Direktlänk till inlägg 25 maj 2014

GRATTIS mamma Jade på Mors Dag....

Av Jaxgård - 25 maj 2014 09:49

Idag så grattar vi den helt underbara mamman "Jade"...vars småttingar nu blivit hela 7 veckor och börjar flytta så smått nästa helg...vi är ju alla så glada att Jade som verkligen ÄLSKAR valpar, fick så bli mor till sin ljuvliga 6 klöver..starka friska och glada valpar blev det....Kram käre Jade...We are THE BEST OF FRIENDS FOREVER....kram kram du ska få något alldeles speciellt när matte kommer från jobbet....

       

 
ANNONS
 
Ingen bild

Irja Wikström

26 maj 2014 00:28

Grattis Jade till din dag och tll dina fina valpar/Irja

 
countrylooks

countrylooks

26 maj 2014 00:44

Jade är så himla glad..världens lyckligaste nmamma

http://leila

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Söndag 24 juni 08:08

Vi har varit och är fortfarande i Rättvik för midsommarfirande med vår son med familj som vi delar stuga med samt våra goda vänner Per och Henrik med familj som bara bor 30 m från oss... vi har en perfekt stuga på campingen med varsitt sovrum och tv...

Av Jaxgård - Måndag 18 juni 20:25

Vår underbara ljuvliga och mattes BEST FRIEND Lilly har redan blivit riktigt tjock och idag 6 veckor i sin dräktighet... nu återstår bara 3 veckor och vi får hålla tummarna för att allt ska gå bra.... På Torsdag åker vi till Rättvik och firar midsom...

Av Jaxgård - Onsdag 13 juni 17:48

Först igår var jag riktigt säker på att Lilly är med valpisar .. hon är 5 veckor och 2 dar på väg och redan tjock... hon har till och med börjat krypa under gästhuset redan till mattes förargelse för hon lortar ner sig ju.. det brukar de ju göra stra...

Av Jaxgård - Söndag 10 juni 16:13

Efter en oerhört varm dag så kom då äntligen den efterlängtade regnen.... den behövdes verkligen och följdes av en massiv åsksmäll hudåååå....hoppas hästarna i hagen ej blev rädda.... Allt väl med vovvarna och nu ska de få sin mat innan vi går på lå...

Av Jaxgård - Måndag 4 juni 06:55

Solen bara gasar på och man är ledig ett par dagar igen... efter en hektisk vecka jag jobbat nästan heltid då så många varit sjuka så nu ska jag inte göra INGENTING .... bara njuta och pyssla om mina fyrfota vänner... kanske jag hinner att åka och hä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se