Direktlänk till inlägg 25 maj 2011

Nytagna bilder på våra 8 veckors valpar

Av Jaxgård - 25 maj 2011 08:42

Då man blivit så "fototokig" så passade jag på att ta lite nya bilder på de kvarvarande valparna, de har ju börjat att flytta nu så man måste passa på....


Börjar jobba igen idag efter en lång skön ledighet så nu tar husse över skötseln härhemma...Jade har börjat att höglöpa men tycker att Elias sköter sig superbra..vi behöver bara ha en grind emellan och inte ett ljud har de sagt på hela natten...duktig kille min käre Elias..till vardags kallad "mattegrisen"...


Måste skynda mig nu..men kan inte låta bli att sätta in dessa bilder jag precis gjort på "sötnosarna"...vilken kull och vilka härliga valpar..allt har bara flytit på....

         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Söndag 24 juni 08:08

Vi har varit och är fortfarande i Rättvik för midsommarfirande med vår son med familj som vi delar stuga med samt våra goda vänner Per och Henrik med familj som bara bor 30 m från oss... vi har en perfekt stuga på campingen med varsitt sovrum och tv...

Av Jaxgård - Måndag 18 juni 20:25

Vår underbara ljuvliga och mattes BEST FRIEND Lilly har redan blivit riktigt tjock och idag 6 veckor i sin dräktighet... nu återstår bara 3 veckor och vi får hålla tummarna för att allt ska gå bra.... På Torsdag åker vi till Rättvik och firar midsom...

Av Jaxgård - Onsdag 13 juni 17:48

Först igår var jag riktigt säker på att Lilly är med valpisar .. hon är 5 veckor och 2 dar på väg och redan tjock... hon har till och med börjat krypa under gästhuset redan till mattes förargelse för hon lortar ner sig ju.. det brukar de ju göra stra...

Av Jaxgård - Söndag 10 juni 16:13

Efter en oerhört varm dag så kom då äntligen den efterlängtade regnen.... den behövdes verkligen och följdes av en massiv åsksmäll hudåååå....hoppas hästarna i hagen ej blev rädda.... Allt väl med vovvarna och nu ska de få sin mat innan vi går på lå...

Av Jaxgård - Måndag 4 juni 06:55

Solen bara gasar på och man är ledig ett par dagar igen... efter en hektisk vecka jag jobbat nästan heltid då så många varit sjuka så nu ska jag inte göra INGENTING .... bara njuta och pyssla om mina fyrfota vänner... kanske jag hinner att åka och hä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se