Direktlänk till inlägg 27 augusti 2018

Full rulle....

Av Jaxgård - Måndag 27 aug 13:04

Måndag morgon och det har varit fullrulle i vår valphage .... på Torsdag flyttar de första valparna och samtliga 10 får underbara hem och en av flickorna stannar ju kvar här hos oss i kenneln... hon blir garanterat lika underbar som hennes mamma Lilly...
Är såååå nöjd med hela kullen... jämna och vackra med samma frimodiga temperament.... vad kan man mera begära...
Idag chippning imorgon dr veterinär PUST hoppas de gillar att åka bil eller om öronproppar behövs hehee...
De håller på att avverka skog alldeles bakom valphagen men småttingarna bryr sig inte alls utan kollade bara nyfiket och killen som avverkade såg att jag hade valpar i famnen blev så betagen att han kom och gullade med dem och frågade oroligt om de blev skraja men det är ju helt lungt....

Från Agria får alla med en snuttefilt och febertermometer .. bra och ha.
Från Royal Canin får alla en puppybox med 2kg foder som de äter just nu en filt och presentkort på 150kr...
Bra och veta så man slipper jäkta med att få rätt foder direkt

Lek i hagen nyss

Vilken lycka.. famnen full av valpisar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 21 nov 18:11

Ville så gärna ha en svart pojke till Luna och nu har jag hittat honom.... han är Norsk Champion och heter Fieldwalley?s Edwin.... Kommer att bli perfekt och han finns hos Annuals kennel... Vi får se när damen behagar börjar löpa och troligen i Jan...

Av Jaxgård - Måndag 19 nov 22:56

Så är helgen slut och har varit ?Nanny? åt mitt barnbarn Alicia hela helgen hos dem.... min lilla Shakira blev överlycklig när matte kom hem igen och pysslar om henne ... Nu har vi en lugn och fin kväll hemma... eldar i kaminen och har lite tända lj...

Av Jaxgård - Fredag 16 nov 23:43

Är just nu barnvakt i 3 dagar åt lilla Alicia.... och det är fullt upp med en 9 månaders baby... och förresten .... har ju två babys och både den tvåbenta samt fyrbenta stoppar allt i munnen som de kommer åt.. idag har vi varit till Coopen och handla...

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig...

Av Jaxgård - Måndag 12 nov 08:28

Igår var vi på utställning i Rättvik igen då och det gick lika strålande för min Shakira(Country Looks Rich And Lovely) Hon blev Bästa valp med HP och senare i BIS ringen BEST IN SHOW för andra dagen i rad ... helt otroligt och bilen blev full med p...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se