Direktlänk till inlägg 21 november 2011

Inte en droppe regn.....

Av Jaxgård - 21 november 2011 11:08

 

Så knallar dagarna i lugn takt...solen skiner från en blå himmel varje dag och tycker det blivit varmare ändå (34grader)....men det känns skönt ändå för det blåser ju lite,,,och kvällarna är ljuuuvligt ljumma...

I Lördags kväll var vi till vår gamle vän Lasse och hans fru och åt gott och pratade lite (fullsatt) sen knallade vi på "Beachroaden" (strandpromanad och lååång) roligt att titta på alla människor från jordens alla hörn,,,,fullt med barer med trevliga orkestrar så det är bara att sätta sig där man vill och beställa nåt,,inga inträden alls och alla är så trevliga...jättebra för oss att ha så nära till allt, ändå så bor vi så lungt och skönt här i vår condo,,,mest norrmän just här men det kryllar av Ryssar överallt ..och..de måste va Thailändarnas dröm,,,de shoppar shoppar allt!!!!


I Lördgaskväll ringde vi hem till sonen hemma...hör o häpna han höll på att laga middag och skulle va kock,,,fläskfilé och klyftpotatis...hans Nathalie hjälpte till förstås och de hade bjudit hem bästa kompisen Patrik och hans Elina på middag...va gulligt (han undra bara hur han skulle få till marinaden)..ringde sen o kolla o alla tyckte det var jättegott..

I går var vi äntligen och fick vår Japanska Ång/ansiktsmassage..helt fantastiskt...de hade stängt när vi kom för renovering men nu var det full fart,,till o med husse följde med,så nu är man len som silke i facet...fläsket har också från o varit lite grisskärt övergått till att man är brun som en pepparkaka-- hahaa va man är rolig--

Igår slappde man mest vid poolen som är den varmaste man badat vid och idag så har man vart till  beachen...hör o häpna man har börjat ett sunt liv nu...efter en rejäl frukost blir det mixade frukter mest till lunch och sen blir det istället en fin middag bara på kvällen på nån mysig restaurang...har till o med tagit bort "singa bear" mot en kalorifattigare variant och dricker ny "San Miguel Light"...sjutton också om inte några kilon försvinner.....

Nä...nu ska madamen ta ett iskallt glas med vitt vin och sätta sig på balkongen.Vi kom hem från stan för en stund sen..vi har varit och köpt ansiktdrämer (No7) hos Boots (helt onödigt dyrt tyckte husse) men inte ens halva priset mot hemma..

Skymningen faller och klockan närmar sig 6 på kvällen..

Kram till våra 3 barn med resp.....

   


kan inte låta bli att sätta in lite vovve bilder också..Häromdan ringde vi till Peter och Kerstin och frågade hur det var me Lotta som flyttad dit innan vi åkte,,och det gick utmärkt, hon lekte med gamla Marla och låg just då i varsitt hörn i skinn soffan och snarkade och hela familjen bara älskade henne..hmnnnn blir avis nu...

Vicke o Nathalie har vart på långpromenader med Elias o Jade också..och får mejl..."ta det lungt mamma" och koppla av..jag fixar ALLT HEMMA..gullunge

Höres

     


 


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se