Direktlänk till inlägg 24 oktober 2018

Onsdag kväll i Holmtjärn...

Av Jaxgård - 24 oktober 2018 22:58

Allt verkar gå bra med vår son Victor så nu börjar man kunna andas igen... var barnvakt igår på förmiddan och tog sedan tåget till Uppsala för de skulle checka upp mina gråstarr operationer och kan man tänka sig... fick 100 procent syn på båda ögonen.. yipeee.. tur att det finns reservdelar....

Nu jobb i 2 dar till och sen ledig vecka igen.... bara 11 skift kvar att jobba i mitt arbetsliv och sen,,,,,,, gör jag bara vad jag vill resten av livet. Yipeeee
Känns befriande och ser nu framemot våra 7 veckor i Thailand...
Den 27 Nov till Hotel jag bokat på Arlanda.. sen direkt flyg till Bangkok med Thai där jag först bokat ett mysigt hotel vid floden så man kan sitta på balkongen på kvällarna och kolla på alla båtar och folk innan vi drar vidare till vårt Hotel i Jomtien som vi älskar hela December och till nyår hittade jag ett mysigt hotel vid beachen i Koh Chang sen får man se... det är bara för husse att hänga på hehee..,
Kommer såklart att sakna vovvarna men vår gode vän Marie som varit vår hundvakt i många år flyttar ju hem till oss och ser efter våra fyrfotavänner med min bror Putte.. och lillhusse med familj bor ju bara 100 m från oss.. tur att alla älskar vårt Holmtjärn
Husse klarar inte längre av kylan så för hans bästa måste vi till värmen ...
Ha en fin kväll

Med vovvarna vid vår brygga

Stackars Elias har denna lilla huggorm kring halsen hela tiden.. morfar är tålig

På promis med familjen

Barnvakt igår till en glad tjej

Kvällsmys nyss med Shakira Lillysdotter

Shakiras vackra kullsyster Klara

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se