Direktlänk till inlägg 1 augusti 2018

Valparna ute ...

Av Jaxgård - Onsdag 1 aug 09:22

Igår tog jag och husse ut valpisarna för första gången då vädret var lagom svalt.. oj... va kul det var då och idag får de komma ut igen en stund.... har gjort en stor hage så de får springa runt när de blivit större... de är såååå underbara nu... vackra och alla 11 har perfekta bett och lika fantastiska pigment... Lilly levererar.... det var lika med deras stora syskon från förra året...

Nu har vi mycket att stå i... de kommer med partytältet snart med bord o stolar och tallrikar glas mm till 50 pers... bröllop o dop att planera och prästen skulle ha gitarren med sig heheee .. blir kul och är mest orolig över att det blir regn...
Har bara så jäkla ont i vänsterarmen .. måste ta en tur till stan efter att valparna fått din mat..klänningen jag beställt har inte KOMMIT ännu....panik ... måste köpa en ny för säkerhetsskull.. champagne ska köpas ... nu blev det mycket... bröllopet o dopet blir ju uppe vid vår sons hus och där är det mycket plats.. höres


Ute för första gången... spännande o lite skrämmande först

En knippe champagnefärgade skönheter..

Jag har hittat min favvo iallafall

Mina älsklingar

Första kantarellerna hittade jag vid vår dagliga skogsstig.. blev svampmackor till husse o mig

Festens huvudpersoner..
Min fine son Victor med Alicia ... vad vore livet utan dessa och Nan förstås

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Lördag 18 aug 16:08

Här är dagens bild från vår valphage... Är så lycklig över att alla mår så bra och verkar harmoniska och lyckliga!!!!!! Och här är min 12:e bebis som lär sig att äta sötpotatis och har fått sin första tand Farmors stora kärlek. ALICIA Har varit...

Av Jaxgård - Fredag 17 aug 13:07


Av Jaxgård - Torsdag 16 aug 21:04

Här kommer lite nya bilder på småttingarna och alla mår bara bra... Våra flickor Pojke 1-2 Pojke 3-4 Pojke 5-6 Pojke 7 Pojke 8-9 Valparnas morfar vill också hälsa på sina barnbarn.. Han ska bli Nanny till en av flickorna härhemma ...

Av Jaxgård - Onsdag 15 aug 16:48

Passade på att ta lite bilder på de små nyss när vi lekte i rastgården... alla valpar har bara blivit så otroligt kraftiga och vackra ... alla har samma frimodiga temperament och så tillfreds med allt så underbart att se... imorgon fyller de 6 veck...

Av Jaxgård - Lördag 11 aug 20:20

Har precis kommit hem från jobbet och husse och matte passade på att ta ut valparna en stund efter maten.. de är alla så matglada och pigga och fantastisk lätta att hantera.... Klippte klorna på dem häromdan igen och kollade betten igen och kan ni f...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se