Direktlänk till inlägg 13 december 2018

Solen gassar ...

Av Jaxgård - 13 december 2018 10:49

Igår var vi till den vackra vattenparken här i Jomtien som avslutades med lättare lunch... men idag började jag dagen med frukost sen poolhäng... simmar fortfarande troget varje morgon några längder och läser en bok innan husse som vilar på förmiddan följer med till beachen... nu har det kommit mycket mera folk hit för att fira Jul... det märks för de är kritvita ju...
Allt funkar perfekt just nu ... alla friska o krya både här o hemma...
Världens bästa Marie och brossan sköter ju om vovvarna och hemmet så är inte det minsta orolig för det förutom att jag saknar dem kolosalt. Hmmmmm
Victor och vi hörs av dagligen på messenger så allt är bra även där...
Har inte hört att Luna har börjat löpa ännu så vi hoppas hon kniper igen tills jag kommer hem.
Ni kanske undrar varför det inte går att ringa till mig men har mitt Thaikort i mobilen här och om det är något så är mitt thainummer+66 639231142
Annars kan ni ju nå mig på mejl sms eller messenger ... nu är man åter på rummet o softar före middag kl är 16.35
Allt gott till er

Världens finaste Alicia kollar på Thai barnfilm på sin iPad ... ser ni hur koncentrerad hon är...måste ju kunna förstå språket när hon åker hit med mor o far i Februari...hehee
My sweet darling .. miss you

Lite diverse bilder...

Vackra juldekorationer.. igår kväll när vi var på väg hem

Godaste Lasagnen jag ätit någonsin med massor av ost när vi var och lyssnade på...

Min bästa polare och jaaaaaa.... han spelade Delilah för mig igår med ... det ni
Han blir så glad när vi kommet för sättet fart på honom

Det här shoppade jag idag på beachen... mycket försäljare som kommer förbi.... bikini kaftan smycke olja .. samt mycket färsk frukt så klart... här blir man bortskämd och inte är det dyrt heller.... därför jag sedan 1981 nästa varje år bara åkt hit... vårt andra hemland...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se