Direktlänk till inlägg 22 februari 2019

Fredagsmys

Av Jaxgård - Fredag 22 feb 17:37

Dagarna går och känns fortfarande lite konstigt att man aldrig behöver bry sig om att åka till jobbet utan man tar dan som den kommer.. i slutet av Mars föds ju Lunas valpar om allt går bra och ser framemot det .. det bästa är ju att husse blev så fort frisk från sin stroke .. man blir väldigt ödmjuk inför livet...
Vi har ju min halvfoder tik Pärlan här just nu när familjen är på semester och både husse och jag tycker det är så roligt för lilla Shakira att få busa med sin storasyster... herrejeses vad de jagar och pular varandra i snödrivorna...
Har alltid tyckt att Pärlan varit lite flamsig(f-låt Lilian om du ser det här hehee) men här uppför hon sig perfekt och kommer som ett skott direkt när jag ropar...hela gänget är så duktiga tillsammans och just nu har syrrorna slocknat helt o sussar ... alla fick ett stort ben att tugga på så nu är de nöjda ett tag...

Ha en superfin helg allesammans.. själva kollar vi på VM och pysslar om våra fyrfota vänner.
Måste ta det lungt så husse får kraften tillbaka

Vaknade till att dessa söta damer väntade på matte och maaaat såklart
Shakira till vänster o Pärlan

Dagens äventyr med yrhättorna

Det här var tider det

I den här kullen föddes Pärlan år 2017
Med på bild från hö är min sonhustru Nan och min syster bredvid och systerdotter Johanna med sina respektive
En lika perfekt kull som Shakiras f 2018
Poncho och Lilly som fick 10+11 valpar i de båda kullarna fick perfekta valpar utan en enda anmärkning från veterinären.. bara det är helt fantastiskt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 24 april 20:55

Tänkte att man skulle ta ut valparna idag en stund... men.. vad händer... blåser halvstorm och mitt tält som var så krångligt att sätta upp har ramlat ihop som ett korthus... pust.... vi får se imorgon... idag har jag maskat av alla och gänget verkar...

Av Jaxgård - Tisdag 23 april 15:55

Idag har husse och jag jobbat med att göra iordningt valparnas uteplats   Det fattas bara lite leksaker och sköna underlägg...de kommer att älska att vara ute..har satt upp mitt utställningstält så de får lite skugga och vi har faktiskt rovfåglar o...

Av Jaxgård - Måndag 22 april 23:06

Här kommer lite bilder på våra sötnosar igen och alla verkar må toppenbra ... Här är min tvåbenta älskling ute och roar sig också Mitt älskade och enda barnbarn... Alicia såklart... Farmor hämtar dig hos dagmamman imorgon igen Vovvarna i hagen ...

Av Jaxgård - Söndag 21 april 13:40

Underbart väder ute och i valphagen råder det frid just nu... hela gänget är nytankade och efter lite lek sover de nu gott ett tag... Bäst att slappa lite i min HACIENDA före nästa måltid... Alla har åkt till Rommetravet och skulle också varit där ...

Av Jaxgård - Fredag 19 april 13:28

Idag har vi haft besök av Lunas husse o matte med son och barnbarn... Det blev fullt i valphagen av lyckliga barnbarn som fick gulla med de små... Här lite nya bilder och god fortsättning på Påsken.... ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se