Direktlänk till inlägg 21 augusti 2011

Söndag j kväll..

Av Jaxgård - 21 augusti 2011 19:46

  Så var det slut på den här helgen också...oj va det har gått fort...har jobbat hela helgen med lååånga dagar så känner mig ganska nöjd just nu...kom hem för en timme sen och husse har som vanligt "söndagsmiddan klar" när jag kom hem...härligt att få sätta sig på terassen och äta i lugn och ro...både de stora samt små vovvarna var matade och rastade så det var lungt,,,,lillhusse drog iväg med kompisar och skulle äta med sina vänner på Rämshyttans Turistgård...

Valparna är ju 7 veckor redan och ska både chippas och veterinärbesiktas nästa vecka...

Vi har så otroligt lugna och gulliga valpar ..de äter bra och har haft perfekta magar...kommer nya bilder på dem snart igen...

Nä..nu ska man slänga sig i soffan och titta på 9 filmen i lugn och ro,,,,

ha en fin kväll....här kommer lite diverse bilder...

            


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se