Direktlänk till inlägg 30 augusti 2011

Tisdag morgon...

Av Jaxgård - 30 augusti 2011 08:32

  Man vaknade i morsse till grått och trist väder.....det var bara att pallra sig upp och ge valparna och de stora sin mat och gå en runda runt "kvarteret" ..vilket kvarter brukar mina kompisar skrattande påpeka...det bor ju bara ni där...men jag har MITT eget kvarter så det så och inga "smithundar" har jag längre heller utan de springer bara helt sorglöst och jagar varandra uppför och nerför ängarna och kommer som ett skott när man kallar...helt UNDERBART...

Man blir ju mycket gladare appråpå vädret framöver  när man vet att man ska tillbringa nästan en månad i Thailand....husse och jag åker i November med direktflyg med Thai...lägenhet alldeles vid havet är bokat..sen är det bara att åka runt på öarna och göra vad man känner för...längtar redan...

I Söndags flyttade första valpen...vår gula flicka flyttade hem till Öregrund med matte och husse (Octopussys Kennel) och idag är det dags för första pojken att flytta till Gävle....måste bada gossen och klippa klorna och göra honom fin.

Nu måste jag iväg och fixa lite...

Sätter in lite diverse bilder från båda kullarna födda iår....

ha en fortsatt fin dag (ta mej tusan,,,,nu skiner solen ute)

               

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se