Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Lite "nytt" från vår resa till Vartofta....

Av Jaxgård - 18 juli 2011 08:07

  Så har man då kommit hem från vår resa till Vartofta gård och Karin med vår halvfoderhund "Nelly" (Elias-Allis dotter o snart 2 år) i närheten bor ju även karins dotter "Jessica" som är veterinär därnere (distriksveterinär)  med inriktning mest på hästar o kor..."Jessi" har även hon en vovve från oss (Elias-Macy dotter) som heter "Gaya"(inte dumt att ha en matte till vet.),,och Karin som nu slutat sitt arbete i Milano är hemma på heltid och har även Gaya hos sig ofta för Jessi arbetar låånga dagar....

Vi har ju känt varandra över 30år och pratade om lite roliga minnen,,,som när vi var till Gambia för så där 26år sen....och vi blev så goda vänner med en kille som hade restaurang nere på stranden...de gillar ju lite "mulliga" tjejer därnere så Per Olof blev erbjuden 3st 18-åriga tjejer i utbyte mot mig plus 100kor och nån kamel....stackarn....han lär nog ångra det beslutet bittert nu att han då sa nej......ha haa....

Iallafall så hade vi det lungt och trevligt med vovvarna...på Lördan hann jag o Karin in till Vartofta och shoppa loss lite...sen kom Jessi och mötte oss och vi var o kollade på ett hus med en massa mark som hon var intresserad av att köpa...jättevackert var det men en massa jobb på huset...där betade även en massa kor (kommer ejihåg va rasen hette) men de var bland de vackraste kossor jag sett.."tjuren" själv på 1000gk gick där som en riktig "härting" i sitt eget lilla "harem" yeaahh ,,nu är man så där rolig igen...

På kvällen var vi till Jessi och grillade med alla vovvar springande runt,,hon hyr ett hus bara ett stenkast från karin...

Vi passade på att träna lite utställningsträning..för nästa månad ska Nelly ställas ut av Jessica men de har så fin kontakt så det kommer att gå utmärkt det såg jag direkt...tycker att Nelly var en lugn och säker ung dam som utvecklats jättefint..med krafriga starka bakben...ska bli spännande att följa dem....

Karin och lilla Grace fick så fin kontakt så kärlek uppstod dem emellan direkt...så äventyret slutade med att Grace blev kvar därnere hos henne och Nelly som tog sig an Grace direkt...men vi ses ju snart igen,,,, "snyft"

Snart ska jag iväg till jobbet...semestern är sluut....resten tar jag när vi åker till Thailand i vinter..får trösta sig med det..

Regnet ÖSER ner idag...men vad gör väl det...jobbet kallar...

här kommer lite diverse bilder...

                          
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Lördag 18 aug 16:08

Här är dagens bild från vår valphage... Är så lycklig över att alla mår så bra och verkar harmoniska och lyckliga!!!!!! Och här är min 12:e bebis som lär sig att äta sötpotatis och har fått sin första tand Farmors stora kärlek. ALICIA Har varit...

Av Jaxgård - Fredag 17 aug 13:07


Av Jaxgård - Torsdag 16 aug 21:04

Här kommer lite nya bilder på småttingarna och alla mår bara bra... Våra flickor Pojke 1-2 Pojke 3-4 Pojke 5-6 Pojke 7 Pojke 8-9 Valparnas morfar vill också hälsa på sina barnbarn.. Han ska bli Nanny till en av flickorna härhemma ...

Av Jaxgård - Onsdag 15 aug 16:48

Passade på att ta lite bilder på de små nyss när vi lekte i rastgården... alla valpar har bara blivit så otroligt kraftiga och vackra ... alla har samma frimodiga temperament och så tillfreds med allt så underbart att se... imorgon fyller de 6 veck...

Av Jaxgård - Lördag 11 aug 20:20

Har precis kommit hem från jobbet och husse och matte passade på att ta ut valparna en stund efter maten.. de är alla så matglada och pigga och fantastisk lätta att hantera.... Klippte klorna på dem häromdan igen och kollade betten igen och kan ni f...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se