Direktlänk till inlägg 29 september 2018

Lördag kväll..

Av Jaxgård - Lördag 29 sept 20:16

Efter en dag med full fart härhemma så har vi eldat i kaminen och tänt lite ljus... Shakira gör sitt bästa av att terrorisera Elias och bjäbbar och har sig och anfaller honom och båda verkar tycka det är lika roligt...hmnnnn
Hon är en otrolig tjej med gott rsjälvförtroende... sover hela nätterna utan att ett enda pip höres och jag lovar.. denna dam har en stark pipa ..hörs när hon försöker få fart på morfar...
Annars har man målat trappen till övervåningen idag och husse och lillhusse bytte taket på terassen och gissa vad mycket lort som ramlade ner men nu är allt städat och fint igen...
Ha en fortsatt fin helg allihopa

Bästa vänner numera. Shakira och morfar Elias leker

Bild från igår
Alicia på shopping i kupolen kram

Bild på Shakiras bror Bronco jag fick igår av matte Helen

Lilly med sina små

Lilly kollar när hennes bebisar leker

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Måndag 19 nov 22:56

Så är helgen slut och har varit ?Nanny? åt mitt barnbarn Alicia hela helgen hos dem.... min lilla Shakira blev överlycklig när matte kom hem igen och pysslar om henne ... Nu har vi en lugn och fin kväll hemma... eldar i kaminen och har lite tända lj...

Av Jaxgård - Fredag 16 nov 23:43

Är just nu barnvakt i 3 dagar åt lilla Alicia.... och det är fullt upp med en 9 månaders baby... och förresten .... har ju två babys och både den tvåbenta samt fyrbenta stoppar allt i munnen som de kommer åt.. idag har vi varit till Coopen och handla...

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig...

Av Jaxgård - Måndag 12 nov 08:28

Igår var vi på utställning i Rättvik igen då och det gick lika strålande för min Shakira(Country Looks Rich And Lovely) Hon blev Bästa valp med HP och senare i BIS ringen BEST IN SHOW för andra dagen i rad ... helt otroligt och bilen blev full med p...

Av Jaxgård - Lördag 10 nov 18:51

Idag har vi varit på utställning i Rättvik och det gick ju överförväntan för min lilla Shakira ... Hon blev BIR VALP först och senare under dagen BEST IN SHOW med massor av presenter ... så himla roligt Brossan Bronco var också med och blev 2 Bästa...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se