Direktlänk till inlägg 27 juli 2015

Utställning!!

Av Jaxgård - 27 juli 2015 18:38

Igår så tog jag och Lilly (C.L Looking So Lovely) en tur till Ransäter för utställning..domare var den mycket stränge Hans Rosenberg som delade ut VG hej vilt...endast en enda hane fick Exellent..men...fast han var champion så fick han inte ens CK....vad månna bi av det här tänkte man ju...delades ut en massa VG även bland tikarna och tur var väl det att hans gillade min lilla tjej...hon vann öppenklassen med CK...blev sen 4 bästa tik med R-CERT.....han sa på slutet att det hade gått ÄNNU bättre om madamen hade fått lite mer fart på benen ..men Lilly höglöper just nu och är lite loj....alltså inte hemma då för nu löper båda mina flickor och rider för fullt på varandra och äcklar sig så vår gosse blir helt knäckt...stackars stackars Elias...INTE lätt och va pojke bland villiga flickor!!!

Just nu ligger iallafall flickorna nere och vilar och även Elias verkar ta det lungt..

Nu håller husse på att göra "gubbröra" med färskpotatis och det  blir  allsång med Lotta på terassen. lillhusse fick precis igång fyran på teven vi har där ute...  

     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 24 april 20:55

Tänkte att man skulle ta ut valparna idag en stund... men.. vad händer... blåser halvstorm och mitt tält som var så krångligt att sätta upp har ramlat ihop som ett korthus... pust.... vi får se imorgon... idag har jag maskat av alla och gänget verkar...

Av Jaxgård - Tisdag 23 april 15:55

Idag har husse och jag jobbat med att göra iordningt valparnas uteplats   Det fattas bara lite leksaker och sköna underlägg...de kommer att älska att vara ute..har satt upp mitt utställningstält så de får lite skugga och vi har faktiskt rovfåglar o...

Av Jaxgård - Måndag 22 april 23:06

Här kommer lite bilder på våra sötnosar igen och alla verkar må toppenbra ... Här är min tvåbenta älskling ute och roar sig också Mitt älskade och enda barnbarn... Alicia såklart... Farmor hämtar dig hos dagmamman imorgon igen Vovvarna i hagen ...

Av Jaxgård - Söndag 21 april 13:40

Underbart väder ute och i valphagen råder det frid just nu... hela gänget är nytankade och efter lite lek sover de nu gott ett tag... Bäst att slappa lite i min HACIENDA före nästa måltid... Alla har åkt till Rommetravet och skulle också varit där ...

Av Jaxgård - Fredag 19 april 13:28

Idag har vi haft besök av Lunas husse o matte med son och barnbarn... Det blev fullt i valphagen av lyckliga barnbarn som fick gulla med de små... Här lite nya bilder och god fortsättning på Påsken.... ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se