Direktlänk till inlägg 13 mars 2018

Mera snö..

Av Jaxgård - Tisdag 13 mars 16:59

Händer inte så mycket här i skogen just nu utan det ramlade ner ÄNNU mera snö igår så man var insnöad igen då, men trots att husse är dålig så orkade han dra fram traktorn och ploga.
Roligt nu när ungdomarna bor så nära och att lilla Alicia kommit till världen och hon blir ju 4 veckor på Torsdag och allt går så bra....
Var och fotade hela familjen igår och älskar ju att fota och göra ramar till bilderna.
På Lördag ska man vara barnvakt igen då alla ska på en av våra vänners 50 årskalas ..
Det blir så kul.

I Fredags var de här och godkände Nans skönhetssalong som hon har gjort iordning på övervåningen så nu är allt papper klara för hennes firma Willendrof Academy..hon jobbar lite då och då när någon av oss är barnvakt.
På Lördag kommer 2 kunder..

Bara att beställa tid.. Är så glad att jag fått henne till sonhustru.. så genuint snäll och omtänksam och hon har blivit som den dotter jag aldrig fick och nu har vi även Alicia så här behöver man aldrig känna sig ensam utan det blir full fart i skogen.

Fotade lilla prinsessan igår.. så ljuvlig

Lyckliga familjen

Lottas pojkar 2016

Lottas valpisar 2016

Lillys o Ponchos valpar från förra året
Lilly kommer att paras med Poncho iår igen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Söndag 18 mars 00:25

Underbart väder idag och varit på en härlig promenad med en av mina vänner med vovvarna och kallt men strålande väder.... Efter lunch var man barnvakt till vår underbara Alicia då mamma hade kunder från Stockholm hela dan och hennes pappa och husse ...

Av Jaxgård - Torsdag 8 mars 18:16

Kom precis hem efter en långpromis med mina fyrfota vänner i härlig snöyra..mitt favvo väder och så fridfullt.... Man har varit ledig 1 vecka och det var ju tur för husse har varit så dålig men mycket bättre nu och han är ute och plogar för imorgon...

Av Jaxgård - Tisdag 6 mars 20:34

Så har husse fått komma hem igen från sjukhuset efter att blivit fullproppad med antibiotika och kortison...men...han har fortfarande ont i nacken så vi får se.... Idag fick man äran och vara barnvakt igen då Vicke och Nan hade lite affärer på stan...

Av Jaxgård - Söndag 4 mars 19:47

Det var värre med husse än vi kunde anat... såg ju att han hade plågor men inte ska de åka in inte... det visade sig att han hade akut blodförgiftning vilket är mycket allvarligt så han ligger fortfarande i Falun och får flytande antibiotika och kor...

Av Jaxgård - Fredag 2 mars 17:56

Igår kväll skulle jag ju få vara barnpiga medans mamma var upptagen och pappa började jobba efter sina pappadagar... deras bästa kompisar Henrik och Paa och deras barn skulle passa den lille tills jag kom, men de tyckte det var så trevligt att passa ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se