Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Lite nya samt gamla arkivbilder...

Av Jaxgård - 12 juli 2011 09:55

             

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katarina

12 juli 2011 11:01

Jättetrevligt att se alla dina bilder. Vi tränar också inför nästa utställning; visa tänderna nu! Ingen löpning än. Visst var/är det så att man kan delta på utställning även om man löper?
Allis växlar mellan att vara superduktig och alert med att verkligen testa vilka gränser som gäller. Hon kollar in var jag är och så vips! har hon snabbt som ögat stuckit iväg eller ätit något som inte var ämnat till henne. Tonåring!

 
countrylooks

countrylooks

12 juli 2011 12:58

Hej du!!
Visst får man va med fast de löper..gäller bara att ha koll hela tiden. Signe var helt utan päls, men får se om hon hinner få till lite mer. Min "Grace" gör också bus...åt upp ena glaset på mina glasögon.hmnnn...tur jag köpte ett extra par i Thailnd i julas...annars har hon inte gjort nåt nämnvärt..väldigt lugn o mogen liten tjej.Syrran Signe däremot är en väldigt "uppfinningsrik" ung dam..undrar om matte Lena läser detta,hi hii
är ensam hemma sen i Fredags..var nyss ute på "långpromis" med Elias o jade...Grace och Happy sover på terassen..tyst i valphagen..tror jag ska ut o sola lite mens det är lungt...
skööna dagar...kram på er...

http://Leila

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se