Direktlänk till inlägg 7 november 2018

Shakira Shakira...

Av Jaxgård - 7 november 2018 21:46

Nu bara 2 dar kvar att jobba och sen gör man bara det man vill resten av livet... känns lite konstigt men spännande och vilken tur att man har fått världens ljuvligaste barnbarn att pyssla om och sen har man ju lilla Shakira Lillysdotter.. en ljuvlig liten varelse och hennes stackars morfar Elias som har den lille terroristen hängande efter sig hela tiden... men... ser att de älskar varandra och Elias är Sååå tålmodig pojken min..

Ska göra en andel till jobbet på V 75 i helgen som ska heta Shakira ... är ju multi jackpot i helgen och nu ska kulorna inhämtas hehee...
Förresten...hände något kul på jobbet idag...
Det kom fram ett par trevliga tjejer som berättade att de brukade läsa min blogg hela tiden och de visste allt om mina vovvar och vi pratade om mina vovvar och allt som hänt och de var nyfikna på min nästa kull och när den skulle bli av .. det fantastiska var att de var ända från Västerås..., och nu får vi aldrig träffa dig här igen då sa de... men lugn... efter vår Thailandsresa kommer jag att extraknäcka på mitt älskade jobb igen då och då när det passar just mig... och tjejer om ni läser det här... blev glatt överraskad och kram på er.. så kul att ni uppskattar min blogg och våra vovvar...
Ha en fin kväll allihopa

Nytagen bild på Shakira och matte som just kommit hem från jobbet

Min halvfodertik Luna som jag hälsade på i Grängshammar i förrgår
Dotter till Lotta och Elias född 2016

Idag hälsade jag på Bronco...
Shakiras kullbror

Det finaste som finns ... vår son Victor

Igår kväll blev det bastubad med husse.. fint att fortfarande kunna sitta på terassen och kyla av sig fast det är November..
Det kallar jag livskvalité ...

Dessa vackra pojkar är Shakiras kullbrossor
Bruno och Bosse som bor hos Ulf o Marianne här i Borlänge

Bästa vännerna

Lilly med sina nyfödda valpar...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se