Direktlänk till inlägg 2 oktober 2010

Alla valpar utom "Storm" har nu flyttat

Av Jaxgård - 2 oktober 2010 18:16

   Så har det gått en vecka igen och alla valpar utom "Storm" (som vi kallar en av de svarta pojkarna) är bara kvar på Kenneln..igår flyttade en av de svarta pojkarna och nyss var en familj från Lerum och hämtade hem den svarta flickan....herregud vat tyst och lungt det har blivit..som att slå ner en dammlucka.

"Storm" har precis somnat in efter lite mat och bus...måste kännas lite konstigt för vår gosse då ALLA syskonen bara försvinner så där...men i morgon ska vi ut till stan på utflykt han och jag och även "Jade" får följa med som "sällskapsdam"..vi har bestämt att träffa hans kullsyrra "Signe" och han mamma Elsa så gossen blir nog överlycklig  över att träffa dem så vi tar väl en tur till flygfältet så de får tulta runt lite.

Är ledig hela helgen men det händer inte så mycket just nu,,ska slänga mig i soffan framför teven och vänta på att lillgossen vaknar, men känner jag Elias rätt så är det min STORA gosse på över 40kilo som först hoppar upp i min famn framför teven,,för det gör han ju varje kväll och vill bli smekt över kinden..han tror nog att han är baby fortfarande min bästa kompis...ha haa

Jade tycker att valpar är det MEST spännande som finns, men det gör ju alla unghundar förstås så hon får leka extramamma till Storm nu till hennes stora glädje...

Är så himla lycklig över att alla valpar fått såna fina hussar och mattar ..alla så hett efterlängtade och omtänksamma ..bättre kan det inte bli...

Ha nu en härlig Lördag allesammans

sätter in lite diverse bilder...snart blir hemsidan uppdaterad också           

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 24 april 20:55

Tänkte att man skulle ta ut valparna idag en stund... men.. vad händer... blåser halvstorm och mitt tält som var så krångligt att sätta upp har ramlat ihop som ett korthus... pust.... vi får se imorgon... idag har jag maskat av alla och gänget verkar...

Av Jaxgård - Tisdag 23 april 15:55

Idag har husse och jag jobbat med att göra iordningt valparnas uteplats   Det fattas bara lite leksaker och sköna underlägg...de kommer att älska att vara ute..har satt upp mitt utställningstält så de får lite skugga och vi har faktiskt rovfåglar o...

Av Jaxgård - Måndag 22 april 23:06

Här kommer lite bilder på våra sötnosar igen och alla verkar må toppenbra ... Här är min tvåbenta älskling ute och roar sig också Mitt älskade och enda barnbarn... Alicia såklart... Farmor hämtar dig hos dagmamman imorgon igen Vovvarna i hagen ...

Av Jaxgård - Söndag 21 april 13:40

Underbart väder ute och i valphagen råder det frid just nu... hela gänget är nytankade och efter lite lek sover de nu gott ett tag... Bäst att slappa lite i min HACIENDA före nästa måltid... Alla har åkt till Rommetravet och skulle också varit där ...

Av Jaxgård - Fredag 19 april 13:28

Idag har vi haft besök av Lunas husse o matte med son och barnbarn... Det blev fullt i valphagen av lyckliga barnbarn som fick gulla med de små... Här lite nya bilder och god fortsättning på Påsken.... ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se