Direktlänk till inlägg 30 augusti 2011

Tisdag morgon...

Av Jaxgård - 30 augusti 2011 08:32

  Man vaknade i morsse till grått och trist väder.....det var bara att pallra sig upp och ge valparna och de stora sin mat och gå en runda runt "kvarteret" ..vilket kvarter brukar mina kompisar skrattande påpeka...det bor ju bara ni där...men jag har MITT eget kvarter så det så och inga "smithundar" har jag längre heller utan de springer bara helt sorglöst och jagar varandra uppför och nerför ängarna och kommer som ett skott när man kallar...helt UNDERBART...

Man blir ju mycket gladare appråpå vädret framöver  när man vet att man ska tillbringa nästan en månad i Thailand....husse och jag åker i November med direktflyg med Thai...lägenhet alldeles vid havet är bokat..sen är det bara att åka runt på öarna och göra vad man känner för...längtar redan...

I Söndags flyttade första valpen...vår gula flicka flyttade hem till Öregrund med matte och husse (Octopussys Kennel) och idag är det dags för första pojken att flytta till Gävle....måste bada gossen och klippa klorna och göra honom fin.

Nu måste jag iväg och fixa lite...

Sätter in lite diverse bilder från båda kullarna födda iår....

ha en fortsatt fin dag (ta mej tusan,,,,nu skiner solen ute)

               

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se