Direktlänk till inlägg 24 oktober 2018

Onsdag kväll i Holmtjärn...

Av Jaxgård - Onsdag 24 okt 22:58

Allt verkar gå bra med vår son Victor så nu börjar man kunna andas igen... var barnvakt igår på förmiddan och tog sedan tåget till Uppsala för de skulle checka upp mina gråstarr operationer och kan man tänka sig... fick 100 procent syn på båda ögonen.. yipeee.. tur att det finns reservdelar....

Nu jobb i 2 dar till och sen ledig vecka igen.... bara 11 skift kvar att jobba i mitt arbetsliv och sen,,,,,,, gör jag bara vad jag vill resten av livet. Yipeeee
Känns befriande och ser nu framemot våra 7 veckor i Thailand...
Den 27 Nov till Hotel jag bokat på Arlanda.. sen direkt flyg till Bangkok med Thai där jag först bokat ett mysigt hotel vid floden så man kan sitta på balkongen på kvällarna och kolla på alla båtar och folk innan vi drar vidare till vårt Hotel i Jomtien som vi älskar hela December och till nyår hittade jag ett mysigt hotel vid beachen i Koh Chang sen får man se... det är bara för husse att hänga på hehee..,
Kommer såklart att sakna vovvarna men vår gode vän Marie som varit vår hundvakt i många år flyttar ju hem till oss och ser efter våra fyrfotavänner med min bror Putte.. och lillhusse med familj bor ju bara 100 m från oss.. tur att alla älskar vårt Holmtjärn
Husse klarar inte längre av kylan så för hans bästa måste vi till värmen ...
Ha en fin kväll

Med vovvarna vid vår brygga

Stackars Elias har denna lilla huggorm kring halsen hela tiden.. morfar är tålig

På promis med familjen

Barnvakt igår till en glad tjej

Kvällsmys nyss med Shakira Lillysdotter

Shakiras vackra kullsyster Klara

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se