Direktlänk till inlägg 17 oktober 2018

Hemma igen...

Av Jaxgård - 17 oktober 2018 18:17

Efter kryssningen till Helsinki så är man hemma igen med vovvarna som har haft det så bra härhemma med vår bästaste hundvakt Marie....
Shakira var så glad när matte kom hem igen och idag har vi tränat på att stå fint då jag anmält unga fröken till sin första utställning i November och även Pärlan ska med... spännande...

Lite bilder från Helsinki och vi hade tur med vädret också och mycket god mat...

Alicia skötte sig finfint hela tiden och Nans syster och föräldrar tyckte allt var så spännande

Lilla Shakira var glad över att matte var hemma igen

Så här såg det ut på vår skönhetssalong häromdan här i Holmtjärn
Jag och min gode vän Marita var FÖRSÖKSKANINER när Nans syrra tränade på att göra ögonfransar på mig och Olivia på Marita.. allt med Nans övervakning... gäsp.. både jag och Marita somnade för det tog typ 3 timmar men roligt hade vi i allafall.. huset fullt av folk som kom och kollade...Olivia klarade sitt certifikat... säger det igen... jag har världens bästa sonhustru... oj vad poppis och vad duktig hon är och bjöd oss alla 8 pers på kryssningen... all kärlek.. men på Fredag åker Nans mor o far o syster hem till Thailand igen,.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se