Direktlänk till inlägg 23 december 2018

God Jul....

Av Jaxgård - 23 december 2018 07:18

Börjar med att önska alla våra fantastiska valpköpare både nya och gamla en
R IKTIGT fin JUL HELG med era fyrfota vänner..., var rädda om varandra...

Den största gåvan ser ni i mitten ... mitt barnbarn Alicia nu 10 månader ... hon började gå vid 9 månader och hade 4 tänder när vi åkte .. ser att hon dreglat vid vissa bilder och pappa hennes sa att unga fröken nu har 8 tänder PUST snart börjar hon väl och prata thai hahaaa

Igår låg jag hela dan vid poolen och läste simma och tog en powernap... för husse var lite förkyld o hade lite feber men är pigg idag...
Nu sitter vi på beachen och myser.. 32 grader och är förväntansfulla inför julafton... vi har bokat bord på Vickans vid beachen och ska äta Svenskt Julbord... enda julmaten för i år

Marie och Putte om ni läser det här... vet ju att Elias och Shakira är kärleksfullt omhändertagna av er...vi saknar våra fyrfota älsklingar och ge dem en riktig nospuss från oss och varm kram till er alla...
Kl är här just nu 13.18 pip

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se