Direktlänk till inlägg 30 december 2018

Koh Chang....

Av Jaxgård - 30 december 2018 04:16

Igår så kom vi med taxi till färjeläget (27 mil) och efter kortare båtresa så kom vi då fram till vårt hotel som ligger alldeles vid beachen... och oj vad vi blev överraskade .. det var ju här på beachen vi firade nyåret senast.. vi brukade mest hålla till vid restaurangen bredvid för de har så fin underhållning och jaaa igår köpte vi biljetter även till nyårspartyt imorgon och husse är väl uppe dom vanligt och sjunget kareoke Elvis ..

Nu har vi precis ätit frukost och ska ut och bada och sola lite.. vi har rest jorden runt på massvis med ställen men ALDRIG vad jag kan minnas bott så här nära och bra precis vid en ljuvlig kritvit beach....
Allt gott från Apple Frontside Resort

[Bild]

Utsikt från hotellet

[Bild]

[Bild]

Frukost

[Bild]

Stort stort Grattis till finaste ROCKO som varit på sin första utställning och det fixade han och lillmatte Erica Ollen alldeles utmärkt...BIR BIG2
Sååå sjukt stolt över er och Erica .. du är min idol och vilken tur Rocco hade som fick dig till lillmatte
Syrran Shakira hälsar också... har talat om för henne att brossan också levererar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 16 jan 11:52

Om ni någonsin kommer till Pattaya och Mikes Shopping Mall så måste man bara besöka den Japanska ansiktsmassagen med Ånga som är helt fantastisk ... man känner sig minst 10 år yngre och huden blir len som sammet... har besökt den här salongen i minst...

Av Jaxgård - Söndag 13 jan 04:43

Igår tog vi färjan över till Koh Lan för andra gången på denna resa och den här gången bokade jag 2 hotellnätter på ett mysigt hotel vid hamnen... här finns inga bilar förutom flaktaxi utan alla åker moppe mellan alla fina beachar... idag är vi på hu...

Av Jaxgård - Fredag 11 jan 05:18

Monica meddelade att min fodertik Luna började löpa i Onsdags och ska paras senare... kanske jag själv hinner hem när det är dags annars har ju Monica lovat att åka med henne till Annuals kennel... Bra och veta för er som är intresserade av en valp ...

Av Jaxgård - Tisdag 8 jan 18:59

Sitter just nu på balkongen och njuter efter en utflykt till Pattaya och Walkingstreet... herrejesus vilket liv det är där med folk från världens alla hörn och det är mer folk nu än vid jultiden tycker jag... husse har slocknat in men jag sitter här ...

Av Jaxgård - Måndag 7 jan 02:20

I förrgår så kom vi hem hit till vårt longstay hotel igen då efter en underbar vecka i Koh Chang.... toppenväder och ett helt perfekt hotel alldeles vid beachen... som tur var så var vi ju på rätt sida så stormen märkte vi ju inte av som dragit fram ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se