Direktlänk till inlägg 27 augusti 2018

Full rulle....

Av Jaxgård - Måndag 27 aug 13:04

Måndag morgon och det har varit fullrulle i vår valphage .... på Torsdag flyttar de första valparna och samtliga 10 får underbara hem och en av flickorna stannar ju kvar här hos oss i kenneln... hon blir garanterat lika underbar som hennes mamma Lilly...
Är såååå nöjd med hela kullen... jämna och vackra med samma frimodiga temperament.... vad kan man mera begära...
Idag chippning imorgon dr veterinär PUST hoppas de gillar att åka bil eller om öronproppar behövs hehee...
De håller på att avverka skog alldeles bakom valphagen men småttingarna bryr sig inte alls utan kollade bara nyfiket och killen som avverkade såg att jag hade valpar i famnen blev så betagen att han kom och gullade med dem och frågade oroligt om de blev skraja men det är ju helt lungt....

Från Agria får alla med en snuttefilt och febertermometer .. bra och ha.
Från Royal Canin får alla en puppybox med 2kg foder som de äter just nu en filt och presentkort på 150kr...
Bra och veta så man slipper jäkta med att få rätt foder direkt

Lek i hagen nyss

Vilken lycka.. famnen full av valpisar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 18 sept 19:41

Har varit med Shakira till stan idag och shoppat... hon har varit så duktig och klagade inte en endaste gång fast matte var till Ikea och allt ... efter det så fick hon komma ut på en promis och gissa hur poppis hon blev...ett helt gäng kom fram och ...

Av Jaxgård - Måndag 17 sept 18:20

Har städat och fejat hela dan och städat ut efter valphagen ute... tagit undan tält och tvättat allt så det känns så skönt och ha det gjort så att allt är rent och fint igen... Har knallat runt kvarteret med vovvarna och jag och Shakira var och häls...

Av Jaxgård - Söndag 16 sept 00:21

Efter en mycket trevlig dag så sitter jag framför teven och njuuuter... husse har gått och lagt sig ... Idag kom Sture Och Helen?e hit i sin husbil med Shakiras kullbror Bronco och vi har haft en underbar dag vid deras husbil och blivit bjudna på mi...

Av Jaxgård - Torsdag 13 sept 09:14

Ligger och slöar i soffan en stund före jobbet... Shakira är så duktig och har sovit andra natten i rad bredvid Elias utan att klaga förran vid 6 snåret och då var hon hungrig.. lika igår och var tvungen och gå ner och kolla om allt var ok men de bar...

Av Jaxgård - Måndag 10 sept 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrad...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se