Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Lite nya samt gamla arkivbilder...

Av Jaxgård - 12 juli 2011 09:55

             

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katarina

12 juli 2011 11:01

Jättetrevligt att se alla dina bilder. Vi tränar också inför nästa utställning; visa tänderna nu! Ingen löpning än. Visst var/är det så att man kan delta på utställning även om man löper?
Allis växlar mellan att vara superduktig och alert med att verkligen testa vilka gränser som gäller. Hon kollar in var jag är och så vips! har hon snabbt som ögat stuckit iväg eller ätit något som inte var ämnat till henne. Tonåring!

 
countrylooks

countrylooks

12 juli 2011 12:58

Hej du!!
Visst får man va med fast de löper..gäller bara att ha koll hela tiden. Signe var helt utan päls, men får se om hon hinner få till lite mer. Min "Grace" gör också bus...åt upp ena glaset på mina glasögon.hmnnn...tur jag köpte ett extra par i Thailnd i julas...annars har hon inte gjort nåt nämnvärt..väldigt lugn o mogen liten tjej.Syrran Signe däremot är en väldigt "uppfinningsrik" ung dam..undrar om matte Lena läser detta,hi hii
är ensam hemma sen i Fredags..var nyss ute på "långpromis" med Elias o jade...Grace och Happy sover på terassen..tyst i valphagen..tror jag ska ut o sola lite mens det är lungt...
skööna dagar...kram på er...

http://Leila

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 21 nov 18:11

Ville så gärna ha en svart pojke till Luna och nu har jag hittat honom.... han är Norsk Champion och heter Fieldwalley?s Edwin.... Kommer att bli perfekt och han finns hos Annuals kennel... Vi får se när damen behagar börjar löpa och troligen i Jan...

Av Jaxgård - Måndag 19 nov 22:56

Så är helgen slut och har varit ?Nanny? åt mitt barnbarn Alicia hela helgen hos dem.... min lilla Shakira blev överlycklig när matte kom hem igen och pysslar om henne ... Nu har vi en lugn och fin kväll hemma... eldar i kaminen och har lite tända lj...

Av Jaxgård - Fredag 16 nov 23:43

Är just nu barnvakt i 3 dagar åt lilla Alicia.... och det är fullt upp med en 9 månaders baby... och förresten .... har ju två babys och både den tvåbenta samt fyrbenta stoppar allt i munnen som de kommer åt.. idag har vi varit till Coopen och handla...

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig...

Av Jaxgård - Måndag 12 nov 08:28

Igår var vi på utställning i Rättvik igen då och det gick lika strålande för min Shakira(Country Looks Rich And Lovely) Hon blev Bästa valp med HP och senare i BIS ringen BEST IN SHOW för andra dagen i rad ... helt otroligt och bilen blev full med p...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se