Direktlänk till inlägg 10 september 2018

Ledig igen...

Av Jaxgård - 10 september 2018 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrade när jag kom hem igår ...Lillys gåva till oss...
Annars håller jag på att ordna med vår semesterresa till Thailand... bokade just 2 nätter i Bangkok alldeles vid floden och sen hela December ska vi bo på vårt favvo hotel i December..till nyår blir det Koh Chang och efter det tar man dan som den kommer Hmnnnnnnn underbart .. hem igen i slutet av Januari för då åker vår son med familj dit i 6 veckor... tur att vi har världens bästa hundvakter i min bror o Marie som ställt upp i många många år och älskar att bo här med vovvarna... guld värda
Nu ska husse och jag bada bastu... Shakira har somnat vid mina fötter... älskade tjej..

Kommer lite diverse bilder på kullen

På promis.. nytagen bild

Denna bild har jag lagt in på FB

Vem är denna lilla prinsessa då... mitt barnbarn Alicia så nu har jag två bebisar.. en tvåbent... en fyrbent

Får man presentera LOKE
Han är från Lillys och Ponchos kull från förra året...och alltså storebror till årets kull
En mycket vacker gosse och högt älskad av sin familj i Lindesberg

Kanske jag berättar hemligheten någon gång hur man lyckas få 11 valpar att stå blickstilla ..... det ni

Mamma Lilly med de små

Här var vi bara några dagar gamla
Duktig mamma

Min vackra Lilly

Vi älskar dig finaste Shakira

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Jaxgård - Onsdag 16 jan 11:52

Om ni någonsin kommer till Pattaya och Mikes Shopping Mall så måste man bara besöka den Japanska ansiktsmassagen med Ånga som är helt fantastisk ... man känner sig minst 10 år yngre och huden blir len som sammet... har besökt den här salongen i minst...

Av Jaxgård - Söndag 13 jan 04:43

Igår tog vi färjan över till Koh Lan för andra gången på denna resa och den här gången bokade jag 2 hotellnätter på ett mysigt hotel vid hamnen... här finns inga bilar förutom flaktaxi utan alla åker moppe mellan alla fina beachar... idag är vi på hu...

Av Jaxgård - Fredag 11 jan 05:18

Monica meddelade att min fodertik Luna började löpa i Onsdags och ska paras senare... kanske jag själv hinner hem när det är dags annars har ju Monica lovat att åka med henne till Annuals kennel... Bra och veta för er som är intresserade av en valp ...

Av Jaxgård - Tisdag 8 jan 18:59

Sitter just nu på balkongen och njuter efter en utflykt till Pattaya och Walkingstreet... herrejesus vilket liv det är där med folk från världens alla hörn och det är mer folk nu än vid jultiden tycker jag... husse har slocknat in men jag sitter här ...

Av Jaxgård - Måndag 7 jan 02:20

I förrgår så kom vi hem hit till vårt longstay hotel igen då efter en underbar vecka i Koh Chang.... toppenväder och ett helt perfekt hotel alldeles vid beachen... som tur var så var vi ju på rätt sida så stormen märkte vi ju inte av som dragit fram ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se