Direktlänk till inlägg 2 september 2018

Lugnt härhemma nu..

Av Jaxgård - Söndag 2 sept 15:38

Idag så flyttade 2 av valparna till sina nya familjer så nu är bara min valp samt en av pojkarna som flyttar nästa vecka kvar... de är lite förskräckta eftersom allt fler försvinner hela tiden men matte får trösta...
Har återigen hittat helt fantastiska kärleksfulla familjer och är både stolt och tacksam för att Lillys och Ponchos valpisar kommer att få det toppenbra och känns härligt att allesammans var ua vid besiktningen på precis allt..
LYCKA TILL allesammans med era nya familjemedlemmar...

Country LooK?s Red Hot Snapper
Albert har flyttat till Fam. Lars Erik Hugging i Furudal

Country Look?s RiseAns Shine
Lubbe har flyttat till Roger Arvidsson i Insjön

Country Look? Right In Time samt Country Look?s Run For President
Har flyttat till Ulf Sellberg och Marianne Nilsson i Borlänge
De har tidigare haft en hund från oss som hette Bamse och blev nästan 15 år

Country Look?s Rocking up North
Bronco har flyttat till Helen?e och Sture Strömberg i Borlänge
( de har haft 2 hundar från oss tidigare och deras Boss var från min allra första kull)

Country Look?s Rise The Sun
ROCKO har flyttat till Fam. Mats Olle?n i siljansnäs

Här några rader till lillmatte Erika för vet att du läser detta:
Det var ett stort nöje att träffa dig, så älskvärd och engagerad .. din mamma berättade att en hund stått på plats 1 i önskelistan i 5 År och du visade bilder på fina buren med alla leksaker ni skaffat.. din mamma sa att du till och ned provlegat i buren för att känna efter och skaffat fint halsband med Rockos namn på.. en ära att få sälja denna valp till dig din fine bror och familjen Lycka till nu fina du..

Country Look?s Read The Line
Har flyttat till
Jesper Djurström i Norrköping

Country Look?s Run Chico Run
Har flyttat till
Fam. Gunilla Westerlund i Huddinge

Country Look?s Rock on Shakira
Klara har flyttat till
Fam. Birgitta Emerius i Uppsala

Country Look?s Rich and Lovely
Denna söta lady stannar kvar här hos oss på kenneln och ska kallas för Shakira efter mattes idol den vackra sångerskan
Tack min finaste Lilly för denna gåva...
Det här är en tjej som är full of comfidence...
Har man nio bröder så gäller det att stå på sig... drog bröderna henne i örat eller svansen så fick de däng direkt hahaa ... den måste du spara tyckte lillhusse så du har lite att stå i tyckte han hmnnnnnnn


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Måndag 19 nov 22:56

Så är helgen slut och har varit ?Nanny? åt mitt barnbarn Alicia hela helgen hos dem.... min lilla Shakira blev överlycklig när matte kom hem igen och pysslar om henne ... Nu har vi en lugn och fin kväll hemma... eldar i kaminen och har lite tända lj...

Av Jaxgård - Fredag 16 nov 23:43

Är just nu barnvakt i 3 dagar åt lilla Alicia.... och det är fullt upp med en 9 månaders baby... och förresten .... har ju två babys och både den tvåbenta samt fyrbenta stoppar allt i munnen som de kommer åt.. idag har vi varit till Coopen och handla...

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig...

Av Jaxgård - Måndag 12 nov 08:28

Igår var vi på utställning i Rättvik igen då och det gick lika strålande för min Shakira(Country Looks Rich And Lovely) Hon blev Bästa valp med HP och senare i BIS ringen BEST IN SHOW för andra dagen i rad ... helt otroligt och bilen blev full med p...

Av Jaxgård - Lördag 10 nov 18:51

Idag har vi varit på utställning i Rättvik och det gick ju överförväntan för min lilla Shakira ... Hon blev BIR VALP först och senare under dagen BEST IN SHOW med massor av presenter ... så himla roligt Brossan Bronco var också med och blev 2 Bästa...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se