Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Solen skiner och man har varit långledig

Av Jaxgård - 22 oktober 2010 10:53

     

Vaknade denna morgon med några minusgrader så det börjar väl bli vinter...tur att man har Thailand att falla tillbaka på men det är ju många veckor kvar för vi åker inte förran den 22 December...men det känns  lite lättare att tänka på vad som komma skall när man måste skrapa rutor före sju på morgonen när jag sjussade iväg sonen....

Annars händer det inte så mycket här just nu...vi har kalasat färdigt för Gilda..vår 13 åring....och det känns lite "tomt" nu efter att alla Elsas och Elias valpar flyttade för nån vecka sen,,men det värmer att alla verkar ha det så bra i sina nya hem ....

Mest funderar man på om man måste hoppa över "Stora Hundmässan" som det heter numera i Stockholm i December..de har ju senare lagt den och naturligtvis min jobbhelg blev det ju,,,åker ju till Thailand bara ett par dar senare så vi får väl se hur det blir...ha faktiskt varit där ALLA år efter att jag fått min första stamtik "Lucy" född -91....

Nu skiner solen så varmt och hör att min käre "Elias" vill ut på promenad så det är väl bara att ge sig ut...Gilda har faktiskt varit med oss när vi gått runt hagarna i flera dar  och där kan hon ju inte gena som hon brukar göra när vi går bakom huset på lilla rundan...nej då ..hon håller nästan samma takt men försäkerhetsskull så vilar vi lite också..hon är duktig när man tänker på att hon nu är så till åren vår lady och hon vill ju så gärna med....

  


Sätter in lite GAMLA bilder jag hittat i bildarkivet på våra stamtikar med avkommor..

Ikväll blir det lungt.. det blir nog soffhörnet för ska börja jobba i morgon bitti igen...

Ha en underbar helg

            

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Jaxgård - Onsdag 24 april 20:55

Tänkte att man skulle ta ut valparna idag en stund... men.. vad händer... blåser halvstorm och mitt tält som var så krångligt att sätta upp har ramlat ihop som ett korthus... pust.... vi får se imorgon... idag har jag maskat av alla och gänget verkar...

Av Jaxgård - Tisdag 23 april 15:55

Idag har husse och jag jobbat med att göra iordningt valparnas uteplats   Det fattas bara lite leksaker och sköna underlägg...de kommer att älska att vara ute..har satt upp mitt utställningstält så de får lite skugga och vi har faktiskt rovfåglar o...

Av Jaxgård - Måndag 22 april 23:06

Här kommer lite bilder på våra sötnosar igen och alla verkar må toppenbra ... Här är min tvåbenta älskling ute och roar sig också Mitt älskade och enda barnbarn... Alicia såklart... Farmor hämtar dig hos dagmamman imorgon igen Vovvarna i hagen ...

Av Jaxgård - Söndag 21 april 13:40

Underbart väder ute och i valphagen råder det frid just nu... hela gänget är nytankade och efter lite lek sover de nu gott ett tag... Bäst att slappa lite i min HACIENDA före nästa måltid... Alla har åkt till Rommetravet och skulle också varit där ...

Av Jaxgård - Fredag 19 april 13:28

Idag har vi haft besök av Lunas husse o matte med son och barnbarn... Det blev fullt i valphagen av lyckliga barnbarn som fick gulla med de små... Här lite nya bilder och god fortsättning på Påsken.... ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se