Direktlänk till inlägg 2 juli 2012

Måndag igen

Av Jaxgård - 2 juli 2012 18:28

Så har man då varit på sitt första Peace & Love fest nu då,,,,bodde hos syster i helgen och vi hann gå både Fredag samt Lördag..men..det här var inte den sista...nästa år är det vi som köper HELA veckans biljett så man kan se det man är mest intresserad av... det har vart hur mycket folk som helst men det var så lungt och välorganiserat det hela,,,hela "stan" blommar ju upp när det kommder nästan 50,000;- pers till stan...jätteskoj hade vi..vi såg både De Leva  Billy idol och så Rhianna så då förstås samt en massa andra artister...

Annars händer det väl inte så mycket här just nu...valparna från vårens kull verkar ha det så bra allihopa och inga problem...perfekt..

Jobbar några dar till men till helgen så bär det av då till Finland,,,en 135mil lång resa väntar mig och sonen...min bror Putte har redan åkt och strax efter oss kommer ju syster också dit till vårt hus...strandbastun väntar vid sjön..där tillbringar vi långa kvällar i midnattsolen (det är ljust nästan dygnet runt) ska bli härligt att träffa mor o far och min "bästis" kusin som köpt en Labbe....ska bli spännande och se den...

Väntar med spänning på att Jade ska börja löpa vilken dag som helst...få se om det kommer lite bilder sen från min I Phone...Men nu så önskar jag alla en underbar sommar...vi höres

     

Och här lite gamla arivbilder igen...

         

   

           

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se