Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

Målning...

Av Jaxgård - 12 juli 2013 18:06

    Har tänkt på det så länge men igår så kom jag till skott och målade om hundhuset....det blev en sån himla skillnad ska jag säga så nu har vovvarna det fint de få timmarna de tillbringar där ibland....fast de älskar sitt eget lilla hus där de brukar ligga i solen och gotta sig....fast lilla underbara "Jade" som är en timid tillgiven glad liten tjej och som aldrig ställer till några ofog utan bara älskar sin matte och kommer som ett skott när jag kallar och skulle väl aldrig komma på ide´n att utvidga reviret eller något sådant...men...damen har ett "ofog" som vi inte gillar så mycket....hon vill nämligen släpa ut alla deras wetbeddar, mattor mm...genom HUNDLUCKAN....ack ack ack

Vet inte hur många hundluckor vi fått byta hittils...senast i vintras när det var som smällkallast....därför har husse och jag gjort en ny regel för ränderna verkar inte gå ur henne...vi måste nämligen SKRUVA fast mattorna så unga damen inte kan få loss dem....men Jaden min....det gör inget för du är så fin på allt annat...I just love you....  

Och käre "Elias"  fyller 7 år i slutet av månaden och har blivit en sådan behaglig lugn kille....behöver inte stänga några grindar numera utan de bara är tillfreds med livet här på landet...  

I morgon blir vi ensamma några dar då husse och lillhusse åker MC till Gotland....

Ska ha en liten tjejträff i morrn...blir nog supertrevligt..

Ha en underbar helg....

 

 

Här kommer lite bilder från årets valpar ....

         

och här från andra gamla bilder..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 18 sept 19:41

Har varit med Shakira till stan idag och shoppat... hon har varit så duktig och klagade inte en endaste gång fast matte var till Ikea och allt ... efter det så fick hon komma ut på en promis och gissa hur poppis hon blev...ett helt gäng kom fram och ...

Av Jaxgård - Måndag 17 sept 18:20

Har städat och fejat hela dan och städat ut efter valphagen ute... tagit undan tält och tvättat allt så det känns så skönt och ha det gjort så att allt är rent och fint igen... Har knallat runt kvarteret med vovvarna och jag och Shakira var och häls...

Av Jaxgård - Söndag 16 sept 00:21

Efter en mycket trevlig dag så sitter jag framför teven och njuuuter... husse har gått och lagt sig ... Idag kom Sture Och Helen?e hit i sin husbil med Shakiras kullbror Bronco och vi har haft en underbar dag vid deras husbil och blivit bjudna på mi...

Av Jaxgård - Torsdag 13 sept 09:14

Ligger och slöar i soffan en stund före jobbet... Shakira är så duktig och har sovit andra natten i rad bredvid Elias utan att klaga förran vid 6 snåret och då var hon hungrig.. lika igår och var tvungen och gå ner och kolla om allt var ok men de bar...

Av Jaxgård - Måndag 10 sept 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrad...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se