Direktlänk till inlägg 31 augusti 2018

Sen kväll

Av Jaxgård - Fredag 31 aug 23:09

Här har det varit full fart senaste dagarna.. igår flyttade 6 av pojkarna till sina nya familjer och i morse flyttade även Bronco .....
Och på Söndag flyttar även en av pojkarna och en av flickorna .. snyft ... men måste ha gjort något bra här i livet iaf eftersom man har lyckats få sådana fantastiska kärleksfulla valpköpare till våra valpar igen... jag lovar... det värmet i hjärtat att de alla är så efterlängtade och älskade...

Nu är man ledig 1 vecka igen och imorgon ska matte husse ut på picknick med de 4 som är kvar ännu... de är lite fundersamma över var alla syskonen försvann såklart ...
kommer bilder på Söndag över våra nya lyckliga valpköpare...
Till er alla ... ha en underbar helg

Ni är vi bara 4 som är kvar... men vi har det så bra ... snart flyttar även vi utom lilla Shakira som ska stanna kvar här på kenneln hos husse o matte ... hett efterlängtad .... lite kuriosa om just henne... denna unga dam tar ingen skit från sina bröder

Här en annan underbar liten tjej och min stora kärlek.... mitt barnbarn Alicia 6 och en halv månad.. och har fått sina första små tänder som synes.. kram

Ute och busar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 21 nov 18:11

Ville så gärna ha en svart pojke till Luna och nu har jag hittat honom.... han är Norsk Champion och heter Fieldwalley?s Edwin.... Kommer att bli perfekt och han finns hos Annuals kennel... Vi får se när damen behagar börjar löpa och troligen i Jan...

Av Jaxgård - Måndag 19 nov 22:56

Så är helgen slut och har varit ?Nanny? åt mitt barnbarn Alicia hela helgen hos dem.... min lilla Shakira blev överlycklig när matte kom hem igen och pysslar om henne ... Nu har vi en lugn och fin kväll hemma... eldar i kaminen och har lite tända lj...

Av Jaxgård - Fredag 16 nov 23:43

Är just nu barnvakt i 3 dagar åt lilla Alicia.... och det är fullt upp med en 9 månaders baby... och förresten .... har ju två babys och både den tvåbenta samt fyrbenta stoppar allt i munnen som de kommer åt.. idag har vi varit till Coopen och handla...

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig...

Av Jaxgård - Måndag 12 nov 08:28

Igår var vi på utställning i Rättvik igen då och det gick lika strålande för min Shakira(Country Looks Rich And Lovely) Hon blev Bästa valp med HP och senare i BIS ringen BEST IN SHOW för andra dagen i rad ... helt otroligt och bilen blev full med p...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se