Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

Målning...

Av Jaxgård - 12 juli 2013 18:06

    Har tänkt på det så länge men igår så kom jag till skott och målade om hundhuset....det blev en sån himla skillnad ska jag säga så nu har vovvarna det fint de få timmarna de tillbringar där ibland....fast de älskar sitt eget lilla hus där de brukar ligga i solen och gotta sig....fast lilla underbara "Jade" som är en timid tillgiven glad liten tjej och som aldrig ställer till några ofog utan bara älskar sin matte och kommer som ett skott när jag kallar och skulle väl aldrig komma på ide´n att utvidga reviret eller något sådant...men...damen har ett "ofog" som vi inte gillar så mycket....hon vill nämligen släpa ut alla deras wetbeddar, mattor mm...genom HUNDLUCKAN....ack ack ack

Vet inte hur många hundluckor vi fått byta hittils...senast i vintras när det var som smällkallast....därför har husse och jag gjort en ny regel för ränderna verkar inte gå ur henne...vi måste nämligen SKRUVA fast mattorna så unga damen inte kan få loss dem....men Jaden min....det gör inget för du är så fin på allt annat...I just love you....  

Och käre "Elias"  fyller 7 år i slutet av månaden och har blivit en sådan behaglig lugn kille....behöver inte stänga några grindar numera utan de bara är tillfreds med livet här på landet...  

I morgon blir vi ensamma några dar då husse och lillhusse åker MC till Gotland....

Ska ha en liten tjejträff i morrn...blir nog supertrevligt..

Ha en underbar helg....

 

 

Här kommer lite bilder från årets valpar ....

         

och här från andra gamla bilder..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 18 juli 11:19

I morgon fyller våra smultronknoppar 2 veckor och då ska vi ha stor fotografering igen.... kanske en liten live film också på bloggen annars finns den på min FB.. Allt fortfarande lungt men ögonen har inte riktigt hunnit öppna sig ännu... de föddes ...

Av Jaxgård - Tisdag 17 juli 08:57

Tiden går men det är fortfarande lugnt i vår valphage... vi väntar på att ögonen ska öppnas inom kort och de har redan börjat öppna sig lite.., De har precis ätit sig proppmätta och sussar helt lugnt i son hage igen... Det kommer att bli en super...

Av Jaxgård - Måndag 16 juli 17:42

Natten har varit lugn och tror att jag bara vaknade till ett par gånger och kikade att allt var bra...Lilly är så duktig och rör inte en fena så det är bara för valpisarna att besöka mjölkbaren när de blir hungriga... Idag har jag varit på shopping...

Av Jaxgård - Söndag 15 juli 09:59

Vaknade till ännu en underbar solig dag och säger bara... vilken sommar vi har och vilken tur att vi har det svalt och skönt inne med tanke på småttingarna... Mitt liv kretsar mest just valparna såklart men tänkte besöka en kompis en stund så husse ...

Av Jaxgård - Lördag 14 juli 14:17

Allt så superlungt i hagen.. de äter och sover och verkar helnöjda med livet... bara att hålla rent och att mamma har mjölkbaren öppen för gänget.... var med Lilly och Elias och plockade hallon och jag tror att de hann äta lika mycket som jag fick i ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se