Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Lite "nytt" från vår resa till Vartofta....

Av Jaxgård - 18 juli 2011 08:07

  Så har man då kommit hem från vår resa till Vartofta gård och Karin med vår halvfoderhund "Nelly" (Elias-Allis dotter o snart 2 år) i närheten bor ju även karins dotter "Jessica" som är veterinär därnere (distriksveterinär)  med inriktning mest på hästar o kor..."Jessi" har även hon en vovve från oss (Elias-Macy dotter) som heter "Gaya"(inte dumt att ha en matte till vet.),,och Karin som nu slutat sitt arbete i Milano är hemma på heltid och har även Gaya hos sig ofta för Jessi arbetar låånga dagar....

Vi har ju känt varandra över 30år och pratade om lite roliga minnen,,,som när vi var till Gambia för så där 26år sen....och vi blev så goda vänner med en kille som hade restaurang nere på stranden...de gillar ju lite "mulliga" tjejer därnere så Per Olof blev erbjuden 3st 18-åriga tjejer i utbyte mot mig plus 100kor och nån kamel....stackarn....han lär nog ångra det beslutet bittert nu att han då sa nej......ha haa....

Iallafall så hade vi det lungt och trevligt med vovvarna...på Lördan hann jag o Karin in till Vartofta och shoppa loss lite...sen kom Jessi och mötte oss och vi var o kollade på ett hus med en massa mark som hon var intresserad av att köpa...jättevackert var det men en massa jobb på huset...där betade även en massa kor (kommer ejihåg va rasen hette) men de var bland de vackraste kossor jag sett.."tjuren" själv på 1000gk gick där som en riktig "härting" i sitt eget lilla "harem" yeaahh ,,nu är man så där rolig igen...

På kvällen var vi till Jessi och grillade med alla vovvar springande runt,,hon hyr ett hus bara ett stenkast från karin...

Vi passade på att träna lite utställningsträning..för nästa månad ska Nelly ställas ut av Jessica men de har så fin kontakt så det kommer att gå utmärkt det såg jag direkt...tycker att Nelly var en lugn och säker ung dam som utvecklats jättefint..med krafriga starka bakben...ska bli spännande att följa dem....

Karin och lilla Grace fick så fin kontakt så kärlek uppstod dem emellan direkt...så äventyret slutade med att Grace blev kvar därnere hos henne och Nelly som tog sig an Grace direkt...men vi ses ju snart igen,,,, "snyft"

Snart ska jag iväg till jobbet...semestern är sluut....resten tar jag när vi åker till Thailand i vinter..får trösta sig med det..

Regnet ÖSER ner idag...men vad gör väl det...jobbet kallar...

här kommer lite diverse bilder...

                          
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se