Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Lite "nytt" från vår resa till Vartofta....

Av Jaxgård - 18 juli 2011 08:07

  Så har man då kommit hem från vår resa till Vartofta gård och Karin med vår halvfoderhund "Nelly" (Elias-Allis dotter o snart 2 år) i närheten bor ju även karins dotter "Jessica" som är veterinär därnere (distriksveterinär)  med inriktning mest på hästar o kor..."Jessi" har även hon en vovve från oss (Elias-Macy dotter) som heter "Gaya"(inte dumt att ha en matte till vet.),,och Karin som nu slutat sitt arbete i Milano är hemma på heltid och har även Gaya hos sig ofta för Jessi arbetar låånga dagar....

Vi har ju känt varandra över 30år och pratade om lite roliga minnen,,,som när vi var till Gambia för så där 26år sen....och vi blev så goda vänner med en kille som hade restaurang nere på stranden...de gillar ju lite "mulliga" tjejer därnere så Per Olof blev erbjuden 3st 18-åriga tjejer i utbyte mot mig plus 100kor och nån kamel....stackarn....han lär nog ångra det beslutet bittert nu att han då sa nej......ha haa....

Iallafall så hade vi det lungt och trevligt med vovvarna...på Lördan hann jag o Karin in till Vartofta och shoppa loss lite...sen kom Jessi och mötte oss och vi var o kollade på ett hus med en massa mark som hon var intresserad av att köpa...jättevackert var det men en massa jobb på huset...där betade även en massa kor (kommer ejihåg va rasen hette) men de var bland de vackraste kossor jag sett.."tjuren" själv på 1000gk gick där som en riktig "härting" i sitt eget lilla "harem" yeaahh ,,nu är man så där rolig igen...

På kvällen var vi till Jessi och grillade med alla vovvar springande runt,,hon hyr ett hus bara ett stenkast från karin...

Vi passade på att träna lite utställningsträning..för nästa månad ska Nelly ställas ut av Jessica men de har så fin kontakt så det kommer att gå utmärkt det såg jag direkt...tycker att Nelly var en lugn och säker ung dam som utvecklats jättefint..med krafriga starka bakben...ska bli spännande att följa dem....

Karin och lilla Grace fick så fin kontakt så kärlek uppstod dem emellan direkt...så äventyret slutade med att Grace blev kvar därnere hos henne och Nelly som tog sig an Grace direkt...men vi ses ju snart igen,,,, "snyft"

Snart ska jag iväg till jobbet...semestern är sluut....resten tar jag när vi åker till Thailand i vinter..får trösta sig med det..

Regnet ÖSER ner idag...men vad gör väl det...jobbet kallar...

här kommer lite diverse bilder...

                          
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 17 okt 18:17

Efter kryssningen till Helsinki så är man hemma igen med vovvarna som har haft det så bra härhemma med vår bästaste hundvakt Marie.... Shakira var så glad när matte kom hem igen och idag har vi tränat på att stå fint då jag anmält unga fröken till s...

Av Jaxgård - Fredag 12 okt 08:39

Fredag morgon och sitter här med en kopp kaffe och kollar på lilla Shakira när hon håller på att terrorisera sin gamla morfar men gamla gubben verkar bara tycka att det är roligt hehee.... Det var skillnad i början när han kom på att detta lilla riv...

Av Jaxgård - Måndag 8 okt 00:37

Har jobbat och slitit i 3 dar nu och kvällen avslutades med en stor Söndagsmiddag härhemma med vår son och Nan och hennes mor o far o syster som fortfarande är här ett par veckor... husse har varit så duktig och gjort en rejäl älgstek de ville bjuda...

Av Jaxgård - Torsdag 4 okt 22:34

Har varit långledig men ska nu jobba i 3 dar i rad och har fått mycket gjort här hemma... målat både väggar trappor och 2 vitrinskåp ... tvättat fönster och pysslat om mina vovvar... den lilla terroristen Shakira håller förnärvarande på att terrorise...

Av Jaxgård - Måndag 1 okt 15:25

Matte och Shakira har varit till stan idag och shoppat och tränat unga damen men hon är bara så cool... inget stress härinte... Hon ligger i sin bur och snarkar just nu medans matte lagat mat och strykit en massa kläder... Snart ska vi ut i det vac...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se