Direktlänk till inlägg 31 augusti 2018

Sen kväll

Av Jaxgård - Fredag 31 aug 23:09

Här har det varit full fart senaste dagarna.. igår flyttade 6 av pojkarna till sina nya familjer och i morse flyttade även Bronco .....
Och på Söndag flyttar även en av pojkarna och en av flickorna .. snyft ... men måste ha gjort något bra här i livet iaf eftersom man har lyckats få sådana fantastiska kärleksfulla valpköpare till våra valpar igen... jag lovar... det värmet i hjärtat att de alla är så efterlängtade och älskade...

Nu är man ledig 1 vecka igen och imorgon ska matte husse ut på picknick med de 4 som är kvar ännu... de är lite fundersamma över var alla syskonen försvann såklart ...
kommer bilder på Söndag över våra nya lyckliga valpköpare...
Till er alla ... ha en underbar helg

Ni är vi bara 4 som är kvar... men vi har det så bra ... snart flyttar även vi utom lilla Shakira som ska stanna kvar här på kenneln hos husse o matte ... hett efterlängtad .... lite kuriosa om just henne... denna unga dam tar ingen skit från sina bröder

Här en annan underbar liten tjej och min stora kärlek.... mitt barnbarn Alicia 6 och en halv månad.. och har fått sina första små tänder som synes.. kram

Ute och busar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 18 sept 19:41

Har varit med Shakira till stan idag och shoppat... hon har varit så duktig och klagade inte en endaste gång fast matte var till Ikea och allt ... efter det så fick hon komma ut på en promis och gissa hur poppis hon blev...ett helt gäng kom fram och ...

Av Jaxgård - Måndag 17 sept 18:20

Har städat och fejat hela dan och städat ut efter valphagen ute... tagit undan tält och tvättat allt så det känns så skönt och ha det gjort så att allt är rent och fint igen... Har knallat runt kvarteret med vovvarna och jag och Shakira var och häls...

Av Jaxgård - Söndag 16 sept 00:21

Efter en mycket trevlig dag så sitter jag framför teven och njuuuter... husse har gått och lagt sig ... Idag kom Sture Och Helen?e hit i sin husbil med Shakiras kullbror Bronco och vi har haft en underbar dag vid deras husbil och blivit bjudna på mi...

Av Jaxgård - Torsdag 13 sept 09:14

Ligger och slöar i soffan en stund före jobbet... Shakira är så duktig och har sovit andra natten i rad bredvid Elias utan att klaga förran vid 6 snåret och då var hon hungrig.. lika igår och var tvungen och gå ner och kolla om allt var ok men de bar...

Av Jaxgård - Måndag 10 sept 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrad...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se