Direktlänk till inlägg 2 juli 2012

Måndag igen

Av Jaxgård - 2 juli 2012 18:28

Så har man då varit på sitt första Peace & Love fest nu då,,,,bodde hos syster i helgen och vi hann gå både Fredag samt Lördag..men..det här var inte den sista...nästa år är det vi som köper HELA veckans biljett så man kan se det man är mest intresserad av... det har vart hur mycket folk som helst men det var så lungt och välorganiserat det hela,,,hela "stan" blommar ju upp när det kommder nästan 50,000;- pers till stan...jätteskoj hade vi..vi såg både De Leva  Billy idol och så Rhianna så då förstås samt en massa andra artister...

Annars händer det väl inte så mycket här just nu...valparna från vårens kull verkar ha det så bra allihopa och inga problem...perfekt..

Jobbar några dar till men till helgen så bär det av då till Finland,,,en 135mil lång resa väntar mig och sonen...min bror Putte har redan åkt och strax efter oss kommer ju syster också dit till vårt hus...strandbastun väntar vid sjön..där tillbringar vi långa kvällar i midnattsolen (det är ljust nästan dygnet runt) ska bli härligt att träffa mor o far och min "bästis" kusin som köpt en Labbe....ska bli spännande och se den...

Väntar med spänning på att Jade ska börja löpa vilken dag som helst...få se om det kommer lite bilder sen från min I Phone...Men nu så önskar jag alla en underbar sommar...vi höres

     

Och här lite gamla arivbilder igen...

         

   

           

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se