Direktlänk till inlägg 14 november 2018

Födelsedag..

Av Jaxgård - Onsdag 14 nov 12:09

Kom precis hem efter en uppfriskande promis med vovvarna och tror inte Shakira missade en enda vattenpöl vi passerade och hon dansade runt som en galning av lycka och stackars Elias fick också några hårda kyssar av fröken men gossen är så himla tålig så han blir ju aldrig arg fast hon biter sig fast....

Har funderat lite och kommit fram till att jag nog ska para Luna i början av nästa år om allt går som det ska...
Luna är dotter till Elias samt Lotta och född 2016... hon har höfter A-A och fria armbågar och Luna var ju med på utställningen i Lördags och fick Exellent med finfin kritik och första gången hon ställdes ut sen valp och min halvfoder tik som bor hos Monica och hennes man till vardags...
Vill nog ha en svart hane denna gång och Luna finns nu med på min hemsida under TIKAR..
Det är fullt upp nu med allt.. ska vara ?Nanny? hela helgen då Nan ska på skönhetsmässa i Stockholm och Vicke ska med också så de ska få mysa på Lyxhotell ....
Annars så är jag ju utbjuden av husse o lillhusse med Fam. på restaurang ikväll.... hoppsan . Nu är man ett år äldre igendå.

Skakira i Söndags kväll...
Slocknade i mattes knä efter 2 dagars utställning
Gullungen

Shakira alldeles nytaget kort

Varenda vattenpöl ska provas

Full fart i BIS ringen i Lördags

Min vackra Lilly

Här vilar Shakira med alla sina syskon

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 13 dec 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan...

Av Jaxgård - Tisdag 11 dec 14:46

Allt väl här i värmen... idag har vi äntligen varit till Pattaya och the Market .... världens billigaste shopping ... det är så billigt så du kan inte pruta ens... det du... köpte svarta sandaler med lite pling pling.. en skjorta och världens vackras...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:55

Glömde ju ta med Elvis som vi känt så länge och han blir bara bättre o bättre Och vem är denna stiliga pojke då ROCKO såklart från Siljansnäs som ligger i träning inför första valputställningen med lillmatte Erica Min Shakiras kullbror är de...

Av Jaxgård - Söndag 9 dec 04:48

Igår var vi på Elvis show för 8 gången i rad God mat och underhållning Fam club på plats Grille?d bief Y-son style Bästa polarn som spelar Delilah varje gång jag kommer Såhär ska livet levas .. After beach i poolen ...

Av Jaxgård - Fredag 7 dec 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla för...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se