Direktlänk till inlägg 21 augusti 2011

Söndag j kväll..

Av Jaxgård - 21 augusti 2011 19:46

  Så var det slut på den här helgen också...oj va det har gått fort...har jobbat hela helgen med lååånga dagar så känner mig ganska nöjd just nu...kom hem för en timme sen och husse har som vanligt "söndagsmiddan klar" när jag kom hem...härligt att få sätta sig på terassen och äta i lugn och ro...både de stora samt små vovvarna var matade och rastade så det var lungt,,,,lillhusse drog iväg med kompisar och skulle äta med sina vänner på Rämshyttans Turistgård...

Valparna är ju 7 veckor redan och ska både chippas och veterinärbesiktas nästa vecka...

Vi har så otroligt lugna och gulliga valpar ..de äter bra och har haft perfekta magar...kommer nya bilder på dem snart igen...

Nä..nu ska man slänga sig i soffan och titta på 9 filmen i lugn och ro,,,,

ha en fin kväll....här kommer lite diverse bilder...

            


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se