Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Lite nya samt gamla arkivbilder...

Av Jaxgård - 12 juli 2011 09:55

             

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katarina

12 juli 2011 11:01

Jättetrevligt att se alla dina bilder. Vi tränar också inför nästa utställning; visa tänderna nu! Ingen löpning än. Visst var/är det så att man kan delta på utställning även om man löper?
Allis växlar mellan att vara superduktig och alert med att verkligen testa vilka gränser som gäller. Hon kollar in var jag är och så vips! har hon snabbt som ögat stuckit iväg eller ätit något som inte var ämnat till henne. Tonåring!

 
countrylooks

countrylooks

12 juli 2011 12:58

Hej du!!
Visst får man va med fast de löper..gäller bara att ha koll hela tiden. Signe var helt utan päls, men får se om hon hinner få till lite mer. Min "Grace" gör också bus...åt upp ena glaset på mina glasögon.hmnnn...tur jag köpte ett extra par i Thailnd i julas...annars har hon inte gjort nåt nämnvärt..väldigt lugn o mogen liten tjej.Syrran Signe däremot är en väldigt "uppfinningsrik" ung dam..undrar om matte Lena läser detta,hi hii
är ensam hemma sen i Fredags..var nyss ute på "långpromis" med Elias o jade...Grace och Happy sover på terassen..tyst i valphagen..tror jag ska ut o sola lite mens det är lungt...
skööna dagar...kram på er...

http://Leila

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 18 juli 11:19

I morgon fyller våra smultronknoppar 2 veckor och då ska vi ha stor fotografering igen.... kanske en liten live film också på bloggen annars finns den på min FB.. Allt fortfarande lungt men ögonen har inte riktigt hunnit öppna sig ännu... de föddes ...

Av Jaxgård - Tisdag 17 juli 08:57

Tiden går men det är fortfarande lugnt i vår valphage... vi väntar på att ögonen ska öppnas inom kort och de har redan börjat öppna sig lite.., De har precis ätit sig proppmätta och sussar helt lugnt i son hage igen... Det kommer att bli en super...

Av Jaxgård - Måndag 16 juli 17:42

Natten har varit lugn och tror att jag bara vaknade till ett par gånger och kikade att allt var bra...Lilly är så duktig och rör inte en fena så det är bara för valpisarna att besöka mjölkbaren när de blir hungriga... Idag har jag varit på shopping...

Av Jaxgård - Söndag 15 juli 09:59

Vaknade till ännu en underbar solig dag och säger bara... vilken sommar vi har och vilken tur att vi har det svalt och skönt inne med tanke på småttingarna... Mitt liv kretsar mest just valparna såklart men tänkte besöka en kompis en stund så husse ...

Av Jaxgård - Lördag 14 juli 14:17

Allt så superlungt i hagen.. de äter och sover och verkar helnöjda med livet... bara att hålla rent och att mamma har mjölkbaren öppen för gänget.... var med Lilly och Elias och plockade hallon och jag tror att de hann äta lika mycket som jag fick i ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se