Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Lite nya samt gamla arkivbilder...

Av Jaxgård - 12 juli 2011 09:55

             

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katarina

12 juli 2011 11:01

Jättetrevligt att se alla dina bilder. Vi tränar också inför nästa utställning; visa tänderna nu! Ingen löpning än. Visst var/är det så att man kan delta på utställning även om man löper?
Allis växlar mellan att vara superduktig och alert med att verkligen testa vilka gränser som gäller. Hon kollar in var jag är och så vips! har hon snabbt som ögat stuckit iväg eller ätit något som inte var ämnat till henne. Tonåring!

 
countrylooks

countrylooks

12 juli 2011 12:58

Hej du!!
Visst får man va med fast de löper..gäller bara att ha koll hela tiden. Signe var helt utan päls, men får se om hon hinner få till lite mer. Min "Grace" gör också bus...åt upp ena glaset på mina glasögon.hmnnn...tur jag köpte ett extra par i Thailnd i julas...annars har hon inte gjort nåt nämnvärt..väldigt lugn o mogen liten tjej.Syrran Signe däremot är en väldigt "uppfinningsrik" ung dam..undrar om matte Lena läser detta,hi hii
är ensam hemma sen i Fredags..var nyss ute på "långpromis" med Elias o jade...Grace och Happy sover på terassen..tyst i valphagen..tror jag ska ut o sola lite mens det är lungt...
skööna dagar...kram på er...

http://Leila

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 18 sept 19:41

Har varit med Shakira till stan idag och shoppat... hon har varit så duktig och klagade inte en endaste gång fast matte var till Ikea och allt ... efter det så fick hon komma ut på en promis och gissa hur poppis hon blev...ett helt gäng kom fram och ...

Av Jaxgård - Måndag 17 sept 18:20

Har städat och fejat hela dan och städat ut efter valphagen ute... tagit undan tält och tvättat allt så det känns så skönt och ha det gjort så att allt är rent och fint igen... Har knallat runt kvarteret med vovvarna och jag och Shakira var och häls...

Av Jaxgård - Söndag 16 sept 00:21

Efter en mycket trevlig dag så sitter jag framför teven och njuuuter... husse har gått och lagt sig ... Idag kom Sture Och Helen?e hit i sin husbil med Shakiras kullbror Bronco och vi har haft en underbar dag vid deras husbil och blivit bjudna på mi...

Av Jaxgård - Torsdag 13 sept 09:14

Ligger och slöar i soffan en stund före jobbet... Shakira är så duktig och har sovit andra natten i rad bredvid Elias utan att klaga förran vid 6 snåret och då var hon hungrig.. lika igår och var tvungen och gå ner och kolla om allt var ok men de bar...

Av Jaxgård - Måndag 10 sept 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrad...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se