Direktlänk till inlägg 30 december 2018

Koh Chang....

Av Jaxgård - 30 december 2018 04:16

Igår så kom vi med taxi till färjeläget (27 mil) och efter kortare båtresa så kom vi då fram till vårt hotel som ligger alldeles vid beachen... och oj vad vi blev överraskade .. det var ju här på beachen vi firade nyåret senast.. vi brukade mest hålla till vid restaurangen bredvid för de har så fin underhållning och jaaa igår köpte vi biljetter även till nyårspartyt imorgon och husse är väl uppe dom vanligt och sjunget kareoke Elvis ..

Nu har vi precis ätit frukost och ska ut och bada och sola lite.. vi har rest jorden runt på massvis med ställen men ALDRIG vad jag kan minnas bott så här nära och bra precis vid en ljuvlig kritvit beach....
Allt gott från Apple Frontside Resort

[Bild]

Utsikt från hotellet

[Bild]

[Bild]

Frukost

[Bild]

Stort stort Grattis till finaste ROCKO som varit på sin första utställning och det fixade han och lillmatte Erica Ollen alldeles utmärkt...BIR BIG2
Sååå sjukt stolt över er och Erica .. du är min idol och vilken tur Rocco hade som fick dig till lillmatte
Syrran Shakira hälsar också... har talat om för henne att brossan också levererar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Tisdag 26 mars 08:06

Våra valpar har DYGNET RUNT passning av mig och husse....igår var jag och hälsade på en kompis och var även och fick en ansiktsbehandling och shoppade lite så då fick husse vara valpvakt några timmar och jag sover så bra bredvid valplådan med och eft...

Av Jaxgård - Måndag 25 mars 07:33

Vi är uppe tidigt idag och har gett Luna mat och en promis... duschat henne och nu ligger hon åter i valplådan och snarkar på med sina småttingar ... natten har varit lugn och Luna har legat blickstilla hela tiden och har bara behövt rätta till någon...

Av Jaxgård - Söndag 24 mars 08:15

Efter en lugn natt så har jag varit ute med Luna och bäddat rent i valplådan... Luna såg lite förskräckt ut när jag la valparna i en korg men tröstade henne med att det var bara en liten stund medan vi var ute och hela gänget somnade direkt så hon bl...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 22:30

Är så oerhört imponerad av nyblivna mamman Luna.... hon är ju förstagångsmamma och blev lite fundersam igår inför förlossningen hur det skulle gå.. men... vilken kärleksfull mamma hon blivit.. blev nästan tvungen att tvinga henne ur valplådan så hon ...

Av Jaxgård - Lördag 23 mars 11:34

Igår födde Luna sina och Edwins valpar... allt gick bra och 7 st survivors såg dagens ljus.. Ville ju så gärna ha en svart tik själv och väntade och väntade.. det kom hane hane hane hane... men vad sjutton .. var ÄR min svarta tjej då....och då so...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se