Direktlänk till inlägg 2 september 2018

Lugnt härhemma nu..

Av Jaxgård - Söndag 2 sept 15:38

Idag så flyttade 2 av valparna till sina nya familjer så nu är bara min valp samt en av pojkarna som flyttar nästa vecka kvar... de är lite förskräckta eftersom allt fler försvinner hela tiden men matte får trösta...
Har återigen hittat helt fantastiska kärleksfulla familjer och är både stolt och tacksam för att Lillys och Ponchos valpisar kommer att få det toppenbra och känns härligt att allesammans var ua vid besiktningen på precis allt..
LYCKA TILL allesammans med era nya familjemedlemmar...

Country LooK?s Red Hot Snapper
Albert har flyttat till Fam. Lars Erik Hugging i Furudal

Country Look?s RiseAns Shine
Lubbe har flyttat till Roger Arvidsson i Insjön

Country Look? Right In Time samt Country Look?s Run For President
Har flyttat till Ulf Sellberg och Marianne Nilsson i Borlänge
De har tidigare haft en hund från oss som hette Bamse och blev nästan 15 år

Country Look?s Rocking up North
Bronco har flyttat till Helen?e och Sture Strömberg i Borlänge
( de har haft 2 hundar från oss tidigare och deras Boss var från min allra första kull)

Country Look?s Rise The Sun
ROCKO har flyttat till Fam. Mats Olle?n i siljansnäs

Här några rader till lillmatte Erika för vet att du läser detta:
Det var ett stort nöje att träffa dig, så älskvärd och engagerad .. din mamma berättade att en hund stått på plats 1 i önskelistan i 5 År och du visade bilder på fina buren med alla leksaker ni skaffat.. din mamma sa att du till och ned provlegat i buren för att känna efter och skaffat fint halsband med Rockos namn på.. en ära att få sälja denna valp till dig din fine bror och familjen Lycka till nu fina du..

Country Look?s Read The Line
Har flyttat till
Jesper Djurström i Norrköping

Country Look?s Run Chico Run
Har flyttat till
Fam. Gunilla Westerlund i Huddinge

Country Look?s Rock on Shakira
Klara har flyttat till
Fam. Birgitta Emerius i Uppsala

Country Look?s Rich and Lovely
Denna söta lady stannar kvar här hos oss på kenneln och ska kallas för Shakira efter mattes idol den vackra sångerskan
Tack min finaste Lilly för denna gåva...
Det här är en tjej som är full of comfidence...
Har man nio bröder så gäller det att stå på sig... drog bröderna henne i örat eller svansen så fick de däng direkt hahaa ... den måste du spara tyckte lillhusse så du har lite att stå i tyckte han hmnnnnnnn


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 18 sept 19:41

Har varit med Shakira till stan idag och shoppat... hon har varit så duktig och klagade inte en endaste gång fast matte var till Ikea och allt ... efter det så fick hon komma ut på en promis och gissa hur poppis hon blev...ett helt gäng kom fram och ...

Av Jaxgård - Måndag 17 sept 18:20

Har städat och fejat hela dan och städat ut efter valphagen ute... tagit undan tält och tvättat allt så det känns så skönt och ha det gjort så att allt är rent och fint igen... Har knallat runt kvarteret med vovvarna och jag och Shakira var och häls...

Av Jaxgård - Söndag 16 sept 00:21

Efter en mycket trevlig dag så sitter jag framför teven och njuuuter... husse har gått och lagt sig ... Idag kom Sture Och Helen?e hit i sin husbil med Shakiras kullbror Bronco och vi har haft en underbar dag vid deras husbil och blivit bjudna på mi...

Av Jaxgård - Torsdag 13 sept 09:14

Ligger och slöar i soffan en stund före jobbet... Shakira är så duktig och har sovit andra natten i rad bredvid Elias utan att klaga förran vid 6 snåret och då var hon hungrig.. lika igår och var tvungen och gå ner och kolla om allt var ok men de bar...

Av Jaxgård - Måndag 10 sept 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrad...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se