Direktlänk till inlägg 12 februari 2019

Luna

Av Jaxgård - Tisdag 12 feb 11:07

Nästa vecka så ska vi kolla om Luna är dräktig.... ska bli spännande
Annars är man nyss hemkommen efter en härlig långpromis med Shakira... solen skiner och det är otroligt vackert ute... Elias som fyller 13 år i sommar struntade i att följa oss utan gick hem till husse hehee... men på eftermiddagsturerna är han med oss iallafall...ooops gossen är så gammal att han får bestämma själv...

Annars så har jag precis fått inbjudan från Dalarnas kennelklubb att tävla om Dalarnas vackraste valp med Shakira...
hon har ju ställts ut 2 gånger och blivit BEST IN SHOW båda gångerna men hmnnnnnn måste fundera lite...
Ha det fint i det vackra vädret...


Shakira o matte på en uppfriskande långpromis alldeles nyss... gullungen tycker att hon är bedårande vacker... liiite för många kilo kanske.. vi får hålla igen lite

Vårt älskade barnbarn Alicia ... nytagna bilder i Thailand med klänningen farmor köpte åt henne...saknar henne men hon har det toppenfint där med mamma pappa mormor o mostrar... min son Victor berättade att ALLA var helt tokiga i henne... städerskorna på hotellet och på restaurangerna... det var lika med Victor när vi var till Thailand när han var liten.. han var blond och gladlynt och de bara älskar alla barn

Hemkommen efter besiktning med Shakira med syskon... alla 11 valparna UA på precis allt
Kull född 2018

Mamma Lilly och. Pärlan

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Torsdag 21 mars 14:47


Ute på promis i det vackra vädret med blivande mamman... Fortfarande matglad och pigg.... men har börjat hässja lite... ...

Av Jaxgård - Onsdag 20 mars 15:33

Idag är Luna på dag 58 och valpningen blir väl av de närmaste dagarna... men.... än så länge är hon helt lugn och hungrig som en häst heheee... Men vilken underbar dotter Elias har... sååå harmonisk och följer mig som en skugga ... härligt att se at...

Av Jaxgård - Måndag 18 mars 19:08

Nu är det inte långt kvar tills Lunas valpning.... hon är rejält rund men pigg o glad Har förberett allting så nu börjar vi med nedräkningen.... Alldeles nytagna bilder mitt i snöstormen hemma...här hälsar hon på pappa Elias och Shakira.... Luna...

Av Jaxgård - Fredag 15 mars 19:03

Nästa vecka är det dags för Luna att valpa och har börjat förbereda allt och i morgon ska valplådan vara på plats här inne... Spännande tider väntar nu Men just i kväll blir det Fredagsmys härhemma och vi är så glada att vår son Victor med familj o...

Av Jaxgård - Tisdag 12 mars 09:04

Vaknade till en solig vacker morgon och efter kaffet ska jag ut med mina fyrfota vänner... igår var Lilian och husse och hämtade Pärlan så oj vad tyst det blev då... Shakira saknar ju sin storasyster för de hade så kul ihop.. Dagarna går fast man ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se