Direktlänk till inlägg 7 december 2018

Dagarna går i värmen...

Av Jaxgård - 7 december 2018 07:15

Vi sitter just nu och mojar oss på beachen i varsin solstol... har fått in färska frukter och så en glass från min specielle glassförsäljare som jag känt i många många år... det är fullservice här ... behöver inte ens resa sig från stolen då alla försäljare finns inom räckhåll.. husse är pigg igen efter sin bronkithosta och gick precis ut på powerwalk i sanden...
Saknar mina vovvar hemma bara men vet ju att de har det toppenbra.
Fuktig luft idag och varje dag har det varit ca 30-32 grader
Jomtien beach kl är just nu 12.57
och som vanligt efter frukost var ner till poolen och simmade lite medans husse vilade och sen hamnade vi här
Ha en fin helg och kram från oss...

Just nu sitter vi här på vår speciella plats och gör.... ingenting.. äter lite, läser lite och badar i det varma vattnet såklart... tror att jag är värst av alla

Från marknaden igår

Försökte mig på att få till en håruppsättning igår kväll..gick sådär

Vi hittade på våra gamla musiker vänner som vi känt sen Vicke var liten och vilken tur vi har... de spelar på vår kvarterskrog... glatt återseende men nu kommer husse att sjunga med dem stup i kvarten PUST PUST

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 16 jan 11:52

Om ni någonsin kommer till Pattaya och Mikes Shopping Mall så måste man bara besöka den Japanska ansiktsmassagen med Ånga som är helt fantastisk ... man känner sig minst 10 år yngre och huden blir len som sammet... har besökt den här salongen i minst...

Av Jaxgård - Söndag 13 jan 04:43

Igår tog vi färjan över till Koh Lan för andra gången på denna resa och den här gången bokade jag 2 hotellnätter på ett mysigt hotel vid hamnen... här finns inga bilar förutom flaktaxi utan alla åker moppe mellan alla fina beachar... idag är vi på hu...

Av Jaxgård - Fredag 11 jan 05:18

Monica meddelade att min fodertik Luna började löpa i Onsdags och ska paras senare... kanske jag själv hinner hem när det är dags annars har ju Monica lovat att åka med henne till Annuals kennel... Bra och veta för er som är intresserade av en valp ...

Av Jaxgård - Tisdag 8 jan 18:59

Sitter just nu på balkongen och njuter efter en utflykt till Pattaya och Walkingstreet... herrejesus vilket liv det är där med folk från världens alla hörn och det är mer folk nu än vid jultiden tycker jag... husse har slocknat in men jag sitter här ...

Av Jaxgård - Måndag 7 jan 02:20

I förrgår så kom vi hem hit till vårt longstay hotel igen då efter en underbar vecka i Koh Chang.... toppenväder och ett helt perfekt hotel alldeles vid beachen... som tur var så var vi ju på rätt sida så stormen märkte vi ju inte av som dragit fram ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se