Alla inlägg under september 2011

Av Jaxgård - 11 september 2011 08:23

  Här är en nytagen bild på kära "Magda"...vilket temperament den tjejen har..den raraste gulligaste flickan som tänkas kan...

Har varit på promis med vovvarna o regnet hänger i luften..tur man ska jobba hela dan igen....måste rusa.."Lotta" klagar mycket högljutt nerifrån just nu, hennes mor Happy kommer hit på Fredan och ska bo här 1 vecka medan hennes familj åker på semester..ska bli roligt

Ha en fin dag....

   

ANNONS
Av Jaxgård - 9 september 2011 09:10

 

Idag vaknade man iallafall till soligt och härligt väder....min sista lediga dag för man ska jobba hela helgen...

Igår mellan skurarna hann jag iallafall att plocka en hink lingon på rekordtid tillsammans med Elias...Jade var "barnflicka" hemma med lilla "Lotta" som min man kallar vår lilla bebis för...och vi behövde inte ens bege oss utanför våra ägor utan i en av hagarna lyste det "rött" i tuvorna..hur mycket lingon som helst....härligt

 

Sedan på eftermiddan åkte jag och Ingrid(som bott hos May några dar) till Bjursås för att träffa "Magda" som flyttade till Fam, Krieg för nästan 3 år sen...Magda bodde ju hos oss de första 6 åren...en helt underbar tjej är hon..bara ett fel...hon och "Nell" fick lite för stort "revir"..de busarna "rymde" tillsammans för mig ideligen...vet inte hur många gånger man med gråten i halsen letade efter dem,...en gång fick husse lösa ut Magda ur fyllcellen på polisstationen då de haft en av sina "utflykter" 

Nu bor "Magda" ett stillsamt liv hos Mainie och hennes man och är så högt älskad och uppskattad som en vovve bara kan vara, och både Ingrid och jag tyckte det var så härligt att få träffa henne igen för Ingrid har ju Magdas mamma Skilla samt Magdas syrra Sammi så vi hade ju en riktig "familjeträff" kan man säga...

Med mej hade jag också Jade och lilla bebisen "Lotta" som bara helt lungt "nosade" sig runt och kollade allt...vilka härliga flickor man fött upp..samtliga så gulliga och omtänksamma mot lilla "Lotta".....

       

En jättetrevlig eftermiddag hade vi och så härligt att se att alla var så pigga och friska trots deras relativt höga ålder...

Idag blir det lungt härhemma....ska bara på en långpromis med Elias och Jade,,,kanske blir det ett blodspår senare också..nu ska jag ner och pyssla om "Lotta" men hennes halvsyrra "Jade" är en ypperlig extramamma

   

Ha en underbar helg med era fyrfota vänner


ANNONS
Av Jaxgård - 8 september 2011 09:01

  Igår så var jag och Jade på besök hos vår valpköpare May i Bondhyttan..hon har ju en tik från oss som heter "Tinya" och är över 12 år nu..(dotter till vår ena stamtik"Caddy") pigg som bara den var hon...där var även min valpköpare Ingrid som ju har en kullsyster till Tinya som ju är "Skilla" (vår vinsrikaste egenfödda vovve)  med var ju också "Sammi" som är dotter till Skilla...

Maj gräddade våfflor åt oss när jag kom och vi hade en jättetrevlig eftermiddag med många glada skratt när vi tänkte tillbaka på deras vovvas utställningskarriärer och allt roligt vi varit med om under åren...flickorna börjar bli till åren nu men pigga och glada var de..dan före var May och Ingrid och hälsade på Skillas och Tinyas kullbror "Steve" här i Borlänge...de var ju bara 3st i kullen men vilken kull det blev..även Steve är utställd med CK och har även en kull valpar efter sig hos Vanja...Skilla har 5 cert och även Tinya har 1 cert.

"Caddy" kan vara stolt över sina fina avkommor i hundhimmelen....

  Vi hann även med en promenad i skogen fast regnet öste ner mest hela dan...

idag ska jag och Ingrid o May försöka komma iväg för att träffa Skillas dotter "Magda" som bor i Bjursås...

Nu måste jag ut med lilla valpen.....

Här kommer lite diverse bilder jag hittat i arkivet...

ha en fin dag..

               


Av Jaxgård - 6 september 2011 18:18

   Bild tagen alldeles före innan sista brossan flyttade till Stockholm.....


Av Jaxgård - 4 september 2011 18:36


 


Så var det Söndag igen och sjutton va dessa helger går fort....

Igår var vi hela familjen ner till stan och åt en fin middag och tittade på Nostalgifesten som varit här i helgen...annars så har det varit lungt.


Idag så flyttade sista gossen till Stockholm och han kommer att få ett aktivt bra labbeliv hos Helene och hennes dotter Tilde....nu är det bara vår flicka kvar härhemma(söker ev.en lämplig halvfodervärd här i närheten) hon kommer att få lite tråkigt nu när brossan flyttat men hon har ju "Jade" som mer än villigt agerar extramamma....

måste ner nu och ta hand om den lille....lillhusse är med henne just och Jade så klart.

Ha en fortsatt fin Söndag...

(sätter in lite nya samt gamla bilder...

           


Av Jaxgård - 1 september 2011 10:31

Så har två av valparna flyttat hemifrån och allt verkar gå så bra i deras nya hem....

Var i köket nyss och stortädade lite med de två kvarvarande busungarna hängande i hälarna..de tycker det är så kul att springa efter katten så klart och allt ska ju undersökas...måste bara säga att de här är verkligen lugna och sansade valpar förutom när jag la dem i valphagen när jag skulle dammsuga och skura golven...då bled det mycket högljudda klagomål...fyyy va matte var tråkig.

Just nu ligger de i  valphuset och sover sin skönhetsömn..snart ska de ha mat igen och deras "extra mamma" Jade ska ta de små på en utflykt ..Jade bara ÄLSKAR de små och igår kväll när hon kom in och såg de små blev hon alldeles "tossig" och for runt som bara den av ren glädje ..körde nån slags indiandans igen och skulle imponera på småttingarna,  och de små satt bara helt stilla och funderade först  på va hon höll med på...men sen var de inte sena att springa efter henne..härligt att se deras glädje (de är ju halvsyskon,,Jade är nämligen också dotter till Happy)

Hon kommer att bli en UTMÄRKT mamma när den dan kommer (planeras till nästa sommar)

Sätter in lite bilder på våra nya valpköpare samt valparna..

Höres snart igen..

             

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se