Direktlänk till inlägg 21 juli 2018

Lördag dag 16

Av Jaxgård - Lördag 21 juli 13:21

Var barnvakt till lilla Alicia en stund igår också och husse var tvungen och åka och handla så tog ned Alicia hem till oss för att se till att alla valpar fick mat....och kan ni tänka er hur det låter när SAMTLIGA 12 bebisar blev DÖDSHUNGRIGA SAMTIDIGT... och den tvåbenta skrek mest... sprang mellan valplådan och Alicia så man blev helt svettig... och herre Jesus vilken circus... men det ordnade sig och Alicia blev så snäll bara hon fick mat och sken som er rosenknopp Suck suck....
imorgon är en stordag när jag ska börja ge valpisarna lite riktig mat.. de får bara smaka på litegrann först och ska meddela hur det gick....de stora grabbarna kommer att sluka maten var så säker heheee
Min duktiga Lilly har varit såååå duktig men nu fyller vi på med extra...
En skön Lördag inte för varmt utan helt lagom...
Nu är man en riktig storfamilj när Nans föräldrar o syster är här... de var så lyckliga över att äntligen träffa sitt barnbarn..,
Till alla.. ha en fin helg allihopa..,

Lite egentid med mamsen

Nytagen bild... alla sussar mätta och belåtna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Lördag 18 aug 16:08

Här är dagens bild från vår valphage... Är så lycklig över att alla mår så bra och verkar harmoniska och lyckliga!!!!!! Och här är min 12:e bebis som lär sig att äta sötpotatis och har fått sin första tand Farmors stora kärlek. ALICIA Har varit...

Av Jaxgård - Fredag 17 aug 13:07


Av Jaxgård - Torsdag 16 aug 21:04

Här kommer lite nya bilder på småttingarna och alla mår bara bra... Våra flickor Pojke 1-2 Pojke 3-4 Pojke 5-6 Pojke 7 Pojke 8-9 Valparnas morfar vill också hälsa på sina barnbarn.. Han ska bli Nanny till en av flickorna härhemma ...

Av Jaxgård - Onsdag 15 aug 16:48

Passade på att ta lite bilder på de små nyss när vi lekte i rastgården... alla valpar har bara blivit så otroligt kraftiga och vackra ... alla har samma frimodiga temperament och så tillfreds med allt så underbart att se... imorgon fyller de 6 veck...

Av Jaxgård - Lördag 11 aug 20:20

Har precis kommit hem från jobbet och husse och matte passade på att ta ut valparna en stund efter maten.. de är alla så matglada och pigga och fantastisk lätta att hantera.... Klippte klorna på dem häromdan igen och kollade betten igen och kan ni f...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se