Direktlänk till inlägg 28 oktober 2018

Vacker höstdag....

Av Jaxgård - Söndag 28 okt 09:23

Man vaknade till en kall men vacker höstdag och ska snart knalla upp till min son med familj och vara nanny åt mitt barnbarn idag igen... var där hela dan igår också då Nan hade 3 tjejer ända från Malmö som skulle göra både permanenta ögonbryn, eyeliner o läppar ... pust.. tog hela dan och idag är hon lärarinna och ska lära en tjej och göra vackra ögonbryn... Min son som nu mår toppenbra får ju inte lyfta något ännu så därför kommer farmor...
Har ledig vecka nu.. skööönt
Ska träna Shakira inför sin första utställning .. ladyn mår toppenbra och är ett praktexempel vilken duktig valp... harmonisk balanserad och sover tryggt hela nätterna utan att ett pip hörs. ...men stackars Elias terroriserar hon hela tiden men han verkar älska det och de är det bästaste av vänner... finaste

Best friends

Mattes älskling

Man var väl barnvakt igår.. hon skrattade så hon kiknade när jag drog runt henne i sin leklåda

Ovan Lilly med sina bebisar.. bästa mamman någonsin

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se