Direktlänk till inlägg 21 juli 2018

Lördag dag 16

Av Jaxgård - Lördag 21 juli 13:21

Var barnvakt till lilla Alicia en stund igår också och husse var tvungen och åka och handla så tog ned Alicia hem till oss för att se till att alla valpar fick mat....och kan ni tänka er hur det låter när SAMTLIGA 12 bebisar blev DÖDSHUNGRIGA SAMTIDIGT... och den tvåbenta skrek mest... sprang mellan valplådan och Alicia så man blev helt svettig... och herre Jesus vilken circus... men det ordnade sig och Alicia blev så snäll bara hon fick mat och sken som er rosenknopp Suck suck....
imorgon är en stordag när jag ska börja ge valpisarna lite riktig mat.. de får bara smaka på litegrann först och ska meddela hur det gick....de stora grabbarna kommer att sluka maten var så säker heheee
Min duktiga Lilly har varit såååå duktig men nu fyller vi på med extra...
En skön Lördag inte för varmt utan helt lagom...
Nu är man en riktig storfamilj när Nans föräldrar o syster är här... de var så lyckliga över att äntligen träffa sitt barnbarn..,
Till alla.. ha en fin helg allihopa..,

Lite egentid med mamsen

Nytagen bild... alla sussar mätta och belåtna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 17 okt 18:17

Efter kryssningen till Helsinki så är man hemma igen med vovvarna som har haft det så bra härhemma med vår bästaste hundvakt Marie.... Shakira var så glad när matte kom hem igen och idag har vi tränat på att stå fint då jag anmält unga fröken till s...

Av Jaxgård - Fredag 12 okt 08:39

Fredag morgon och sitter här med en kopp kaffe och kollar på lilla Shakira när hon håller på att terrorisera sin gamla morfar men gamla gubben verkar bara tycka att det är roligt hehee.... Det var skillnad i början när han kom på att detta lilla riv...

Av Jaxgård - Måndag 8 okt 00:37

Har jobbat och slitit i 3 dar nu och kvällen avslutades med en stor Söndagsmiddag härhemma med vår son och Nan och hennes mor o far o syster som fortfarande är här ett par veckor... husse har varit så duktig och gjort en rejäl älgstek de ville bjuda...

Av Jaxgård - Torsdag 4 okt 22:34

Har varit långledig men ska nu jobba i 3 dar i rad och har fått mycket gjort här hemma... målat både väggar trappor och 2 vitrinskåp ... tvättat fönster och pysslat om mina vovvar... den lilla terroristen Shakira håller förnärvarande på att terrorise...

Av Jaxgård - Måndag 1 okt 15:25

Matte och Shakira har varit till stan idag och shoppat och tränat unga damen men hon är bara så cool... inget stress härinte... Hon ligger i sin bur och snarkar just nu medans matte lagat mat och strykit en massa kläder... Snart ska vi ut i det vac...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se