Direktlänk till inlägg 29 september 2018

Lördag kväll..

Av Jaxgård - 29 september 2018 20:16

Efter en dag med full fart härhemma så har vi eldat i kaminen och tänt lite ljus... Shakira gör sitt bästa av att terrorisera Elias och bjäbbar och har sig och anfaller honom och båda verkar tycka det är lika roligt...hmnnnn
Hon är en otrolig tjej med gott rsjälvförtroende... sover hela nätterna utan att ett enda pip höres och jag lovar.. denna dam har en stark pipa ..hörs när hon försöker få fart på morfar...
Annars har man målat trappen till övervåningen idag och husse och lillhusse bytte taket på terassen och gissa vad mycket lort som ramlade ner men nu är allt städat och fint igen...
Ha en fortsatt fin helg allihopa

Bästa vänner numera. Shakira och morfar Elias leker

Bild från igår
Alicia på shopping i kupolen kram

Bild på Shakiras bror Bronco jag fick igår av matte Helen

Lilly med sina små

Lilly kollar när hennes bebisar leker

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 16 jan 11:52

Om ni någonsin kommer till Pattaya och Mikes Shopping Mall så måste man bara besöka den Japanska ansiktsmassagen med Ånga som är helt fantastisk ... man känner sig minst 10 år yngre och huden blir len som sammet... har besökt den här salongen i minst...

Av Jaxgård - Söndag 13 jan 04:43

Igår tog vi färjan över till Koh Lan för andra gången på denna resa och den här gången bokade jag 2 hotellnätter på ett mysigt hotel vid hamnen... här finns inga bilar förutom flaktaxi utan alla åker moppe mellan alla fina beachar... idag är vi på hu...

Av Jaxgård - Fredag 11 jan 05:18

Monica meddelade att min fodertik Luna började löpa i Onsdags och ska paras senare... kanske jag själv hinner hem när det är dags annars har ju Monica lovat att åka med henne till Annuals kennel... Bra och veta för er som är intresserade av en valp ...

Av Jaxgård - Tisdag 8 jan 18:59

Sitter just nu på balkongen och njuter efter en utflykt till Pattaya och Walkingstreet... herrejesus vilket liv det är där med folk från världens alla hörn och det är mer folk nu än vid jultiden tycker jag... husse har slocknat in men jag sitter här ...

Av Jaxgård - Måndag 7 jan 02:20

I förrgår så kom vi hem hit till vårt longstay hotel igen då efter en underbar vecka i Koh Chang.... toppenväder och ett helt perfekt hotel alldeles vid beachen... som tur var så var vi ju på rätt sida så stormen märkte vi ju inte av som dragit fram ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se