Direktlänk till inlägg 26 augusti 2018

Söndag morgon...

Av Jaxgård - Söndag 26 aug 09:11

Har matat valparna och städat valphagen och förberett allting inför dagen för ska snart iväg och jobba några timmar så husse och lillhusse pysslar om de små idag...
Alla mår bara bra och imorgon kommer Maria G och Chippar gänget.. (det blev inställt i Fredags) och på Tisdag bär det av till veterinären PUST...har fixat allt till leveranserna nästa vecka med deras puppyboxar från både Agria och Royal Canin...
Allt väl här och ha en fin Söndag...

Får vi presentera GANDALF
Country Look?s Great Sensation
Som varit på sitt livs första Utställning på Gotland för domare Jan Erik Ek vid 9 års ålder med matte Johanna Sönnergren
Han fick Exellent och blev BIR Veteran
Grattis till våran lille terrorist... det blev en underbar kille av dig iaf fast du stimmade och
och skällde och skulle ha allting först i valplådan när du var liten hehee
Lite kuriosa::::
Skrev på min blogg när jag levererade denna Elias-Allis kullen att vi kallade en av pojkarna för just terroristen men det fick de blivande valpköparna lista ut vem det var... och.... efter några dar kom det ett mejl från Gotland och Johanna...... det är min Gandalf du menade va.... touche .... men han växte upp till en vacker duktig och högt älskad liten kille


Hej syrran ... ska vi busa lite

Full race i hagen
Men funderar på om det är mullvarder man fött upp då de alla älskar att gräva

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 21 nov 18:11

Ville så gärna ha en svart pojke till Luna och nu har jag hittat honom.... han är Norsk Champion och heter Fieldwalley?s Edwin.... Kommer att bli perfekt och han finns hos Annuals kennel... Vi får se när damen behagar börjar löpa och troligen i Jan...

Av Jaxgård - Måndag 19 nov 22:56

Så är helgen slut och har varit ?Nanny? åt mitt barnbarn Alicia hela helgen hos dem.... min lilla Shakira blev överlycklig när matte kom hem igen och pysslar om henne ... Nu har vi en lugn och fin kväll hemma... eldar i kaminen och har lite tända lj...

Av Jaxgård - Fredag 16 nov 23:43

Är just nu barnvakt i 3 dagar åt lilla Alicia.... och det är fullt upp med en 9 månaders baby... och förresten .... har ju två babys och både den tvåbenta samt fyrbenta stoppar allt i munnen som de kommer åt.. idag har vi varit till Coopen och handla...

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig...

Av Jaxgård - Måndag 12 nov 08:28

Igår var vi på utställning i Rättvik igen då och det gick lika strålande för min Shakira(Country Looks Rich And Lovely) Hon blev Bästa valp med HP och senare i BIS ringen BEST IN SHOW för andra dagen i rad ... helt otroligt och bilen blev full med p...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se