Direktlänk till inlägg 22 juli 2012

Lite nytt....

Av Jaxgård - 22 juli 2012 19:17

 Man har precis kommit upp till datan efter en "suberb" middag som man lagat ... "plankstek" som är en av mina favoriter..annars är både jag och sonen så fruktansvärt bortskämda med att husse fixar det mesta...men nu när man har semeter så ville jag bjuda till...

I går var  jag o Elvy till Köping på SKK utställning...44 labbar anmälda för Hans Rosenberg och det delades frisktut med VG och även G men det var en jättetrevlig dag med perfekt väder....tyvärr var väl ingen av mina flickor i perfekt päls för dagen men "Lotta" (CL Just So Slendid) fick "exellent" och blev 2:a bästa juniortik.... "Sabine" (CL In Love Again) kom även hon 2:a i unghundskonkuransen....

Nästa helg bär det av till Ransäter med Lotta,Sabine och nu ska även Bosse vara med...spännande....

Här kommer lite bilder från i helgen...

   

   

Här kommer även lite bilder från vår resa till Finland...där vi hade en helt underbar tid hemma vid vårt hus...

längtar redan tillbaka.....vilken lycka att ha detta "smultronställe"

 

   

   

och så kommer det lite bilder på våra sommarbete hästar som nu är i vår egen hage igen.....husse berättade att Elias hade "smitit" upp till våra uthyresgäster förut för de hade en liten hund han ville leka med...men sen ..när han skulle gå hem med husse då..alla hästar stog och hängde vid vår grind som vanligt och så kommer då vår tuffe lilla gosse då..med "nedböjd" huvud utan att titta upp ens traskade han efter husse och in på gården..hihiii..han är RIKTIGT skraj för hästarna vår underbara gosse..DET tycker jag är så roligt må ni tro...

Här kommer lite nytagna bilder på våra fyrbenta sommargäster..ha nu en fortsatt fin kväll....det ska då jag ha...

höres...

           

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se