Direktlänk till inlägg 21 juli 2018

Lördag dag 16

Av Jaxgård - 21 juli 2018 13:21

Var barnvakt till lilla Alicia en stund igår också och husse var tvungen och åka och handla så tog ned Alicia hem till oss för att se till att alla valpar fick mat....och kan ni tänka er hur det låter när SAMTLIGA 12 bebisar blev DÖDSHUNGRIGA SAMTIDIGT... och den tvåbenta skrek mest... sprang mellan valplådan och Alicia så man blev helt svettig... och herre Jesus vilken circus... men det ordnade sig och Alicia blev så snäll bara hon fick mat och sken som er rosenknopp Suck suck....
imorgon är en stordag när jag ska börja ge valpisarna lite riktig mat.. de får bara smaka på litegrann först och ska meddela hur det gick....de stora grabbarna kommer att sluka maten var så säker heheee
Min duktiga Lilly har varit såååå duktig men nu fyller vi på med extra...
En skön Lördag inte för varmt utan helt lagom...
Nu är man en riktig storfamilj när Nans föräldrar o syster är här... de var så lyckliga över att äntligen träffa sitt barnbarn..,
Till alla.. ha en fin helg allihopa..,

Lite egentid med mamsen

Nytagen bild... alla sussar mätta och belåtna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se