Direktlänk till inlägg 24 april 2014

Nya bilder på valparna..

Av Jaxgård - 24 april 2014 11:07

Kull född 7 April 2014   för leverans i början av Juni...

 

På bilden ovan ser ni valparnas pappa på utställning..Elias blev champion vid blott 2 år o 3 månader och hade en strålande utställningskariär och är även godkänd anlagsprov till viltspår...min finaste pojke och "MY BEST FRIEND" 

  

Är ledig ett par dagar nu och solen skiner så man har passat på att tvätta alla fönster (usch va tråkigt) men ska väl göras....i vår valplåda är det lungt och behagligt...alla har ju fått ögon nu och tultar runt på små vingliga ben....det är helt hjärtskärande  att se nu när de kommit på att de har syskon att leka med hur de står och gnider nosarna mot varandra och sen ramlar de ihop i en grop och somnar tillsammans...mamma Jade är en kärleksfull och duktig mamma och så fort det minsta lilla pip hörs så är hon där och kollar....otroligt starka friska och vackra valpar blev det...

Jag och lillhusse knäppte lite huvudbilder i morsse på de små men de blev inte så bra så vi tar nya lite senare,,i morgon ska de få börja med ett litet smakprov på  riktig mat också och så matfriska som de här små är så är det inga problem...

Nu skiner solen och ska på "powerwalk" med de stora..ha en fortsatt fin dag...

Här kommer lite nytagna bilder på de små sötnosarna...

             

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se