Direktlänk till inlägg 7 november 2018

Shakira Shakira...

Av Jaxgård - Onsdag 7 nov 21:46

Nu bara 2 dar kvar att jobba och sen gör man bara det man vill resten av livet... känns lite konstigt men spännande och vilken tur att man har fått världens ljuvligaste barnbarn att pyssla om och sen har man ju lilla Shakira Lillysdotter.. en ljuvlig liten varelse och hennes stackars morfar Elias som har den lille terroristen hängande efter sig hela tiden... men... ser att de älskar varandra och Elias är Sååå tålmodig pojken min..

Ska göra en andel till jobbet på V 75 i helgen som ska heta Shakira ... är ju multi jackpot i helgen och nu ska kulorna inhämtas hehee...
Förresten...hände något kul på jobbet idag...
Det kom fram ett par trevliga tjejer som berättade att de brukade läsa min blogg hela tiden och de visste allt om mina vovvar och vi pratade om mina vovvar och allt som hänt och de var nyfikna på min nästa kull och när den skulle bli av .. det fantastiska var att de var ända från Västerås..., och nu får vi aldrig träffa dig här igen då sa de... men lugn... efter vår Thailandsresa kommer jag att extraknäcka på mitt älskade jobb igen då och då när det passar just mig... och tjejer om ni läser det här... blev glatt överraskad och kram på er.. så kul att ni uppskattar min blogg och våra vovvar...
Ha en fin kväll allihopa

Nytagen bild på Shakira och matte som just kommit hem från jobbet

Min halvfodertik Luna som jag hälsade på i Grängshammar i förrgår
Dotter till Lotta och Elias född 2016

Idag hälsade jag på Bronco...
Shakiras kullbror

Det finaste som finns ... vår son Victor

Igår kväll blev det bastubad med husse.. fint att fortfarande kunna sitta på terassen och kyla av sig fast det är November..
Det kallar jag livskvalité ...

Dessa vackra pojkar är Shakiras kullbrossor
Bruno och Bosse som bor hos Ulf o Marianne här i Borlänge

Bästa vännerna

Lilly med sina nyfödda valpar...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se