Direktlänk till inlägg 3 mars 2019

Snöstorm ute...

Av Jaxgård - Söndag 3 mars 11:38

Idag är det mitt favoritväder ute.... snöstorm .....inget kan slå det och har redan varit ute på promis men tameitusan det är livsfarligt nu när det kommit snö över alla isfläckar och lyckades ramla som en fura och vovvarna blev helt tossiga när jag försökte resa mig upp... men det gick bra....
Tittar på Vasaloppet just nu med husse och sen blir det 5 milen från VM...
Idag blir det en lugn dag... eldar i kaminen och myser med våra fyrfota vänner medan snöstormen dundrar där ute...

Denna kärleksfulla bild tog jag igår kväll..
Shakira som pussar på sin storasyster Pärlan och försöker få hennes uppmärksamhet

Shakira är full av beundran över syrran och gör precis som hon... luktar Pärlan på någon fläck så måste Shakira direkt kolla på samma för att kolla vad det var... hehee kul att se
De är ju helsyskon Pärlan född 2017 och Shakira 2018

Och medans vi har snöstorm så är vårt barnbarn Alicia i Thailand och mojar sig i poolen...
Här med sin moster Häck som bara älskar den lille precis som vi.... städerskorna på hotellet och överallt hon är så är de på den lille och gullar och tycker hon är bedårande och hon älskar att bada som synes

Saknar mitt Thailand

Shakira och Lukas första badtur

Bästa vännerna
Elias med sin busiga Shakira....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 24 april 20:55

Tänkte att man skulle ta ut valparna idag en stund... men.. vad händer... blåser halvstorm och mitt tält som var så krångligt att sätta upp har ramlat ihop som ett korthus... pust.... vi får se imorgon... idag har jag maskat av alla och gänget verkar...

Av Jaxgård - Tisdag 23 april 15:55

Idag har husse och jag jobbat med att göra iordningt valparnas uteplats   Det fattas bara lite leksaker och sköna underlägg...de kommer att älska att vara ute..har satt upp mitt utställningstält så de får lite skugga och vi har faktiskt rovfåglar o...

Av Jaxgård - Måndag 22 april 23:06

Här kommer lite bilder på våra sötnosar igen och alla verkar må toppenbra ... Här är min tvåbenta älskling ute och roar sig också Mitt älskade och enda barnbarn... Alicia såklart... Farmor hämtar dig hos dagmamman imorgon igen Vovvarna i hagen ...

Av Jaxgård - Söndag 21 april 13:40

Underbart väder ute och i valphagen råder det frid just nu... hela gänget är nytankade och efter lite lek sover de nu gott ett tag... Bäst att slappa lite i min HACIENDA före nästa måltid... Alla har åkt till Rommetravet och skulle också varit där ...

Av Jaxgård - Fredag 19 april 13:28

Idag har vi haft besök av Lunas husse o matte med son och barnbarn... Det blev fullt i valphagen av lyckliga barnbarn som fick gulla med de små... Här lite nya bilder och god fortsättning på Påsken.... ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se