Direktlänk till inlägg 25 maj 2011

Nytagna bilder på våra 8 veckors valpar

Av Jaxgård - 25 maj 2011 08:42

Då man blivit så "fototokig" så passade jag på att ta lite nya bilder på de kvarvarande valparna, de har ju börjat att flytta nu så man måste passa på....


Börjar jobba igen idag efter en lång skön ledighet så nu tar husse över skötseln härhemma...Jade har börjat att höglöpa men tycker att Elias sköter sig superbra..vi behöver bara ha en grind emellan och inte ett ljud har de sagt på hela natten...duktig kille min käre Elias..till vardags kallad "mattegrisen"...


Måste skynda mig nu..men kan inte låta bli att sätta in dessa bilder jag precis gjort på "sötnosarna"...vilken kull och vilka härliga valpar..allt har bara flytit på....

         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 18 sept 19:41

Har varit med Shakira till stan idag och shoppat... hon har varit så duktig och klagade inte en endaste gång fast matte var till Ikea och allt ... efter det så fick hon komma ut på en promis och gissa hur poppis hon blev...ett helt gäng kom fram och ...

Av Jaxgård - Måndag 17 sept 18:20

Har städat och fejat hela dan och städat ut efter valphagen ute... tagit undan tält och tvättat allt så det känns så skönt och ha det gjort så att allt är rent och fint igen... Har knallat runt kvarteret med vovvarna och jag och Shakira var och häls...

Av Jaxgård - Söndag 16 sept 00:21

Efter en mycket trevlig dag så sitter jag framför teven och njuuuter... husse har gått och lagt sig ... Idag kom Sture Och Helen?e hit i sin husbil med Shakiras kullbror Bronco och vi har haft en underbar dag vid deras husbil och blivit bjudna på mi...

Av Jaxgård - Torsdag 13 sept 09:14

Ligger och slöar i soffan en stund före jobbet... Shakira är så duktig och har sovit andra natten i rad bredvid Elias utan att klaga förran vid 6 snåret och då var hon hungrig.. lika igår och var tvungen och gå ner och kolla om allt var ok men de bar...

Av Jaxgård - Måndag 10 sept 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrad...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se