Direktlänk till inlägg 16 december 2018

Besök på Koh Lan.

Av Jaxgård - 16 december 2018 01:43

Igår så hyrde vi en moppe och for till Bali Haj och tog färjan över till vår favorit ö Koh Lan .. en riktig idyll med kritvit sand och kristallklart vatten.. jag älskar ju Monkey beach med sina sköna solstolar.. en underbar avslappnad dag och vi kommer tillbaka hit ett par dar efter nyårsfirande i Koh Chang...
Det här är belöningen till mig själv efter långt arbetsliv med jobbet jag älskat...
Allt gott till er alla

Dax och hoppa på färjan på morgonen

Firar alltid över lyckan att ha kommit hit med en läskande Mai Tai.. hmnnnnn gammal tradission

Matte skrev ett kärleksbrev här till mins älsklingar hemma..... bilden säger allt

Rena paradiset i mina ögon och husse mår toppenbra också

Lite lunch måste man ju ha

Relax

Och vattnet är ljummet o kristallklart

Den här kallar jag en drink

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 16 jan 11:52

Om ni någonsin kommer till Pattaya och Mikes Shopping Mall så måste man bara besöka den Japanska ansiktsmassagen med Ånga som är helt fantastisk ... man känner sig minst 10 år yngre och huden blir len som sammet... har besökt den här salongen i minst...

Av Jaxgård - Söndag 13 jan 04:43

Igår tog vi färjan över till Koh Lan för andra gången på denna resa och den här gången bokade jag 2 hotellnätter på ett mysigt hotel vid hamnen... här finns inga bilar förutom flaktaxi utan alla åker moppe mellan alla fina beachar... idag är vi på hu...

Av Jaxgård - Fredag 11 jan 05:18

Monica meddelade att min fodertik Luna började löpa i Onsdags och ska paras senare... kanske jag själv hinner hem när det är dags annars har ju Monica lovat att åka med henne till Annuals kennel... Bra och veta för er som är intresserade av en valp ...

Av Jaxgård - Tisdag 8 jan 18:59

Sitter just nu på balkongen och njuter efter en utflykt till Pattaya och Walkingstreet... herrejesus vilket liv det är där med folk från världens alla hörn och det är mer folk nu än vid jultiden tycker jag... husse har slocknat in men jag sitter här ...

Av Jaxgård - Måndag 7 jan 02:20

I förrgår så kom vi hem hit till vårt longstay hotel igen då efter en underbar vecka i Koh Chang.... toppenväder och ett helt perfekt hotel alldeles vid beachen... som tur var så var vi ju på rätt sida så stormen märkte vi ju inte av som dragit fram ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se