Direktlänk till inlägg 18 december 2018

Tisdag kväll..

Av Jaxgård - 18 december 2018 16:05

Just hemkomna efter middag ute och det blev tidigt ikväll ... kl är bara 21.37 på kvällen men husse och jag känner oss lite förkylda ... kan det vara aircond som gör det... vi tror det men skönt med en tidig kväll... kollar lite på Tv och husse sitter på balkongen... fortfarande 26 grader... pust
Men vi har det bara bra.... vi har hyrt moppe i några dagar och hälsat på lite vänner och kollat runt ... klagade på husse att han körde för fort bara .. kändes som mina fina volymögonfransar höll på att ramla av som min finaste sonhustru Nan gjorde precis innan vi åkte hemifrån.. hahaaaaaa nu är jag så där rolig igen då..
Nu ligger man i sängen och softar och allt är bara bra hemma också med allihopa
Have a nice evening..

Husse sitter på moppen vi hyrde.. vacker bild tycker mästerfotografen själv

Gissa vem det här är då

Bild från i går på beachroad Pattaya som vi besökte

På denna exklusiva restaurangen åt vi igår alldeles vid beachen

Den här maten var riktigt god

Vi var på utflykt med moppen igår och träffade dessa ungs fiskare

Det här är min stora kärlek.. Alicia ...
Hon hade 4 tänder när jag åkte men pappa säger att hon har 8 nu... numera har denna vackra flicka fyllt 10 mån och springer runt som bara den

Vad jag saknar min vackra Shakira nu 5 mån
Vi ska på utställning direkt när jag kommer hem

Lilly med årets fantastiska kull...
Samtliga UA på allt

Lilly har fullt hus ..
Natti natti nu från oss i Jomtien Long Stay Hotel

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se