Direktlänk till inlägg 28 oktober 2018

Vacker höstdag....

Av Jaxgård - 28 oktober 2018 09:23

Man vaknade till en kall men vacker höstdag och ska snart knalla upp till min son med familj och vara nanny åt mitt barnbarn idag igen... var där hela dan igår också då Nan hade 3 tjejer ända från Malmö som skulle göra både permanenta ögonbryn, eyeliner o läppar ... pust.. tog hela dan och idag är hon lärarinna och ska lära en tjej och göra vackra ögonbryn... Min son som nu mår toppenbra får ju inte lyfta något ännu så därför kommer farmor...
Har ledig vecka nu.. skööönt
Ska träna Shakira inför sin första utställning .. ladyn mår toppenbra och är ett praktexempel vilken duktig valp... harmonisk balanserad och sover tryggt hela nätterna utan att ett pip hörs. ...men stackars Elias terroriserar hon hela tiden men han verkar älska det och de är det bästaste av vänner... finaste

Best friends

Mattes älskling

Man var väl barnvakt igår.. hon skrattade så hon kiknade när jag drog runt henne i sin leklåda

Ovan Lilly med sina bebisar.. bästa mamman någonsin

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se