Direktlänk till inlägg 17 oktober 2018

Hemma igen...

Av Jaxgård - Onsdag 17 okt 18:17

Efter kryssningen till Helsinki så är man hemma igen med vovvarna som har haft det så bra härhemma med vår bästaste hundvakt Marie....
Shakira var så glad när matte kom hem igen och idag har vi tränat på att stå fint då jag anmält unga fröken till sin första utställning i November och även Pärlan ska med... spännande...

Lite bilder från Helsinki och vi hade tur med vädret också och mycket god mat...

Alicia skötte sig finfint hela tiden och Nans syster och föräldrar tyckte allt var så spännande

Lilla Shakira var glad över att matte var hemma igen

Så här såg det ut på vår skönhetssalong häromdan här i Holmtjärn
Jag och min gode vän Marita var FÖRSÖKSKANINER när Nans syrra tränade på att göra ögonfransar på mig och Olivia på Marita.. allt med Nans övervakning... gäsp.. både jag och Marita somnade för det tog typ 3 timmar men roligt hade vi i allafall.. huset fullt av folk som kom och kollade...Olivia klarade sitt certifikat... säger det igen... jag har världens bästa sonhustru... oj vad poppis och vad duktig hon är och bjöd oss alla 8 pers på kryssningen... all kärlek.. men på Fredag åker Nans mor o far o syster hem till Thailand igen,.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Måndag 19 nov 22:56

Så är helgen slut och har varit ?Nanny? åt mitt barnbarn Alicia hela helgen hos dem.... min lilla Shakira blev överlycklig när matte kom hem igen och pysslar om henne ... Nu har vi en lugn och fin kväll hemma... eldar i kaminen och har lite tända lj...

Av Jaxgård - Fredag 16 nov 23:43

Är just nu barnvakt i 3 dagar åt lilla Alicia.... och det är fullt upp med en 9 månaders baby... och förresten .... har ju två babys och både den tvåbenta samt fyrbenta stoppar allt i munnen som de kommer åt.. idag har vi varit till Coopen och handla...

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig...

Av Jaxgård - Måndag 12 nov 08:28

Igår var vi på utställning i Rättvik igen då och det gick lika strålande för min Shakira(Country Looks Rich And Lovely) Hon blev Bästa valp med HP och senare i BIS ringen BEST IN SHOW för andra dagen i rad ... helt otroligt och bilen blev full med p...

Av Jaxgård - Lördag 10 nov 18:51

Idag har vi varit på utställning i Rättvik och det gick ju överförväntan för min lilla Shakira ... Hon blev BIR VALP först och senare under dagen BEST IN SHOW med massor av presenter ... så himla roligt Brossan Bronco var också med och blev 2 Bästa...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se