Direktlänk till inlägg 9 november 2018

Sista dagen...

Av Jaxgård - 9 november 2018 09:51

Klockan är 09.30 och förbereder inför min sista arbetsdag .... känns lite vemodigt då jag älskar mitt jobb i spelhörnan och alla mina stamkunder som troget köpt alla mina V75 andelar vecka efter vecka ... men... samtidigt är det befriande att kunna göra precis vad man vill resten av livet...och man har fullt upp för om 3 veckor bär det ju av till Thailand i nästan 2 månader ... får väl sitta på stranden i värmen och meditera heheee...
Ikväll bjudna till vår son med familj på sukiyaki igen.... hmnnnnn nu gäller det att njuta av livet.
En glad PENSIONÄR just nu men kommer nog att jobba lite extra då och då nästa år...

Shakira ligger och tuggar på ett ben vid mina fötter just nu

Morfar Elias med Shakira på en promis

Ikväll middag hos detta vackra par
My family

Bästa vännerna
Shakira med sin morfar Elias
Hennes livvakt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se