Direktlänk till inlägg 10 september 2018

Ledig igen...

Av Jaxgård - Måndag 10 sept 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrade när jag kom hem igår ...Lillys gåva till oss...
Annars håller jag på att ordna med vår semesterresa till Thailand... bokade just 2 nätter i Bangkok alldeles vid floden och sen hela December ska vi bo på vårt favvo hotel i December..till nyår blir det Koh Chang och efter det tar man dan som den kommer Hmnnnnnnn underbart .. hem igen i slutet av Januari för då åker vår son med familj dit i 6 veckor... tur att vi har världens bästa hundvakter i min bror o Marie som ställt upp i många många år och älskar att bo här med vovvarna... guld värda
Nu ska husse och jag bada bastu... Shakira har somnat vid mina fötter... älskade tjej..

Kommer lite diverse bilder på kullen

På promis.. nytagen bild

Denna bild har jag lagt in på FB

Vem är denna lilla prinsessa då... mitt barnbarn Alicia så nu har jag två bebisar.. en tvåbent... en fyrbent

Får man presentera LOKE
Han är från Lillys och Ponchos kull från förra året...och alltså storebror till årets kull
En mycket vacker gosse och högt älskad av sin familj i Lindesberg

Kanske jag berättar hemligheten någon gång hur man lyckas få 11 valpar att stå blickstilla ..... det ni

Mamma Lilly med de små

Här var vi bara några dagar gamla
Duktig mamma

Min vackra Lilly

Vi älskar dig finaste Shakira

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Jaxgård - Tisdag 18 sept 19:41

Har varit med Shakira till stan idag och shoppat... hon har varit så duktig och klagade inte en endaste gång fast matte var till Ikea och allt ... efter det så fick hon komma ut på en promis och gissa hur poppis hon blev...ett helt gäng kom fram och ...

Av Jaxgård - Måndag 17 sept 18:20

Har städat och fejat hela dan och städat ut efter valphagen ute... tagit undan tält och tvättat allt så det känns så skönt och ha det gjort så att allt är rent och fint igen... Har knallat runt kvarteret med vovvarna och jag och Shakira var och häls...

Av Jaxgård - Söndag 16 sept 00:21

Efter en mycket trevlig dag så sitter jag framför teven och njuuuter... husse har gått och lagt sig ... Idag kom Sture Och Helen?e hit i sin husbil med Shakiras kullbror Bronco och vi har haft en underbar dag vid deras husbil och blivit bjudna på mi...

Av Jaxgård - Torsdag 13 sept 09:14

Ligger och slöar i soffan en stund före jobbet... Shakira är så duktig och har sovit andra natten i rad bredvid Elias utan att klaga förran vid 6 snåret och då var hon hungrig.. lika igår och var tvungen och gå ner och kolla om allt var ok men de bar...

Av Jaxgård - Lördag 8 sept 09:32

Idag så flyttade även sista pojken till sin nya familj och Shakira saknar honom så klart.... Idag ska jag jobba men husse blir hemma och sköter om vår lilla flicka med hennes morfar Elias Marie och matte ute och går med Shakira och Lukas med deras ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se