Direktlänk till inlägg 18 december 2018

Tisdag kväll..

Av Jaxgård - 18 december 2018 16:05

Just hemkomna efter middag ute och det blev tidigt ikväll ... kl är bara 21.37 på kvällen men husse och jag känner oss lite förkylda ... kan det vara aircond som gör det... vi tror det men skönt med en tidig kväll... kollar lite på Tv och husse sitter på balkongen... fortfarande 26 grader... pust
Men vi har det bara bra.... vi har hyrt moppe i några dagar och hälsat på lite vänner och kollat runt ... klagade på husse att han körde för fort bara .. kändes som mina fina volymögonfransar höll på att ramla av som min finaste sonhustru Nan gjorde precis innan vi åkte hemifrån.. hahaaaaaa nu är jag så där rolig igen då..
Nu ligger man i sängen och softar och allt är bara bra hemma också med allihopa
Have a nice evening..

Husse sitter på moppen vi hyrde.. vacker bild tycker mästerfotografen själv

Gissa vem det här är då

Bild från i går på beachroad Pattaya som vi besökte

På denna exklusiva restaurangen åt vi igår alldeles vid beachen

Den här maten var riktigt god

Vi var på utflykt med moppen igår och träffade dessa ungs fiskare

Det här är min stora kärlek.. Alicia ...
Hon hade 4 tänder när jag åkte men pappa säger att hon har 8 nu... numera har denna vackra flicka fyllt 10 mån och springer runt som bara den

Vad jag saknar min vackra Shakira nu 5 mån
Vi ska på utställning direkt när jag kommer hem

Lilly med årets fantastiska kull...
Samtliga UA på allt

Lilly har fullt hus ..
Natti natti nu från oss i Jomtien Long Stay Hotel

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 16 jan 11:52

Om ni någonsin kommer till Pattaya och Mikes Shopping Mall så måste man bara besöka den Japanska ansiktsmassagen med Ånga som är helt fantastisk ... man känner sig minst 10 år yngre och huden blir len som sammet... har besökt den här salongen i minst...

Av Jaxgård - Söndag 13 jan 04:43

Igår tog vi färjan över till Koh Lan för andra gången på denna resa och den här gången bokade jag 2 hotellnätter på ett mysigt hotel vid hamnen... här finns inga bilar förutom flaktaxi utan alla åker moppe mellan alla fina beachar... idag är vi på hu...

Av Jaxgård - Fredag 11 jan 05:18

Monica meddelade att min fodertik Luna började löpa i Onsdags och ska paras senare... kanske jag själv hinner hem när det är dags annars har ju Monica lovat att åka med henne till Annuals kennel... Bra och veta för er som är intresserade av en valp ...

Av Jaxgård - Tisdag 8 jan 18:59

Sitter just nu på balkongen och njuter efter en utflykt till Pattaya och Walkingstreet... herrejesus vilket liv det är där med folk från världens alla hörn och det är mer folk nu än vid jultiden tycker jag... husse har slocknat in men jag sitter här ...

Av Jaxgård - Måndag 7 jan 02:20

I förrgår så kom vi hem hit till vårt longstay hotel igen då efter en underbar vecka i Koh Chang.... toppenväder och ett helt perfekt hotel alldeles vid beachen... som tur var så var vi ju på rätt sida så stormen märkte vi ju inte av som dragit fram ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se