Alla inlägg under oktober 2014

Av Jaxgård - 14 oktober 2014 17:33

Herregud vilket roligt jobb man har ... Idag var det full fart på jobbet igen tack vare storvinsten i helgen...Hans v Lindskog från ATG var där och spelade in och intervjuade oss idag.. Flera lyckliga vinnare fick vara med och uttala sig och fick tårta, och själv fick jag en underbar blomstergrupp från en av vinnarna .. Även våra chefer fick vara med.. Tv 4 ska tydligen visa detta på Vinnare V 75 i helgen men ska då inte själv titta... Fyy va pinsam man måste se ut i intervjun... Annars är det två andra tv team som också ska komma till oss då de spelar in Halv 8 hos mig från Borlänge i helgen. Superkul.. Här kommer några bilder.. Ha en fortsatt fin tisdag ...

[Bild]

Av Jaxgård - 12 oktober 2014 14:45

Så här fint hade Hanna hunnit gjort när man kom till jobbet... Har haft så lyckliga kunder idag och synd att man hade bara 1 andel själv ... En trevlig dag på jobbet fast regnet öser ner ute..

Av Jaxgård - 12 oktober 2014 09:42

Vaknar upp till en grådisig morgon och ska snart ut med mina fyrfotavänner innan jobbet börjar igen....men...idag känns det extra kul att gå till jobbet, då jag och husse och lillhusse lyckades pricka in 7 rätt på V75 andelar på jobbet...vi sålde hela 16 st för 500:-/st..så nu har man många superlycliga kunder på jobbet idag...min närmaste chef Anna köpte också en.. så nu ska jag fråga om man kan få löneförhöjning he hee....nu är jag så där rolig igen...  


Har en ny hemsida som jag själv klarar av att uppdatera...inte sådär fin som min förra, men den får duga..denna blogg finns även med där..

Nä..måste ut med vovvarna...gäller att ha dem i koppel närmaste veckan för älgjakten börjar nu alldeles runt hörnet....det är redan fullt med älgjägare överallt..

Ha en jättefin Söndag..

www.country-looks.123minsida.se


(gamla bilder igen)

här nedan närmast bild på "Poker" som är pappa till min Lilly och Poker-Nelly kullen födda 2013

                                                 


Av Jaxgård - 6 oktober 2014 19:54

Här kommer en länk till nya enklare hemsidan jag försöker snickra ihop...den är fortfarande under konstruktion...men denna blogg ska vara kvar...skulle bli glad om ni skrev i gästboken hur ni gillar sidan..

Höres

www.country-looks.123minsida.se





Av Jaxgård - 5 oktober 2014 13:00

Har ledig helg men har suttit vid datan hela morgonen och försöker att få ihop till en NY HEMSIDA...har ingen som kan uppdatera den gamla för den är så krånglig, så nu ska jag försöka få till en ENKLARE sort som jag klarar av själv att uppdatera....den blir ju inte närmelserikt lika bra som den gamla...men....bättre så här än ingen alls tänker jag då...

Så fort den är sånär klar så uppda                                       terar jag den....hej o hååå...


Kors i taket...nu tittar lilla solen fram...måste nog göra en paus och ta en promis med vovvarna....

Har fått riktig "vargfrossa" nu igen då en av mina vänners hundar blev anfallen av varg alldelles utanför deras gård här i byn häromdan....som tur var så var hennes  husse hemma och skrek till så stackars finaste flickan klarade sig med lite omplåstring....hudååååå!!!!!  stackarn får nog marddrömmar..

Är ju van att vandra fritt i de ljupaste skogarna med vovvarna...men..har fortfarande dem lösa för de går inte långt ifrån mig men så fort jag märker något konstigt  med vovvarna så vänder vi hemåt igen...sååå tråååkigt!!!!

Har iallafall stora öppna ängar att vandra på...

Nä måste dra nu....

här några gamla bilder igen...ha en fortsatt fin Söndag allihopa


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards