Direktlänk till inlägg 21 juli 2018

Lördag dag 16

Av Jaxgård - Lördag 21 juli 13:21

Var barnvakt till lilla Alicia en stund igår också och husse var tvungen och åka och handla så tog ned Alicia hem till oss för att se till att alla valpar fick mat....och kan ni tänka er hur det låter när SAMTLIGA 12 bebisar blev DÖDSHUNGRIGA SAMTIDIGT... och den tvåbenta skrek mest... sprang mellan valplådan och Alicia så man blev helt svettig... och herre Jesus vilken circus... men det ordnade sig och Alicia blev så snäll bara hon fick mat och sken som er rosenknopp Suck suck....
imorgon är en stordag när jag ska börja ge valpisarna lite riktig mat.. de får bara smaka på litegrann först och ska meddela hur det gick....de stora grabbarna kommer att sluka maten var så säker heheee
Min duktiga Lilly har varit såååå duktig men nu fyller vi på med extra...
En skön Lördag inte för varmt utan helt lagom...
Nu är man en riktig storfamilj när Nans föräldrar o syster är här... de var så lyckliga över att äntligen träffa sitt barnbarn..,
Till alla.. ha en fin helg allihopa..,

Lite egentid med mamsen

Nytagen bild... alla sussar mätta och belåtna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se