig och så glaad...

För den 16 Maj fyllde ju Jade och hennes syskon 1 år och bara 2 dagar efter det så åkte vi till Blixbo och röntgade min Jade...och så i dag när jag vaknade så kollade jag i Kennelklubben om hennes testresultat var klara...vågade knappt titta men min lilla lilla tjej var till min oerhörda gläde fri och med det allra bästa A-A höfter och fria armbågar...det känns så himla skööönt och härligt.

Denna lilla pigga tjej har aldrig någonsin visat någon hälta fast hon far fram som en virvelvind hela tiden i hälarna på hennes stora "idol" Elias men man kan ju ALDRIG vara säker..kommer att ta nya bilder på henne inom kort ..hon har fällt precis...och det kommer en egen sida på henne på min hemsida.(mamma till Jade är "Happy" och pappa Winnies Frank Zappa)....

I går när vi var ute på en härlig lång promenad så var hon alldeles "skogstokig" sprang runt i alla vattenpölar och diken som hon såg och sen la hon sig ner i anfalls ställning och kollade var Elias var och så fram med världens fart för att reta honom...ha haa underbart att se en sån glad och lycklig tjej...för jag är så OERHÖRT kär i min lilla tjej..mjuk och kärleksfull i sitt sätt...hon och min bror Putte är de allra bästa vänner ..Jade blir överlycklig när hon ser honom och det är ömsesidigt...

I morgon kommer ju Elsa hit som ska paras med Elias i helgen så nu får Jade en ny kompis att vara med...Elias får campa med sin mormor Gilda under tiden hon är här...

Nu lär jag göra mig iordning för jobbet igen...men är ledig i helgen.,,har anmält mig till utställning i helgen med Jade men vet ej om jag åker för vi har även firmafest på jobbet..ja vi får se...

Ha en fin Onsdag..här skiner solen iallafall idag               

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pixie med matte

5 juni 2010 01:29

Jättegrattis till friröntgade höfter och armbågar!!! Kram från 08-orna : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se