Direktlänk till inlägg 25 december 2018

God fortsättning .....

Av Jaxgård - 25 december 2018 10:58

Så var julafton avklarad med julbord hos husses kompis som äger Vickans,. God mat och en snaps blev det ... efter det var vi och lyssnade på lite musik på en bar ... en ganska lagom lugn fin kväll....

Vicke har sänt filmer hemifrån och Alicia verkade ha det fullt upp.,,Marie var där också och de skulle äta julbord tillsammans...allt var bara toppen med Elias och Shakira med så det känns lungt.... saknar alla bara...

Det hände en ganska klumpig sak häromdan... nu efteråt kan man skratta åt eländet men det var inte riktigt lika roligt när jag satt på balkongen häromdan och skulle titta på det fina hotellet i Koh Chang jag bokat och betalt ...
Att det var på Silver Sand Beach stämde fullt ut .... men sen stog det Koh Tao.... faaan också.... hade bokat hotellet på fel Ö... kollade på kartan och denna pyttelilla ö låg ju nedanför Koh Chang... jösses.... vad gör man nu.... husse tyckte man varit klantig och visste att minst 90%av alla hotel är fullbokade dit vi ska hmmnnnnnn
Började kolla runt och fick sista rummet på ett liknande hotel men åkte på att betala ett par tusenlappar extra ... när jag berättade saken för min son så sa han .... hahaaaa mamma nu svider det lite du som är så SNÅÅÅL... och det ska komma från bortskämda ungen som fått allt ... lite ironi bara.. min son är en fin väluppfostrad man och därför har vi gett honom en fin start i livet...
Och jag fick pengarna tillbaka direkt på den felaktiga bokningen och tänker bara... skit att det ska finnas Silver Sand Beach på varenda sketen liten ö....
Idag har de bjudit alla som bor här på hotellet på Christmas Lunch... så gulligt och till och med städerskan kom med ett julkort till oss idag man känner sig så välkommen.
God fortsättning
Ligger i sängen och skriver nu .. nyss hemkomna från beachen
Kl är 16.44 dags för nap... pip

Julmat o snaps

Stannade till och lyssnade på dessa killar igår kväll... och den högra jobbar ju med min bästa musikerpolare på en annan bar .. men han kände igen mig direkt och som en hyllning spelade de Delilah för mig så det dånade ... husse tyckte det var festligt också..
Alla är så rara här

Christmas Lunch bjöd hotellet på idag ... jag lovar... här bor folk från jordens alla hörn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se