Direktlänk till inlägg 6 mars 2019

Vinter igen..

Av Jaxgård - Onsdag 6 mars 17:07

Nu har vi ju fått lite mer snö igen och mer är på väg... det är bara vovvarna som tycker det är kul men det är ju bra att Pärlan och Shakira kan rulla runt och leka...
Allt väl med blivande mamman Luna också som börjar bli rundare...
Har varit på en timmes promis med Shakira och Pärlan... Elias gick med en stund och styrde sen kosan hem istället... hittade honom vid fågelautomaten.. kanske han trodde det skulle ramla ner lite frön heheee

Ha en fin kväll

Pärlan och Shakira har superkul ihop... lika barnsliga båda två

Här är det en till som mojar sig....men i poolen i Thailand

Lilla Alicia med sin mamma... den lille har blivit ett riktigt vattenälskare som synes

Våra vovvar plaskar runt i vår egen lilla tjärn

Vovvarna älskar att kolla in våra sommarbete hästar.. brukar vara mellan 20-25st... hästarna brukar ha hängbiljett vid grinden för de gillar att kolla in vovvarna också så det är krångligt som attan att ta sig ut och in med bilen

För er som står i kö på Lunas valpar så är det i den här kullen hon föddes

Här är Luna med syskon ca 3-4 v

Hela Lunas kull
Luna är den vänstra på bilden med 2 gulingar på

Här en bild från norra Finland när Lilly var med matte till vårt hus och just här har hon satt världens fart på några renar som hon tyckte var för närgångna...till synes var det tydligen riktigt roligt
Lilly är mamma till både Pärlan och Shakira

Även här är det Luna med syskon
En superfrisk kull och även hör var samtliga UA på precis allt.. 2 av pojkarna bor i Norge

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jaxgård - Onsdag 24 april 20:55

Tänkte att man skulle ta ut valparna idag en stund... men.. vad händer... blåser halvstorm och mitt tält som var så krångligt att sätta upp har ramlat ihop som ett korthus... pust.... vi får se imorgon... idag har jag maskat av alla och gänget verkar...

Av Jaxgård - Tisdag 23 april 15:55

Idag har husse och jag jobbat med att göra iordningt valparnas uteplats   Det fattas bara lite leksaker och sköna underlägg...de kommer att älska att vara ute..har satt upp mitt utställningstält så de får lite skugga och vi har faktiskt rovfåglar o...

Av Jaxgård - Måndag 22 april 23:06

Här kommer lite bilder på våra sötnosar igen och alla verkar må toppenbra ... Här är min tvåbenta älskling ute och roar sig också Mitt älskade och enda barnbarn... Alicia såklart... Farmor hämtar dig hos dagmamman imorgon igen Vovvarna i hagen ...

Av Jaxgård - Söndag 21 april 13:40

Underbart väder ute och i valphagen råder det frid just nu... hela gänget är nytankade och efter lite lek sover de nu gott ett tag... Bäst att slappa lite i min HACIENDA före nästa måltid... Alla har åkt till Rommetravet och skulle också varit där ...

Av Jaxgård - Fredag 19 april 13:28

Idag har vi haft besök av Lunas husse o matte med son och barnbarn... Det blev fullt i valphagen av lyckliga barnbarn som fick gulla med de små... Här lite nya bilder och god fortsättning på Påsken.... ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ countrylooks labbar med Blogkeen
Följ countrylooks labbar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se