Direktlänk till inlägg 17 oktober 2018

Hemma igen...

Av Jaxgård - 17 oktober 2018 18:17

Efter kryssningen till Helsinki så är man hemma igen med vovvarna som har haft det så bra härhemma med vår bästaste hundvakt Marie....
Shakira var så glad när matte kom hem igen och idag har vi tränat på att stå fint då jag anmält unga fröken till sin första utställning i November och även Pärlan ska med... spännande...

Lite bilder från Helsinki och vi hade tur med vädret också och mycket god mat...

Alicia skötte sig finfint hela tiden och Nans syster och föräldrar tyckte allt var så spännande

Lilla Shakira var glad över att matte var hemma igen

Så här såg det ut på vår skönhetssalong häromdan här i Holmtjärn
Jag och min gode vän Marita var FÖRSÖKSKANINER när Nans syrra tränade på att göra ögonfransar på mig och Olivia på Marita.. allt med Nans övervakning... gäsp.. både jag och Marita somnade för det tog typ 3 timmar men roligt hade vi i allafall.. huset fullt av folk som kom och kollade...Olivia klarade sitt certifikat... säger det igen... jag har världens bästa sonhustru... oj vad poppis och vad duktig hon är och bjöd oss alla 8 pers på kryssningen... all kärlek.. men på Fredag åker Nans mor o far o syster hem till Thailand igen,.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 16 jan 11:52

Om ni någonsin kommer till Pattaya och Mikes Shopping Mall så måste man bara besöka den Japanska ansiktsmassagen med Ånga som är helt fantastisk ... man känner sig minst 10 år yngre och huden blir len som sammet... har besökt den här salongen i minst...

Av Jaxgård - Söndag 13 jan 04:43

Igår tog vi färjan över till Koh Lan för andra gången på denna resa och den här gången bokade jag 2 hotellnätter på ett mysigt hotel vid hamnen... här finns inga bilar förutom flaktaxi utan alla åker moppe mellan alla fina beachar... idag är vi på hu...

Av Jaxgård - Fredag 11 jan 05:18

Monica meddelade att min fodertik Luna började löpa i Onsdags och ska paras senare... kanske jag själv hinner hem när det är dags annars har ju Monica lovat att åka med henne till Annuals kennel... Bra och veta för er som är intresserade av en valp ...

Av Jaxgård - Tisdag 8 jan 18:59

Sitter just nu på balkongen och njuter efter en utflykt till Pattaya och Walkingstreet... herrejesus vilket liv det är där med folk från världens alla hörn och det är mer folk nu än vid jultiden tycker jag... husse har slocknat in men jag sitter här ...

Av Jaxgård - Måndag 7 jan 02:20

I förrgår så kom vi hem hit till vårt longstay hotel igen då efter en underbar vecka i Koh Chang.... toppenväder och ett helt perfekt hotel alldeles vid beachen... som tur var så var vi ju på rätt sida så stormen märkte vi ju inte av som dragit fram ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se