Direktlänk till inlägg 1 augusti 2018

Valparna ute ...

Av Jaxgård - Onsdag 1 aug 09:22

Igår tog jag och husse ut valpisarna för första gången då vädret var lagom svalt.. oj... va kul det var då och idag får de komma ut igen en stund.... har gjort en stor hage så de får springa runt när de blivit större... de är såååå underbara nu... vackra och alla 11 har perfekta bett och lika fantastiska pigment... Lilly levererar.... det var lika med deras stora syskon från förra året...

Nu har vi mycket att stå i... de kommer med partytältet snart med bord o stolar och tallrikar glas mm till 50 pers... bröllop o dop att planera och prästen skulle ha gitarren med sig heheee .. blir kul och är mest orolig över att det blir regn...
Har bara så jäkla ont i vänsterarmen .. måste ta en tur till stan efter att valparna fått din mat..klänningen jag beställt har inte KOMMIT ännu....panik ... måste köpa en ny för säkerhetsskull.. champagne ska köpas ... nu blev det mycket... bröllopet o dopet blir ju uppe vid vår sons hus och där är det mycket plats.. höres


Ute för första gången... spännande o lite skrämmande först

En knippe champagnefärgade skönheter..

Jag har hittat min favvo iallafall

Mina älsklingar

Första kantarellerna hittade jag vid vår dagliga skogsstig.. blev svampmackor till husse o mig

Festens huvudpersoner..
Min fine son Victor med Alicia ... vad vore livet utan dessa och Nan förstås

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se