Direktlänk till inlägg 3 november 2018

Snart jobbet igen då..

Av Jaxgård - Lördag 3 nov 09:07

Snart fyller Shakira 4 mån och idag skippar vi middagsmålet så nu äter lilla fröken bara 3 gånger om dan och tror vi kör på 3 1/2 dl per mål. Hmnnnnn tror det blir bra så länge.
Hon rullar runt med sin aktivitetsboll som jag lagt godis i just nu och för ett herrans liv men hon tycker det är så kul när det ramlar ut godsaker ur den.., vi har nyss gått runt kvarteret men det är tomt hos grannen ...alltså vår son med Fam.. de har tagit in på Hotel nära goda vänner i Gävle trakten och Nan ska jobba .. många som vill bli vackra i hennes lilla salong.
Just nu leker Shakira med Elias så högljutt så man kanske ska ha öronproppar heheeee
Men kul har de..
Ha en toppenhelg allihopa

Nytagen bild på Shakira... min solstråle... så duktig och fin på alla vis... alltid glad

Bästa vännerna

Min stora kärlek Alicia 8 mån
Har varit Nanny varje dag senaste veckan
Hon är så rolig denna lilla tjej

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se