Direktlänk till inlägg 31 augusti 2018

Sen kväll

Av Jaxgård - 31 augusti 2018 23:09

Här har det varit full fart senaste dagarna.. igår flyttade 6 av pojkarna till sina nya familjer och i morse flyttade även Bronco .....
Och på Söndag flyttar även en av pojkarna och en av flickorna .. snyft ... men måste ha gjort något bra här i livet iaf eftersom man har lyckats få sådana fantastiska kärleksfulla valpköpare till våra valpar igen... jag lovar... det värmet i hjärtat att de alla är så efterlängtade och älskade...

Nu är man ledig 1 vecka igen och imorgon ska matte husse ut på picknick med de 4 som är kvar ännu... de är lite fundersamma över var alla syskonen försvann såklart ...
kommer bilder på Söndag över våra nya lyckliga valpköpare...
Till er alla ... ha en underbar helg

Ni är vi bara 4 som är kvar... men vi har det så bra ... snart flyttar även vi utom lilla Shakira som ska stanna kvar här på kenneln hos husse o matte ... hett efterlängtad .... lite kuriosa om just henne... denna unga dam tar ingen skit från sina bröder

Här en annan underbar liten tjej och min stora kärlek.... mitt barnbarn Alicia 6 och en halv månad.. och har fått sina första små tänder som synes.. kram

Ute och busar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se