Direktlänk till inlägg 9 november 2018

Sista dagen...

Av Jaxgård - Fredag 9 nov 09:51

Klockan är 09.30 och förbereder inför min sista arbetsdag .... känns lite vemodigt då jag älskar mitt jobb i spelhörnan och alla mina stamkunder som troget köpt alla mina V75 andelar vecka efter vecka ... men... samtidigt är det befriande att kunna göra precis vad man vill resten av livet...och man har fullt upp för om 3 veckor bär det ju av till Thailand i nästan 2 månader ... får väl sitta på stranden i värmen och meditera heheee...
Ikväll bjudna till vår son med familj på sukiyaki igen.... hmnnnnn nu gäller det att njuta av livet.
En glad PENSIONÄR just nu men kommer nog att jobba lite extra då och då nästa år...

Shakira ligger och tuggar på ett ben vid mina fötter just nu

Morfar Elias med Shakira på en promis

Ikväll middag hos detta vackra par
My family

Bästa vännerna
Shakira med sin morfar Elias
Hennes livvakt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se