Direktlänk till inlägg 26 augusti 2018

Söndag morgon...

Av Jaxgård - Söndag 26 aug 09:11

Har matat valparna och städat valphagen och förberett allting inför dagen för ska snart iväg och jobba några timmar så husse och lillhusse pysslar om de små idag...
Alla mår bara bra och imorgon kommer Maria G och Chippar gänget.. (det blev inställt i Fredags) och på Tisdag bär det av till veterinären PUST...har fixat allt till leveranserna nästa vecka med deras puppyboxar från både Agria och Royal Canin...
Allt väl här och ha en fin Söndag...

Får vi presentera GANDALF
Country Look?s Great Sensation
Som varit på sitt livs första Utställning på Gotland för domare Jan Erik Ek vid 9 års ålder med matte Johanna Sönnergren
Han fick Exellent och blev BIR Veteran
Grattis till våran lille terrorist... det blev en underbar kille av dig iaf fast du stimmade och
och skällde och skulle ha allting först i valplådan när du var liten hehee
Lite kuriosa::::
Skrev på min blogg när jag levererade denna Elias-Allis kullen att vi kallade en av pojkarna för just terroristen men det fick de blivande valpköparna lista ut vem det var... och.... efter några dar kom det ett mejl från Gotland och Johanna...... det är min Gandalf du menade va.... touche .... men han växte upp till en vacker duktig och högt älskad liten kille


Hej syrran ... ska vi busa lite

Full race i hagen
Men funderar på om det är mullvarder man fött upp då de alla älskar att gräva

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 18 sept 19:41

Har varit med Shakira till stan idag och shoppat... hon har varit så duktig och klagade inte en endaste gång fast matte var till Ikea och allt ... efter det så fick hon komma ut på en promis och gissa hur poppis hon blev...ett helt gäng kom fram och ...

Av Jaxgård - Måndag 17 sept 18:20

Har städat och fejat hela dan och städat ut efter valphagen ute... tagit undan tält och tvättat allt så det känns så skönt och ha det gjort så att allt är rent och fint igen... Har knallat runt kvarteret med vovvarna och jag och Shakira var och häls...

Av Jaxgård - Söndag 16 sept 00:21

Efter en mycket trevlig dag så sitter jag framför teven och njuuuter... husse har gått och lagt sig ... Idag kom Sture Och Helen?e hit i sin husbil med Shakiras kullbror Bronco och vi har haft en underbar dag vid deras husbil och blivit bjudna på mi...

Av Jaxgård - Torsdag 13 sept 09:14

Ligger och slöar i soffan en stund före jobbet... Shakira är så duktig och har sovit andra natten i rad bredvid Elias utan att klaga förran vid 6 snåret och då var hon hungrig.. lika igår och var tvungen och gå ner och kolla om allt var ok men de bar...

Av Jaxgård - Måndag 10 sept 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrad...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se