Direktlänk till inlägg 10 september 2018

Ledig igen...

Av Jaxgård - Måndag 10 sept 18:20

Har haft en härlig lugn dag efter att ha jobbat i 3 dagar... Lilla Shakira har fullkomligt funnit husses hjärta också och hon är ju cool och självgående så både husse och lillhusse är full av beundran över denna duktiga tjej... de var helt begaistrade när jag kom hem igår ...Lillys gåva till oss...
Annars håller jag på att ordna med vår semesterresa till Thailand... bokade just 2 nätter i Bangkok alldeles vid floden och sen hela December ska vi bo på vårt favvo hotel i December..till nyår blir det Koh Chang och efter det tar man dan som den kommer Hmnnnnnnn underbart .. hem igen i slutet av Januari för då åker vår son med familj dit i 6 veckor... tur att vi har världens bästa hundvakter i min bror o Marie som ställt upp i många många år och älskar att bo här med vovvarna... guld värda
Nu ska husse och jag bada bastu... Shakira har somnat vid mina fötter... älskade tjej..

Kommer lite diverse bilder på kullen

På promis.. nytagen bild

Denna bild har jag lagt in på FB

Vem är denna lilla prinsessa då... mitt barnbarn Alicia så nu har jag två bebisar.. en tvåbent... en fyrbent

Får man presentera LOKE
Han är från Lillys och Ponchos kull från förra året...och alltså storebror till årets kull
En mycket vacker gosse och högt älskad av sin familj i Lindesberg

Kanske jag berättar hemligheten någon gång hur man lyckas få 11 valpar att stå blickstilla ..... det ni

Mamma Lilly med de små

Här var vi bara några dagar gamla
Duktig mamma

Min vackra Lilly

Vi älskar dig finaste Shakira

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Jaxgård - Måndag 19 nov 22:56

Så är helgen slut och har varit ?Nanny? åt mitt barnbarn Alicia hela helgen hos dem.... min lilla Shakira blev överlycklig när matte kom hem igen och pysslar om henne ... Nu har vi en lugn och fin kväll hemma... eldar i kaminen och har lite tända lj...

Av Jaxgård - Fredag 16 nov 23:43

Är just nu barnvakt i 3 dagar åt lilla Alicia.... och det är fullt upp med en 9 månaders baby... och förresten .... har ju två babys och både den tvåbenta samt fyrbenta stoppar allt i munnen som de kommer åt.. idag har vi varit till Coopen och handla...

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig...

Av Jaxgård - Måndag 12 nov 08:28

Igår var vi på utställning i Rättvik igen då och det gick lika strålande för min Shakira(Country Looks Rich And Lovely) Hon blev Bästa valp med HP och senare i BIS ringen BEST IN SHOW för andra dagen i rad ... helt otroligt och bilen blev full med p...

Av Jaxgård - Lördag 10 nov 18:51

Idag har vi varit på utställning i Rättvik och det gick ju överförväntan för min lilla Shakira ... Hon blev BIR VALP först och senare under dagen BEST IN SHOW med massor av presenter ... så himla roligt Brossan Bronco var också med och blev 2 Bästa...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se