Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

Målning...

Av Jaxgård - 12 juli 2013 18:06

    Har tänkt på det så länge men igår så kom jag till skott och målade om hundhuset....det blev en sån himla skillnad ska jag säga så nu har vovvarna det fint de få timmarna de tillbringar där ibland....fast de älskar sitt eget lilla hus där de brukar ligga i solen och gotta sig....fast lilla underbara "Jade" som är en timid tillgiven glad liten tjej och som aldrig ställer till några ofog utan bara älskar sin matte och kommer som ett skott när jag kallar och skulle väl aldrig komma på ide´n att utvidga reviret eller något sådant...men...damen har ett "ofog" som vi inte gillar så mycket....hon vill nämligen släpa ut alla deras wetbeddar, mattor mm...genom HUNDLUCKAN....ack ack ack

Vet inte hur många hundluckor vi fått byta hittils...senast i vintras när det var som smällkallast....därför har husse och jag gjort en ny regel för ränderna verkar inte gå ur henne...vi måste nämligen SKRUVA fast mattorna så unga damen inte kan få loss dem....men Jaden min....det gör inget för du är så fin på allt annat...I just love you....  

Och käre "Elias"  fyller 7 år i slutet av månaden och har blivit en sådan behaglig lugn kille....behöver inte stänga några grindar numera utan de bara är tillfreds med livet här på landet...  

I morgon blir vi ensamma några dar då husse och lillhusse åker MC till Gotland....

Ska ha en liten tjejträff i morrn...blir nog supertrevligt..

Ha en underbar helg....

 

 

Här kommer lite bilder från årets valpar ....

         

och här från andra gamla bilder..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 21 nov 18:11

Ville så gärna ha en svart pojke till Luna och nu har jag hittat honom.... han är Norsk Champion och heter Fieldwalley?s Edwin.... Kommer att bli perfekt och han finns hos Annuals kennel... Vi får se när damen behagar börjar löpa och troligen i Jan...

Av Jaxgård - Måndag 19 nov 22:56

Så är helgen slut och har varit ?Nanny? åt mitt barnbarn Alicia hela helgen hos dem.... min lilla Shakira blev överlycklig när matte kom hem igen och pysslar om henne ... Nu har vi en lugn och fin kväll hemma... eldar i kaminen och har lite tända lj...

Av Jaxgård - Fredag 16 nov 23:43

Är just nu barnvakt i 3 dagar åt lilla Alicia.... och det är fullt upp med en 9 månaders baby... och förresten .... har ju två babys och både den tvåbenta samt fyrbenta stoppar allt i munnen som de kommer åt.. idag har vi varit till Coopen och handla...

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig...

Av Jaxgård - Måndag 12 nov 08:28

Igår var vi på utställning i Rättvik igen då och det gick lika strålande för min Shakira(Country Looks Rich And Lovely) Hon blev Bästa valp med HP och senare i BIS ringen BEST IN SHOW för andra dagen i rad ... helt otroligt och bilen blev full med p...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se