Direktlänk till inlägg 27 augusti 2018

Full rulle....

Av Jaxgård - 27 augusti 2018 13:04

Måndag morgon och det har varit fullrulle i vår valphage .... på Torsdag flyttar de första valparna och samtliga 10 får underbara hem och en av flickorna stannar ju kvar här hos oss i kenneln... hon blir garanterat lika underbar som hennes mamma Lilly...
Är såååå nöjd med hela kullen... jämna och vackra med samma frimodiga temperament.... vad kan man mera begära...
Idag chippning imorgon dr veterinär PUST hoppas de gillar att åka bil eller om öronproppar behövs hehee...
De håller på att avverka skog alldeles bakom valphagen men småttingarna bryr sig inte alls utan kollade bara nyfiket och killen som avverkade såg att jag hade valpar i famnen blev så betagen att han kom och gullade med dem och frågade oroligt om de blev skraja men det är ju helt lungt....

Från Agria får alla med en snuttefilt och febertermometer .. bra och ha.
Från Royal Canin får alla en puppybox med 2kg foder som de äter just nu en filt och presentkort på 150kr...
Bra och veta så man slipper jäkta med att få rätt foder direkt

Lek i hagen nyss

Vilken lycka.. famnen full av valpisar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se