Direktlänk till inlägg 1 augusti 2018

Valparna ute ...

Av Jaxgård - 1 augusti 2018 09:22

Igår tog jag och husse ut valpisarna för första gången då vädret var lagom svalt.. oj... va kul det var då och idag får de komma ut igen en stund.... har gjort en stor hage så de får springa runt när de blivit större... de är såååå underbara nu... vackra och alla 11 har perfekta bett och lika fantastiska pigment... Lilly levererar.... det var lika med deras stora syskon från förra året...

Nu har vi mycket att stå i... de kommer med partytältet snart med bord o stolar och tallrikar glas mm till 50 pers... bröllop o dop att planera och prästen skulle ha gitarren med sig heheee .. blir kul och är mest orolig över att det blir regn...
Har bara så jäkla ont i vänsterarmen .. måste ta en tur till stan efter att valparna fått din mat..klänningen jag beställt har inte KOMMIT ännu....panik ... måste köpa en ny för säkerhetsskull.. champagne ska köpas ... nu blev det mycket... bröllopet o dopet blir ju uppe vid vår sons hus och där är det mycket plats.. höres


Ute för första gången... spännande o lite skrämmande först

En knippe champagnefärgade skönheter..

Jag har hittat min favvo iallafall

Mina älsklingar

Första kantarellerna hittade jag vid vår dagliga skogsstig.. blev svampmackor till husse o mig

Festens huvudpersoner..
Min fine son Victor med Alicia ... vad vore livet utan dessa och Nan förstås

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se