Direktlänk till inlägg 22 juli 2012

Lite nytt....

Av Jaxgård - 22 juli 2012 19:17

 Man har precis kommit upp till datan efter en "suberb" middag som man lagat ... "plankstek" som är en av mina favoriter..annars är både jag och sonen så fruktansvärt bortskämda med att husse fixar det mesta...men nu när man har semeter så ville jag bjuda till...

I går var  jag o Elvy till Köping på SKK utställning...44 labbar anmälda för Hans Rosenberg och det delades frisktut med VG och även G men det var en jättetrevlig dag med perfekt väder....tyvärr var väl ingen av mina flickor i perfekt päls för dagen men "Lotta" (CL Just So Slendid) fick "exellent" och blev 2:a bästa juniortik.... "Sabine" (CL In Love Again) kom även hon 2:a i unghundskonkuransen....

Nästa helg bär det av till Ransäter med Lotta,Sabine och nu ska även Bosse vara med...spännande....

Här kommer lite bilder från i helgen...

   

   

Här kommer även lite bilder från vår resa till Finland...där vi hade en helt underbar tid hemma vid vårt hus...

längtar redan tillbaka.....vilken lycka att ha detta "smultronställe"

 

   

   

och så kommer det lite bilder på våra sommarbete hästar som nu är i vår egen hage igen.....husse berättade att Elias hade "smitit" upp till våra uthyresgäster förut för de hade en liten hund han ville leka med...men sen ..när han skulle gå hem med husse då..alla hästar stog och hängde vid vår grind som vanligt och så kommer då vår tuffe lilla gosse då..med "nedböjd" huvud utan att titta upp ens traskade han efter husse och in på gården..hihiii..han är RIKTIGT skraj för hästarna vår underbara gosse..DET tycker jag är så roligt må ni tro...

Här kommer lite nytagna bilder på våra fyrbenta sommargäster..ha nu en fortsatt fin kväll....det ska då jag ha...

höres...

           

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se