Direktlänk till inlägg 24 april 2014

Nya bilder på valparna..

Av Jaxgård - 24 april 2014 11:07

Kull född 7 April 2014   för leverans i början av Juni...

 

På bilden ovan ser ni valparnas pappa på utställning..Elias blev champion vid blott 2 år o 3 månader och hade en strålande utställningskariär och är även godkänd anlagsprov till viltspår...min finaste pojke och "MY BEST FRIEND" 

  

Är ledig ett par dagar nu och solen skiner så man har passat på att tvätta alla fönster (usch va tråkigt) men ska väl göras....i vår valplåda är det lungt och behagligt...alla har ju fått ögon nu och tultar runt på små vingliga ben....det är helt hjärtskärande  att se nu när de kommit på att de har syskon att leka med hur de står och gnider nosarna mot varandra och sen ramlar de ihop i en grop och somnar tillsammans...mamma Jade är en kärleksfull och duktig mamma och så fort det minsta lilla pip hörs så är hon där och kollar....otroligt starka friska och vackra valpar blev det...

Jag och lillhusse knäppte lite huvudbilder i morsse på de små men de blev inte så bra så vi tar nya lite senare,,i morgon ska de få börja med ett litet smakprov på  riktig mat också och så matfriska som de här små är så är det inga problem...

Nu skiner solen och ska på "powerwalk" med de stora..ha en fortsatt fin dag...

Här kommer lite nytagna bilder på de små sötnosarna...

             

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se