Direktlänk till inlägg 23 december 2018

God Jul....

Av Jaxgård - 23 december 2018 07:18

Börjar med att önska alla våra fantastiska valpköpare både nya och gamla en
R IKTIGT fin JUL HELG med era fyrfota vänner..., var rädda om varandra...

Den största gåvan ser ni i mitten ... mitt barnbarn Alicia nu 10 månader ... hon började gå vid 9 månader och hade 4 tänder när vi åkte .. ser att hon dreglat vid vissa bilder och pappa hennes sa att unga fröken nu har 8 tänder PUST snart börjar hon väl och prata thai hahaaa

Igår låg jag hela dan vid poolen och läste simma och tog en powernap... för husse var lite förkyld o hade lite feber men är pigg idag...
Nu sitter vi på beachen och myser.. 32 grader och är förväntansfulla inför julafton... vi har bokat bord på Vickans vid beachen och ska äta Svenskt Julbord... enda julmaten för i år

Marie och Putte om ni läser det här... vet ju att Elias och Shakira är kärleksfullt omhändertagna av er...vi saknar våra fyrfota älsklingar och ge dem en riktig nospuss från oss och varm kram till er alla...
Kl är här just nu 13.18 pip

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 16 jan 11:52

Om ni någonsin kommer till Pattaya och Mikes Shopping Mall så måste man bara besöka den Japanska ansiktsmassagen med Ånga som är helt fantastisk ... man känner sig minst 10 år yngre och huden blir len som sammet... har besökt den här salongen i minst...

Av Jaxgård - Söndag 13 jan 04:43

Igår tog vi färjan över till Koh Lan för andra gången på denna resa och den här gången bokade jag 2 hotellnätter på ett mysigt hotel vid hamnen... här finns inga bilar förutom flaktaxi utan alla åker moppe mellan alla fina beachar... idag är vi på hu...

Av Jaxgård - Fredag 11 jan 05:18

Monica meddelade att min fodertik Luna började löpa i Onsdags och ska paras senare... kanske jag själv hinner hem när det är dags annars har ju Monica lovat att åka med henne till Annuals kennel... Bra och veta för er som är intresserade av en valp ...

Av Jaxgård - Tisdag 8 jan 18:59

Sitter just nu på balkongen och njuter efter en utflykt till Pattaya och Walkingstreet... herrejesus vilket liv det är där med folk från världens alla hörn och det är mer folk nu än vid jultiden tycker jag... husse har slocknat in men jag sitter här ...

Av Jaxgård - Måndag 7 jan 02:20

I förrgår så kom vi hem hit till vårt longstay hotel igen då efter en underbar vecka i Koh Chang.... toppenväder och ett helt perfekt hotel alldeles vid beachen... som tur var så var vi ju på rätt sida så stormen märkte vi ju inte av som dragit fram ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se