Direktlänk till inlägg 22 mars 2014

Vi väntar svarta samt gula valpar om ca 3 veckor...

Av Jaxgård - 22 mars 2014 12:45

 

Här en alldeles nytagen på bild på vår käraste "Jade"..damen i fråga är fortfarande pigg och alert..verkar lugn och harmonisk så vi håller verkligen tummarna för att allt ska gå bra...valpningen beräknas ske om ca 3 veckor   

Har ingen som kan uppdatera min hemsida just nu som jag skrev förut så ALLT kommer att läggas upp på bloggen så länge....

Själv har man haft 2 jobbiga dar på jobbet då man varit krasslig...förkyld som attan och rösten låter som på en kraxande kråka då det satt sig på stämbanden...men här sjukskrivs det minsann inte...man har väl "sisu" har kanske vart hemma 1 vecka totalt senaste 14 åren...då vet ni hur kul jobb jag har...bästa tänkbara..

Nu har jag ledig helg och har vart ute på ängarna och gått med våra älsklingar...vi fick ju snö häromdan, men den är borta nästan helt nu..och va himla skönt för nu slipper jag gå på de leriga vägarna med vovvarna...  har nyss haft lite skönhetsvård på våra fyrbenta sötnosar och de bara ÄLSKAR när jag pysslar med dem och blir barnsligt aviga på varandra  medan de väntar på sin tur...när jag skulle klippa Jades klor så kom ju mattegrisen Elias så klart och fjantade sig så jag var tvungen att ta ut honom så jag kom åt klorna ...de brukar stå på rad annars och med blicken "ta mig först"...hehee  visst har man härliga vovvar..

  

Nu skiner solen och vovvarna ligger just nu ute i hundgården i vårsolen och ser ut att ha det ljuvligt skönt...la ut lite sköna bäddar åt dem.....

Nä..nu lär jag ner och laga lote lunch åt husse och lillhusse....blir nog en lugn helg

Ha en fortsatt fin helg allihopa...

kommer lite gamla bilder nedan på de blivande föräldrarna i varierande ålder...

 

 

Låt er inte luras av bilden..Elias pojken är tuff när han står på denna sida av grinden..annars är han LIVRÄDD för hästarna och när husse går med honom i koppel bland hästarna så går han med NERBÖJT huvud och blundar och blir riktig låg.......blir så full av skratt varje gång..vår tuffe store pojke på 40kg....Jade däremot  som annars är den försiktige..bryr sig inte det minsta...kram gossen min

 

Jade  4-5 mån  med brossan Milton

 

 

en av Elias söner från tidigare kull

Och så lite bilder på Elias avkommor sen tidigare..

         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 24 april 20:55

Tänkte att man skulle ta ut valparna idag en stund... men.. vad händer... blåser halvstorm och mitt tält som var så krångligt att sätta upp har ramlat ihop som ett korthus... pust.... vi får se imorgon... idag har jag maskat av alla och gänget verkar...

Av Jaxgård - Tisdag 23 april 15:55

Idag har husse och jag jobbat med att göra iordningt valparnas uteplats   Det fattas bara lite leksaker och sköna underlägg...de kommer att älska att vara ute..har satt upp mitt utställningstält så de får lite skugga och vi har faktiskt rovfåglar o...

Av Jaxgård - Måndag 22 april 23:06

Här kommer lite bilder på våra sötnosar igen och alla verkar må toppenbra ... Här är min tvåbenta älskling ute och roar sig också Mitt älskade och enda barnbarn... Alicia såklart... Farmor hämtar dig hos dagmamman imorgon igen Vovvarna i hagen ...

Av Jaxgård - Söndag 21 april 13:40

Underbart väder ute och i valphagen råder det frid just nu... hela gänget är nytankade och efter lite lek sover de nu gott ett tag... Bäst att slappa lite i min HACIENDA före nästa måltid... Alla har åkt till Rommetravet och skulle också varit där ...

Av Jaxgård - Fredag 19 april 13:28

Idag har vi haft besök av Lunas husse o matte med son och barnbarn... Det blev fullt i valphagen av lyckliga barnbarn som fick gulla med de små... Här lite nya bilder och god fortsättning på Påsken.... ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se