Direktlänk till inlägg 25 december 2018

God fortsättning .....

Av Jaxgård - 25 december 2018 10:58

Så var julafton avklarad med julbord hos husses kompis som äger Vickans,. God mat och en snaps blev det ... efter det var vi och lyssnade på lite musik på en bar ... en ganska lagom lugn fin kväll....

Vicke har sänt filmer hemifrån och Alicia verkade ha det fullt upp.,,Marie var där också och de skulle äta julbord tillsammans...allt var bara toppen med Elias och Shakira med så det känns lungt.... saknar alla bara...

Det hände en ganska klumpig sak häromdan... nu efteråt kan man skratta åt eländet men det var inte riktigt lika roligt när jag satt på balkongen häromdan och skulle titta på det fina hotellet i Koh Chang jag bokat och betalt ...
Att det var på Silver Sand Beach stämde fullt ut .... men sen stog det Koh Tao.... faaan också.... hade bokat hotellet på fel Ö... kollade på kartan och denna pyttelilla ö låg ju nedanför Koh Chang... jösses.... vad gör man nu.... husse tyckte man varit klantig och visste att minst 90%av alla hotel är fullbokade dit vi ska hmmnnnnnn
Började kolla runt och fick sista rummet på ett liknande hotel men åkte på att betala ett par tusenlappar extra ... när jag berättade saken för min son så sa han .... hahaaaa mamma nu svider det lite du som är så SNÅÅÅL... och det ska komma från bortskämda ungen som fått allt ... lite ironi bara.. min son är en fin väluppfostrad man och därför har vi gett honom en fin start i livet...
Och jag fick pengarna tillbaka direkt på den felaktiga bokningen och tänker bara... skit att det ska finnas Silver Sand Beach på varenda sketen liten ö....
Idag har de bjudit alla som bor här på hotellet på Christmas Lunch... så gulligt och till och med städerskan kom med ett julkort till oss idag man känner sig så välkommen.
God fortsättning
Ligger i sängen och skriver nu .. nyss hemkomna från beachen
Kl är 16.44 dags för nap... pip

Julmat o snaps

Stannade till och lyssnade på dessa killar igår kväll... och den högra jobbar ju med min bästa musikerpolare på en annan bar .. men han kände igen mig direkt och som en hyllning spelade de Delilah för mig så det dånade ... husse tyckte det var festligt också..
Alla är så rara här

Christmas Lunch bjöd hotellet på idag ... jag lovar... här bor folk från jordens alla hörn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 16 jan 11:52

Om ni någonsin kommer till Pattaya och Mikes Shopping Mall så måste man bara besöka den Japanska ansiktsmassagen med Ånga som är helt fantastisk ... man känner sig minst 10 år yngre och huden blir len som sammet... har besökt den här salongen i minst...

Av Jaxgård - Söndag 13 jan 04:43

Igår tog vi färjan över till Koh Lan för andra gången på denna resa och den här gången bokade jag 2 hotellnätter på ett mysigt hotel vid hamnen... här finns inga bilar förutom flaktaxi utan alla åker moppe mellan alla fina beachar... idag är vi på hu...

Av Jaxgård - Fredag 11 jan 05:18

Monica meddelade att min fodertik Luna började löpa i Onsdags och ska paras senare... kanske jag själv hinner hem när det är dags annars har ju Monica lovat att åka med henne till Annuals kennel... Bra och veta för er som är intresserade av en valp ...

Av Jaxgård - Tisdag 8 jan 18:59

Sitter just nu på balkongen och njuter efter en utflykt till Pattaya och Walkingstreet... herrejesus vilket liv det är där med folk från världens alla hörn och det är mer folk nu än vid jultiden tycker jag... husse har slocknat in men jag sitter här ...

Av Jaxgård - Måndag 7 jan 02:20

I förrgår så kom vi hem hit till vårt longstay hotel igen då efter en underbar vecka i Koh Chang.... toppenväder och ett helt perfekt hotel alldeles vid beachen... som tur var så var vi ju på rätt sida så stormen märkte vi ju inte av som dragit fram ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se