Direktlänk till inlägg 1 augusti 2018

Valparna ute ...

Av Jaxgård - Onsdag 1 aug 09:22

Igår tog jag och husse ut valpisarna för första gången då vädret var lagom svalt.. oj... va kul det var då och idag får de komma ut igen en stund.... har gjort en stor hage så de får springa runt när de blivit större... de är såååå underbara nu... vackra och alla 11 har perfekta bett och lika fantastiska pigment... Lilly levererar.... det var lika med deras stora syskon från förra året...

Nu har vi mycket att stå i... de kommer med partytältet snart med bord o stolar och tallrikar glas mm till 50 pers... bröllop o dop att planera och prästen skulle ha gitarren med sig heheee .. blir kul och är mest orolig över att det blir regn...
Har bara så jäkla ont i vänsterarmen .. måste ta en tur till stan efter att valparna fått din mat..klänningen jag beställt har inte KOMMIT ännu....panik ... måste köpa en ny för säkerhetsskull.. champagne ska köpas ... nu blev det mycket... bröllopet o dopet blir ju uppe vid vår sons hus och där är det mycket plats.. höres


Ute för första gången... spännande o lite skrämmande först

En knippe champagnefärgade skönheter..

Jag har hittat min favvo iallafall

Mina älsklingar

Första kantarellerna hittade jag vid vår dagliga skogsstig.. blev svampmackor till husse o mig

Festens huvudpersoner..
Min fine son Victor med Alicia ... vad vore livet utan dessa och Nan förstås

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 17 okt 18:17

Efter kryssningen till Helsinki så är man hemma igen med vovvarna som har haft det så bra härhemma med vår bästaste hundvakt Marie.... Shakira var så glad när matte kom hem igen och idag har vi tränat på att stå fint då jag anmält unga fröken till s...

Av Jaxgård - Fredag 12 okt 08:39

Fredag morgon och sitter här med en kopp kaffe och kollar på lilla Shakira när hon håller på att terrorisera sin gamla morfar men gamla gubben verkar bara tycka att det är roligt hehee.... Det var skillnad i början när han kom på att detta lilla riv...

Av Jaxgård - Måndag 8 okt 00:37

Har jobbat och slitit i 3 dar nu och kvällen avslutades med en stor Söndagsmiddag härhemma med vår son och Nan och hennes mor o far o syster som fortfarande är här ett par veckor... husse har varit så duktig och gjort en rejäl älgstek de ville bjuda...

Av Jaxgård - Torsdag 4 okt 22:34

Har varit långledig men ska nu jobba i 3 dar i rad och har fått mycket gjort här hemma... målat både väggar trappor och 2 vitrinskåp ... tvättat fönster och pysslat om mina vovvar... den lilla terroristen Shakira håller förnärvarande på att terrorise...

Av Jaxgård - Måndag 1 okt 15:25

Matte och Shakira har varit till stan idag och shoppat och tränat unga damen men hon är bara så cool... inget stress härinte... Hon ligger i sin bur och snarkar just nu medans matte lagat mat och strykit en massa kläder... Snart ska vi ut i det vac...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se