Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

Målning...

Av Jaxgård - 12 juli 2013 18:06

    Har tänkt på det så länge men igår så kom jag till skott och målade om hundhuset....det blev en sån himla skillnad ska jag säga så nu har vovvarna det fint de få timmarna de tillbringar där ibland....fast de älskar sitt eget lilla hus där de brukar ligga i solen och gotta sig....fast lilla underbara "Jade" som är en timid tillgiven glad liten tjej och som aldrig ställer till några ofog utan bara älskar sin matte och kommer som ett skott när jag kallar och skulle väl aldrig komma på ide´n att utvidga reviret eller något sådant...men...damen har ett "ofog" som vi inte gillar så mycket....hon vill nämligen släpa ut alla deras wetbeddar, mattor mm...genom HUNDLUCKAN....ack ack ack

Vet inte hur många hundluckor vi fått byta hittils...senast i vintras när det var som smällkallast....därför har husse och jag gjort en ny regel för ränderna verkar inte gå ur henne...vi måste nämligen SKRUVA fast mattorna så unga damen inte kan få loss dem....men Jaden min....det gör inget för du är så fin på allt annat...I just love you....  

Och käre "Elias"  fyller 7 år i slutet av månaden och har blivit en sådan behaglig lugn kille....behöver inte stänga några grindar numera utan de bara är tillfreds med livet här på landet...  

I morgon blir vi ensamma några dar då husse och lillhusse åker MC till Gotland....

Ska ha en liten tjejträff i morrn...blir nog supertrevligt..

Ha en underbar helg....

 

 

Här kommer lite bilder från årets valpar ....

         

och här från andra gamla bilder..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se