Direktlänk till inlägg 24 april 2014

Nya bilder på valparna..

Av Jaxgård - 24 april 2014 11:07

Kull född 7 April 2014   för leverans i början av Juni...

 

På bilden ovan ser ni valparnas pappa på utställning..Elias blev champion vid blott 2 år o 3 månader och hade en strålande utställningskariär och är även godkänd anlagsprov till viltspår...min finaste pojke och "MY BEST FRIEND" 

  

Är ledig ett par dagar nu och solen skiner så man har passat på att tvätta alla fönster (usch va tråkigt) men ska väl göras....i vår valplåda är det lungt och behagligt...alla har ju fått ögon nu och tultar runt på små vingliga ben....det är helt hjärtskärande  att se nu när de kommit på att de har syskon att leka med hur de står och gnider nosarna mot varandra och sen ramlar de ihop i en grop och somnar tillsammans...mamma Jade är en kärleksfull och duktig mamma och så fort det minsta lilla pip hörs så är hon där och kollar....otroligt starka friska och vackra valpar blev det...

Jag och lillhusse knäppte lite huvudbilder i morsse på de små men de blev inte så bra så vi tar nya lite senare,,i morgon ska de få börja med ett litet smakprov på  riktig mat också och så matfriska som de här små är så är det inga problem...

Nu skiner solen och ska på "powerwalk" med de stora..ha en fortsatt fin dag...

Här kommer lite nytagna bilder på de små sötnosarna...

             

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 17 okt 18:17

Efter kryssningen till Helsinki så är man hemma igen med vovvarna som har haft det så bra härhemma med vår bästaste hundvakt Marie.... Shakira var så glad när matte kom hem igen och idag har vi tränat på att stå fint då jag anmält unga fröken till s...

Av Jaxgård - Fredag 12 okt 08:39

Fredag morgon och sitter här med en kopp kaffe och kollar på lilla Shakira när hon håller på att terrorisera sin gamla morfar men gamla gubben verkar bara tycka att det är roligt hehee.... Det var skillnad i början när han kom på att detta lilla riv...

Av Jaxgård - Måndag 8 okt 00:37

Har jobbat och slitit i 3 dar nu och kvällen avslutades med en stor Söndagsmiddag härhemma med vår son och Nan och hennes mor o far o syster som fortfarande är här ett par veckor... husse har varit så duktig och gjort en rejäl älgstek de ville bjuda...

Av Jaxgård - Torsdag 4 okt 22:34

Har varit långledig men ska nu jobba i 3 dar i rad och har fått mycket gjort här hemma... målat både väggar trappor och 2 vitrinskåp ... tvättat fönster och pysslat om mina vovvar... den lilla terroristen Shakira håller förnärvarande på att terrorise...

Av Jaxgård - Måndag 1 okt 15:25

Matte och Shakira har varit till stan idag och shoppat och tränat unga damen men hon är bara så cool... inget stress härinte... Hon ligger i sin bur och snarkar just nu medans matte lagat mat och strykit en massa kläder... Snart ska vi ut i det vac...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se