Direktlänk till inlägg 21 juli 2015

Lilly framför vårt hus i Finland

Av Jaxgård - 21 juli 2015 18:51

 

Måste berätta lite om den lite "egendomlige" domaren från Serbien vi hade i Kemi....alla utställare fick visa själv tänderna på vovven åt domaren och den enda kontakt han gjorde var att känna på "bollarna" på hanhundarna, men däremot var han noga med rörelserna...vi fick springa som bara attan...han vägrade dessutom att döma en jaktliknande labbe då han ansåg att det inte var en riktig Labrador....THAT IS A LABRADOR sa han och pekade på en av de andra i klassen...tyckte faktiskt synd om hans husse som såg lite chockad ut!!!!

Det var också flera Finska Kennelägare som kommit fram till mig under utställningsdagarna och frågat om Lilly för ALLA kände till hennes pappa "Poker" som tydligen är lika populär där som hemma och det var flera "Poker" barn i junior och unghundsklassen...alla började prata Engelska med mig och "OJ" va förskräckta alla blev då jag svarade på flytande Finska heheeeeee.... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 24 april 20:55

Tänkte att man skulle ta ut valparna idag en stund... men.. vad händer... blåser halvstorm och mitt tält som var så krångligt att sätta upp har ramlat ihop som ett korthus... pust.... vi får se imorgon... idag har jag maskat av alla och gänget verkar...

Av Jaxgård - Tisdag 23 april 15:55

Idag har husse och jag jobbat med att göra iordningt valparnas uteplats   Det fattas bara lite leksaker och sköna underlägg...de kommer att älska att vara ute..har satt upp mitt utställningstält så de får lite skugga och vi har faktiskt rovfåglar o...

Av Jaxgård - Måndag 22 april 23:06

Här kommer lite bilder på våra sötnosar igen och alla verkar må toppenbra ... Här är min tvåbenta älskling ute och roar sig också Mitt älskade och enda barnbarn... Alicia såklart... Farmor hämtar dig hos dagmamman imorgon igen Vovvarna i hagen ...

Av Jaxgård - Söndag 21 april 13:40

Underbart väder ute och i valphagen råder det frid just nu... hela gänget är nytankade och efter lite lek sover de nu gott ett tag... Bäst att slappa lite i min HACIENDA före nästa måltid... Alla har åkt till Rommetravet och skulle också varit där ...

Av Jaxgård - Fredag 19 april 13:28

Idag har vi haft besök av Lunas husse o matte med son och barnbarn... Det blev fullt i valphagen av lyckliga barnbarn som fick gulla med de små... Här lite nya bilder och god fortsättning på Påsken.... ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se