Direktlänk till inlägg 21 november 2011

Inte en droppe regn.....

Av Jaxgård - 21 november 2011 11:08

 

Så knallar dagarna i lugn takt...solen skiner från en blå himmel varje dag och tycker det blivit varmare ändå (34grader)....men det känns skönt ändå för det blåser ju lite,,,och kvällarna är ljuuuvligt ljumma...

I Lördags kväll var vi till vår gamle vän Lasse och hans fru och åt gott och pratade lite (fullsatt) sen knallade vi på "Beachroaden" (strandpromanad och lååång) roligt att titta på alla människor från jordens alla hörn,,,,fullt med barer med trevliga orkestrar så det är bara att sätta sig där man vill och beställa nåt,,inga inträden alls och alla är så trevliga...jättebra för oss att ha så nära till allt, ändå så bor vi så lungt och skönt här i vår condo,,,mest norrmän just här men det kryllar av Ryssar överallt ..och..de måste va Thailändarnas dröm,,,de shoppar shoppar allt!!!!


I Lördgaskväll ringde vi hem till sonen hemma...hör o häpna han höll på att laga middag och skulle va kock,,,fläskfilé och klyftpotatis...hans Nathalie hjälpte till förstås och de hade bjudit hem bästa kompisen Patrik och hans Elina på middag...va gulligt (han undra bara hur han skulle få till marinaden)..ringde sen o kolla o alla tyckte det var jättegott..

I går var vi äntligen och fick vår Japanska Ång/ansiktsmassage..helt fantastiskt...de hade stängt när vi kom för renovering men nu var det full fart,,till o med husse följde med,så nu är man len som silke i facet...fläsket har också från o varit lite grisskärt övergått till att man är brun som en pepparkaka-- hahaa va man är rolig--

Igår slappde man mest vid poolen som är den varmaste man badat vid och idag så har man vart till  beachen...hör o häpna man har börjat ett sunt liv nu...efter en rejäl frukost blir det mixade frukter mest till lunch och sen blir det istället en fin middag bara på kvällen på nån mysig restaurang...har till o med tagit bort "singa bear" mot en kalorifattigare variant och dricker ny "San Miguel Light"...sjutton också om inte några kilon försvinner.....

Nä...nu ska madamen ta ett iskallt glas med vitt vin och sätta sig på balkongen.Vi kom hem från stan för en stund sen..vi har varit och köpt ansiktdrämer (No7) hos Boots (helt onödigt dyrt tyckte husse) men inte ens halva priset mot hemma..

Skymningen faller och klockan närmar sig 6 på kvällen..

Kram till våra 3 barn med resp.....

   


kan inte låta bli att sätta in lite vovve bilder också..Häromdan ringde vi till Peter och Kerstin och frågade hur det var me Lotta som flyttad dit innan vi åkte,,och det gick utmärkt, hon lekte med gamla Marla och låg just då i varsitt hörn i skinn soffan och snarkade och hela familjen bara älskade henne..hmnnnn blir avis nu...

Vicke o Nathalie har vart på långpromenader med Elias o Jade också..och får mejl..."ta det lungt mamma" och koppla av..jag fixar ALLT HEMMA..gullunge

Höres

     


 


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se