Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

last night in BANGKOK.....

Av Jaxgård - 12 januari 2011 11:28

Så börjar semestern sakteliga ta slut....vi kom igår hit till Bangkok och jag och sonen hann iväg till varuhuset MBK igår....köpte 3par nya jenas till pojken,,och här är det service...de var ju lite för långa i benen men de har en speciell tjej i alla jenasbutiker som syr upp byxorna i rätt längd och det gratis (30MIN)..vi hittade en hel del annat också.-själv passade jag på att köpa exkl.ansiktskrämer (1/3 del av priset hemma) I dag har man även hunnit och varit till Pratunam Market och fyndat lite...efter det har vi legat vid poolen på taket och ätit lunch och bara slappat..vi bor alltid på samma Hotel här i Bangkok,  numera omdöpt till Furama Hotel och helt nyrenoverat..vi fick ett superflådigt rum..sonen var riktig imponerad...


Ja, det börjar dra ihop sig..i natt flyger vi hem med SAS..11 tim flyg till Köpenhamn först...sen hem till kyla o snö--brrr...

Man är glad över dessa sköna veckor allafall..

Vovvarna blir nog glada när vi äntligen kommer hem...

Vi höres igen när man kommit hem...

ha en fortsatt fin dag...här  är varmt just nu men lite halvmulet...inte en droppe regn har fallit på över 3 veckor.....

          

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 24 april 20:55

Tänkte att man skulle ta ut valparna idag en stund... men.. vad händer... blåser halvstorm och mitt tält som var så krångligt att sätta upp har ramlat ihop som ett korthus... pust.... vi får se imorgon... idag har jag maskat av alla och gänget verkar...

Av Jaxgård - Tisdag 23 april 15:55

Idag har husse och jag jobbat med att göra iordningt valparnas uteplats   Det fattas bara lite leksaker och sköna underlägg...de kommer att älska att vara ute..har satt upp mitt utställningstält så de får lite skugga och vi har faktiskt rovfåglar o...

Av Jaxgård - Måndag 22 april 23:06

Här kommer lite bilder på våra sötnosar igen och alla verkar må toppenbra ... Här är min tvåbenta älskling ute och roar sig också Mitt älskade och enda barnbarn... Alicia såklart... Farmor hämtar dig hos dagmamman imorgon igen Vovvarna i hagen ...

Av Jaxgård - Söndag 21 april 13:40

Underbart väder ute och i valphagen råder det frid just nu... hela gänget är nytankade och efter lite lek sover de nu gott ett tag... Bäst att slappa lite i min HACIENDA före nästa måltid... Alla har åkt till Rommetravet och skulle också varit där ...

Av Jaxgård - Fredag 19 april 13:28

Idag har vi haft besök av Lunas husse o matte med son och barnbarn... Det blev fullt i valphagen av lyckliga barnbarn som fick gulla med de små... Här lite nya bilder och god fortsättning på Påsken.... ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se